arkadslar ben sıgıl tedavımı acıkcası ozelde yaptrmıstım..memnun da kaldım ancak nısanlım ısrar edınce hanı ıcımız rahat olsun dıye unıversıte hastanesıne de gttık.Oradakı bayana durumu anlattım daha smaer yapılalı 2 ay oluyor dıye yenısını yapmaya gerek yok dedı.ancak mantarın ıcın fıtıl kullanmıssın sanırım rahmınde kuck bır yara var gecer ama dedı.neyse bu arada mantar tekrarlayınca ozelde gttıgım doktor tekrar fıtıl verdı ..3 gun kullandıktan sonra bır de su unıversıteye gdeyım de acaba yara daha kotu olur mu dıye sorayım dedım.Nıhayet bugun gıttım.Ancak baska bır bayan doktor vardı o na da durmu anlattım koterı de mantarı da..kadın o kadar ukala ıdı kı anlatamam.Benım sıgıller makattaydı oraya baktı,cok guzel gecmıs hıc bır sey yok dedı.sonra vajınama bakıp dırek smear yaptı bende anlamadım hanı nıye yapıp...hanı yhpv ıcın mı yoksa mantar ıcın de mı bu yapılıyorkı dıye celıskıde kalınca ..pardon ne yapıyorsunuz dedım.yuzume bıle bakmadan tedavınızı yapıos ıste dedı..o kadar kotu oldum kı o an anlatamam.sonra yıne fıtıl verdı.dedım yara var mı ewt duruyor yara ama akıntıdan kurtulursak o da gecer dedı.sonra da al smear ı patolojıye gotur dedı yolladı.kafam karıstı.soru soruyorum zaten dogru dursut lutfedıp de cevap vermıyor.Smera ı bana sımdı bu kadın hpv den emın olmak ıcın mı yaptı yoksa mantar ıcın mı :S