kizlar smear testi sonucum normal cikmadigi icin dr.bana kolkoskopi yapti dun.sonucum iki hafta sonra cikicak.cok endiseliyim.iki ay once normal dogum yaptim dogum sonu enfeksiyonum cikmisti ilac kullandim.simdide kolkoskopi.aranizda bolebisiyle karsilasan oldumu.kanser cikmasindan cok korkuyorum.
canım smear testinin sonucu nedir????birde sende siğil varmı varsa nasıl normal doğum yaptın.......
canm bende sigil yoktu.smear testimde mantar cikmisti dogumdan sonra.
kolposkopi yaparken dr la konuştunuz mu durumun nasıl göründüğünü? asitle boyayıp beyazlaşan yerler tespit etti mi mesela? hücre bozulmasının derecesini bilemeseler de var veya yok diyebiliyorlar bu şekilde gözle görerek. ama zaten bu tip bir bozulma smirde çıkmış olmalı ki kolposkopi yaptı dr. smirde mantar çıktı diye kolposkopi yapılmıyor diye biliyorum çünkü. hamilelikte alınan smirlerde böyle bir sorun olmuş muydu?
arkadaslar hpv için nasıl iğleşirim die arastırma yaparken bu siteye rasladım Genital herpes HSV Tip 2 vede Genital Siğil HPV,kondilom ve o dediği iksirleri kullanılırsa 3 4 ay gibi kısa bi sürede hpv ve siğillerden kurtulanlar olmuss. dr da garanti veriyor. cok sarsırdım ve inanayım mı bilemedim. eğer böyle bişey varsa hemn alalımm.
inanmayııınnnn.....bağşıklığı yükseltmek çok zor bişey değil.....öyle neydüğü belirsiz ixirmiş oymuş buymuş kullanmayın...en güzeli yediklerimizle ve extradan vitamin almak...ekinezyayı şiddetle tavsiye ediyorum....bunu bana doktorumda önermişti....bu konuda çinkoda çok iyi....ben şu an 15 günlük günde 3 kere kür halinde ekinezya alıyorum....(bu çok uzun kullanılan bir bitki değil)dikkat edilmesi gerekiyor....nedeni ise bağışıklık yükseltmede çok etkili...uzun süre kullanımda bağışıklık diyorki benim işimi yapan var ben kenara çekileyim.... buda doğru değil....dönem dönem yapılması gerekiyor....
gebelikte alinan smear de hic bi sorun cikmamisti.dogumdan 1 ay once alinmisti zaten.simdi dogumdan iki ay sonra alinan smear de sorun ciktigini soledi.bana mantar tedavisi vermisti sonuca gore.dun kolkoskopi yaparken ben kendim sordum ne icin yapiyosunuz dedim.her dogum sonu yaptiginiz bi tetkikmi dedim.hayir dedi.sizin smear testiniz normal cikmadi garanti olsun diye yapiyorum dedi.kanserdenmi supheleniyosunuz dedim.oyle bisey diyemem dedi.sonuclar cikinca konusucaz dedi.dr.fazla aciklayici bilgi vermedi bana.bizde pazartesi gidip tekrar durumu konusmak istiyoz.onceki smear testinin sonucunu istiycez.ins.kotu bisy yoktur.bu arada ben amerikadayim.burdaki dr.lar pek aciklayici bilgi hic bi zaman vermezler.
bende zaten inanamadımm öle bişey olsa cok yaygın olur ve herkes bu dertten kurtulurdu. banada aktarda önermişti ekinezya cayını 15 gün iç sonra 15 20 gün ara ver tekrar 15 gün iç ara vererek devm et dedi. bende içtim 15 gün. simdi 15 gün ara vercem sonra tekrar başlayacağım. senin kür dedğin nasıl bişey nasıl temin edebilirm bide fiyatı nedir. bide suan sende siğil varmı. bende u<un zamndır cıkmıyodu 2 gün önce farkttim regli dönemindeydi bide bağısıklık düştü sanırsam bianda cıktı birtane bende anlamadım. zaten senin önerinlede sürekli elma sirkesi koyuyodum. 2 gündür sürekli elma sirkesi koyuyorum o cıkan siğlin üstee biraz yanma hissi oluyo ama bugun baktım sanki küçülmüş ve kurumus gibi siyah renk almıs sanırsam geciyo. inş öyledir. gerci randevumu aldım dra gitcem gününü bekliyroum. bu bekleme evresinde ne yapaym önerin var mı canım yaa cok tedirginim.
canım ben amway'in ekinezyasını aldım ona başladım...15 gün kullanıp bırakıcam....benim iki sefer çıktı ikisindede yaktırdım bidaha çıkmadı.bu arada tabi 10 kilo aldım bağışıklığı yükselticez diye:)))))) siğillerini yaktır canım...sirkeyide çıkmasını önlemek için ara ara devam edersin......bir yerde okumuştum eğer bağışıklık yüksek tutulursa vücut bunu 2 yılda atabiliyormuş...umarım doğrudur.....üzme canını kurtulucaz birgün bu hastalıktan....:))))))
kriyo ile ilgili sordugum soruya kimse cevap vermedi ama ben yine de belki ihtiyaci olan biri olur diye yazicam. sorumun cevabini az once kendim aldim cunku ilk sigilim dustu.
soyle ki; bu eksi bilmem kac derece sogutan ici nitrojen gazi dolu bi sprey oluyo. bir sigilin uzerini beyaz bi tabaka kaplayana kadar yaklasik alti yedi defa skiliyor. ilk iki uc skista guzel bi serinlik hissediyosunuz ama alti yedide bu sinek isirigi gibi yanmalara donusuyo. ama sakin korkmayin dayanilmicak gibi bir yanma kesinlikle degil. bu uygulamadan once anestezi yapilmiyor. bi de sanirim sigiller koter ile yakilmaya gerek olmicak kadar kucukse uygulaniyo. islem bittikten sonra siz giyinene kadar zaten ordaki tum his gecmis oluyo. normal sekilde agrisiz sizisiz yuruyup gidebiliyosunuz bisey olmamis gibi. sonra daha o gunden sigilin etrafinda bi koyuluk oluyo. benim kafami karistiran da bu kisimdi. cunku bildigimiz kahverengiye yakin bi kabuga donusmesini bekliyodum. ama sadece sigilin ustu beyaz kenarlari ten rengimden daha koyu bi renk aldi. hatta bu yuzden dogru yapilmadigini ise yaramicagini dusunmustum. ama az once afedersiniz tuvalette sigillerden birinin etrafindaki derinin hafif kalktigini gordum. tuvalet kagidiyla tutup cektim ve koptu. altindan kirmizi bi deri cikti. uzerinden iki gun gecti, cuma gunu yaptirmistim. iki gunde biri dustu. artik endisem kalmadi cunku artik nasil koptuklarini biliyorum ve digerleri de kopucak gibi duruyo. yani durum bu. yaptiricak olup endiseleri olan varsa endiselenmesin. sirkeyi denediyseniz eger soyle soyliyim sirkeden cok yakmiyor :))
herkese saglikli gunler, umarim hepimiz aticaz bu virusu :)
iyi haberler almak güzel. kriyo deneyimini paylaştığın için tşk. yalnız elinle koparmasan..bırak kendi düşsün. hani kanar manar oradaki minicik yerden yine sıçrar bir yere...Allah korusun. İnşallah bir daha hiiiiiç çıkmaz :)
İnşallah bir daha hiiiiç çıkmaz.
hpv pozitif çıkarsa kolposkopi yapıyolar genelde bende hpc 56 çıktı smearda temiz çıktı ama yinede kolposkopi yaptı gecen cuma daha sonucun çıkmasını bekliyorum ayrıca kolposkopi çok acıyor
daha önce cıkan siğilller koter olmustu uzun zamndırda yoktu bugun farkettım makat bölgesinde bitane siğil oluşmussoakdarda yediğime içtime dikkat ediyordum elma sirkesi faln ihmal etmiydum ama cıkmıss ooff ooff
ben konuda nhpv ile ilbgili bir aciklama görmedim,yanlisiniz olmasin,umutlanmayalim bos yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?