insaalah atlatirz,cok dua ediyorum bu hastalikla mücadele edenler icin
carsamba günü ameliyat olacagim bende,1 gün yatarsin dediler insaallah dedikleri gibi olur
beklenmedik kötü bir sonucla karsilasmam insaalah
karat sende de koloskopide degisiklik gördüklerini söylemissin
sende de mi beyaz daire seklindeydi
ne oluyor bu degisiklik,ne demislerdi o sirada sana
doktor rahim disini agzini lazer vs yakabilirz ama
rahim borusu,ic kismini yakamayiz demisti
ne yani o zaman rahim agzini mi cikartcaklar allah korusun
rahimi mi alacaklar,cocugum olsaydi hemen almalarina müsade ederdim ama
inan hic istemiyorum bu kötü durumla karsilasmayi,rabbim hayir eylesin
Dua etmekten,kontrolerimizi olmaktan baska caremiz yok
Allah hepinize sabirlar versin,biliyorum kolay degil,bazi arkadaslar icin kolay cünkü onlar sükür
riskli grub tasimiyorlar
tip16-18 en riskli olani diye biliyorum
bende de 16 mevcut(
ve sürekli tekrarliyor,3 ayda bir hastahanelerde,kadin doktorlarindayim
her sene de nerdeyse kücük-büyük ameliyat geciriyorum
karatcimm insaallah seninde sonuclar temiz cikar,hic görmemise dönersinn
hayirlisi ile atlatsam bir su op,yi
hayirli haberler alsam hic birsey istemiyorum bende,rabbim yüzümüzü güldürür insaallah
elden birsey gelmiyor rabbimize sigindik,ondan gelecek sifaya talibiz,muhtacizz,ondan gelecek sifayi istiyoruz.
Eyyüp peygambere verdigin sifa gibi bizlerede sifa ver yarabbi.
HPV DNA testinde düsük riskli Sigil grubunda olmana sevindim dogrusu
Bende en riskli olan tip 16 mevcut
Bende sürekli düz sigiller cikiyor,heryil yakiliyor nerdeyse
Makata dogruda yayiliyor bazen
Rengi morumsu siyah ben gibi lekeler
Birkac sigil cikmisti ama cogu bendede cilltte benek benek
Mor sekilde cikiyor
Yarin muayenem var narkoz doktoru ile fln görüsmeye
Carsambada ameliyata gidecem
Insaallah basarili gecer hayirli haberler alirim
Kafama kacgundur cok takiyorum acaba rahimin ic kisminda farkettikleri
Degisiklik beyaz belirti yoksa evlerden uzak kansermi diye
Insaallah degildir rabbim sen mübarek Ramazan ayi hürmetine dualarimizi Kabul eyle
Allah sana ve bu hastalikla mücadele Eden Tim arkadaslarimiza sifa versin
Insaallah hastaligi kapmis olanlarada tibben ilac igne vs birsey cikarda kurtuluruz su hastaliktan
Herkese hayirli ramazanlar bu arada
tekrar merhaba arkadaslar,1 bucuk aydır hiç bir işlem uygulanmayan siğillerim çoğalınca bugun doktorum yakmaya karar verdismear temiz çıktı tek sevindirici olan bu.ama vajen içindede çıkmışlar ben en azından dışarıdalar diye avunuyordum .doktorumun oldugu hasstane özel orada yaptıramayacağımı söyledim buradan öğrendiklerimle.genel anestezide yaptır lokal yaptırma ağrılı olur dedi.devlet hastanesinde konuşulur bu durum dedi.şimdi öncelikle hpv dna testi yapılıp tipleme yaptırıp yaktırmam lazım bi devlet hastanesinde.çogu kişi çapayı önermiş.ama memnun olmayanlarda var oradan ne yapıcaamı bilemez bi haldeyim.anadolu yakasında bi hastanede var mı bu işlemi yaptıran ya da tavsiyesi olan.birde işlemden sonra hastanede kalınıyor mu 1 gun falan.bu yaz sıcagında nasıl bakıcam ben o yaralara nasıl iyileştiricem kuru tutmak lazımmış)ee çalışıyorum bide işten izin almamı gerektiricek bi durumla karşılaşıcakmıyım yakmadan sonra
birbuçuk aydır siğillere niye hiç işlem uygulanmadı ki? neyse ki smir temiz gelmiş. koter sonrasında ilk birkaç gün ağrı fazlaca olabilir o yüzden hastanede yatmasan bile birkaç gün evde dinlensen iyi olur. yaraların iyileşmesi için de 3-4 hafta gerekir. bana koter değil podofilm uygulandı iki gün yürüyüşüm biraz değişmişti acıdan. haftasonuna denk getirmiştim iyi olmuştu ama.
öncelikle hepimize geçmiş olsun,
arkadaşlar bir kaç ay önce kondülomlarım koterle yakıldı, sonrasında aldara kullandım ancak yaşadığım yerde HPV DNA tiplemesi yapılamadığı için operasyondan sonra ben HPV min tipini öğrenemedim. Doktorum da çok ısrar etmedi tiplendirme yaptırmam konusunda ancak içim rahat değil aradan bir kaç ay geçti tiplendirmeyi şimdi yaptırabilir miyim? İstanbul' da HPV dna bakan merkezler devlet hastaneleri var mı? Sağlık güvencemiz bunu karşılıyor mu? Aktif kondülomlar eşimde hala var tiplendirme onun kondülomlarından da yapılabilir mi ?
öncelikle hepimize geçmiş olsun,
arkadaşlar bir kaç ay önce kondülomlarım koterle yakıldı, sonrasında aldara kullandım ancak yaşadığım yerde HPV DNA tiplemesi yapılamadığı için operasyondan sonra ben HPV min tipini öğrenemedim. Doktorum da çok ısrar etmedi tiplendirme yaptırmam konusunda ancak içim rahat değil aradan bir kaç ay geçti tiplendirmeyi şimdi yaptırabilir miyim? İstanbul' da HPV dna bakan merkezler devlet hastaneleri var mı? Sağlık güvencemiz bunu karşılıyor mu? Aktif kondülomlar eşimde hala var tiplendirme onun kondülomlarından da yapılabilir mi ?
merhaba arkadaşlar benimde sorunumu biliyosunuzsur yazıyorum hep burda. kırklarelide yaşıyorum burdaki doktorum bana dna tip testi yaptır dedi bende tatilde adanada yaptırırım dedim çünü burda yapan bi yer yoktu, adanada aile doktorumuza gittim o bana gardasili önerdi tip testini yaptırmak istediğimi söyledim, bana hiç gerek yok bu aşı seni zaten koruyacak öğrenip neden stres olasınki dedi, bende çok aşırı siğil yoktu smirde temiz çıkmıştı. doktorun iyi bakmış sana dedi tip testi yaptırma dedi. burdaki doktoruma söyledim dün bunu olurmu gardasil 4 tipten korur mutlaka tip testi yaptırmalısın ben öneriyorum dedi. ne yapacağımı şaşırdım. ben gardasilin 4 tip virüsten koruduğunu biliyorum. adanadaki doktor bana zaten en önemli tiplerden koruyor seni tip testine gerek yok dedi sizce yaptırmalımıyım
şunuda ekleyim şu anda çok az enfeksiyon kalmış dedi ama siğil yok tip testi siğil olmadan nasıl yapılacakki bunuda anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?