merhaba arkadaslar
bende onceden yazmıstım sıgıl yoktu. bı bucuk hafta once cıktı mınık mınık bırbırıne yakın. bı hafta once de doktora gıttım. cerrahpasaya. hıc memnun kalmadım. doktor sıgıl oldugunu anlamadı. ben de pek emın degıldım o zaman sıgıl oldugundan ama daha once orda olmayan koyu renklı anormal bı durum vardı sonucta. bı hafta sonra yıne gel dedı. sırkeyı sordum, surme bişey dedi. dınlemedim doktoru, bugun de gitmedim aynı doktora gitmeyi düşünmüyorum. bi hafta boyunca bastım sirkeyi her aksam yatarken koydum pamuga, sonra da sıkı iç çamaşırıyla yattım. once beyazlastı, sonra kararmaya basladı. sımdıde kuculuyolar. rengı normale dondu.
doktora gıttıgım gun de, propolıslı bal,ımmuneks aldım. bı haftadır duzenlı kullanıyorum. beslenmeme zaten dıkkat ederdım ama sebze meyve sut ayran yogurt boyle seylerı daha bol yıyorum. corekotu ve yesilcay hergun. düzenlı uyuyorum. ve resmen sigilde bi haftada iyilesme gordum.
bunlar bu zamana kadar cok yazıldı ama neler yapıyoruz, boyle seylerı paylasırsak baskalarına yol gosterır dıye dusundum. sırkeyi kesinlikle oneriyorum. mukemmel bişey. bır arkadas soylemiş doktorun sırke için kullanmayın diceğini. cok haklı. sonucta onlar tıp doktorları. kesin kanıtları, arastırılmıs tıbbi sonucları olmadıgı surece boyle seyler için doktor kımlığıyle oneride bulunamaz. bizim yapmamız gereken tıbbi tedaviyi ihmal etmemek (kontroller,koter,smear vb) alternatıf seylerle de tedaviyi desteklemek. sırke de bence bunlardan biri.
umarım herkes en kısa zamanda saglıgına ve eskı sıgılsız gunlerıne kavusucak. herkese acil şıfalar, saglıklı gunler :97: