Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Aynı şeymi bilmiyorum ama benim de rahimde "polip" vardı etbeni gibi küçük bi et parçasıymış, anesteziyle kesilerek alındı yakılmadı, bir ay oldu daha tekrar çıkarmı bilmiyorum inşallah çıkmaz
1 tane şeyımın sağ alt kısmında kasımda çıktı koyu kahve pütürlü ve 4 ay sonra ona benzeyen çok ufak gelişti cildiyeciye teki varken gittim pek siğile benzemiyor ama vajinadaysa öyeldir dedi onalr pembe ve kırmızı olurmuş benim ki kahve nedense acaba benmi diye düşündüm siğilmiş de sanırım başka cinsi donduralım dedi 400 tl istediler yaptırmadım işin garibi erkekte varsa bazen orasında çıkmıyormuş yani görmeden yatarsan yıne geçiyor yok sanmayın yani virus kandada dolaşıyor benim o tarafım çok kaşınıyor bide kafama göre asiviral diye bir krem aldım viral hast içinmiş ona başladım doprumu yaptım bilmiyorum bu hafta ist eğitim araştırma cildiyeye gidicem haftayada gidip burdaki özel polikinlilren simir aldırıcam baktırmam lazım eğer ist hastanesinde tipleme yapılıyorsa yaptırıcam umarım 300-500 değildir o da emekli sandığı karşılamıyor hep nedense direk yakılırsa cinsi belirlenemzmiş önce cinsine bakılmalıymış dna tipleme yani burda özel polikinliteki akdın doğumcu hem tipine bakalım hemde yakıyım dedi ama cildiye daha guvenilir oda 350 demişti ta kasımda böyle şeylerde para lazım yani tipleme özelde 300 bide yakıcak yada dondurucak oda 400-450 bu 750 civarı kadar veremem ben şu an sadece özel de tipleme yaptırsam onu veririm 250 falan peki nerde uygun fiyata yaktırabilirim yada başka seçenek varmı sirke denmiş verutol padofilm falan bana padofilm verdi hasekinin cildiyesi sür dedi nete bir baktım yalnızca dr sürebilir yazıyor ve bir dr a sordum sakın surme sen yapamazsın dedi yan etkisi çokmuş komaya kadar yani onu dr sürücekmiş sana bende kullanmadım evde duruyor hala ne yapıyım sizce uygun bir hastane varmı siğil mi seboraik kritozmu onu da bilmiyorum neyse ne de umarım tedavısı olan bişeydır siğil sede zamanla azalır belki bağışıklığımı güçlendiririm ben de