merhaba arkdaşalr bende uzun zamandır giremedim siteye nedense sorun yaşıyorum benim için çok önemli olan bu siteye girmekte ben brenim makapımda olan siğillerim 1. dondurma işlemimden ve bir hafta sonra yapılan podofilin işleminden sonra azalmıuştı ardından bir dondurma işlemimden sonra kaybolmuşlardır şimdide başıma hemoraid çıktı

( off çok morelim bozuk 5 gündür ilaçla hemorid tedavisi görüyorum benim doktorumun bana yaptığı testler VDRL idi oda negatifti siğillerim varken TPHA adında test istemişti onda frengi sifiliz hastalığı ama siğilleriin gittiğini göeünce yaptırıp yaptırmamamk sana kalmış dedi doktorum oda testin maliyetide 90 tl ide bende yaptırmadım birde arkadaşları mmuneks adındaki ilaçımı hiç ihmal etmedim her gün aldım siğilerim gitmiş olsa bile kullancammı ben bu ilaçı arkdaşlar morel çok önemli ve dengeli beslenme ben dondurma işlemi yaparken yatmadan önçe koca bir tabağa her türlü meyvlerden doğrar yerdim ananas muz şeftalı süt yatmadan öne yerdim sıf iyileşmek için şuan siğillerim yok ama korkuyorum

birde hemaorid çok kötü durumda napçamı bilmiyom

(( benim gibi olan varmı her sabaha akşam ılık su tutuyorum ve fitil bir sorunum daha var akıntımın olduğunu söylemişti bu doktorum bana mantar ilaçları verdi onları kullanmıyorum hem hemorodi hem siğil hem mantar çok yoruldum