kılzar bende cuma günü 2. dondurma işlemi için gittim hastaneye en son 13 gün önçe siğilerim olduğunu ilk öğrendiğim gün yapılmıştı doktorum cuma günü siğillerimin çoğunun kaybolduğunu tedavin iyi gittiğini söyledi ve çok az sıktı tüpten makat bölgeme sizler siğillerinin düştüğünü felan yazmışsınız kızlar ama benden hiç siğil felan düşmedi bunlar kendiliğinden kayboluyolarmı böyle kafam karıştı....
birde doktoruma sizlerinin yaptırdığınız tipleme testini dedim bana ne desin o tipleme testi dış ülkede yapılıyor dedi anlamadım ya doktor bilmiyor yada benle kafa buluyor benden içimiizn rahat etmesi için TPHA adında testi yaptırmamız istedi o testin maliyetide 92TL bulunduğpum yerden kanım ankaraya gidecek 20 gün sonra doktorum bu test sonuçumla gelmemi istedi sizler bu testi yaptırdınızmı yada doktorlarınız siden istedilermi TPHA testini araştırdım netten sifiliz adında frengi diğer adı cinsel yolla buşan diğer hastalık türü i
sude hangi şehirde yaşıyosun canım ben kırklarelideyim doktorum banada burda örnek alıp ankaraya yollicaz dedi sonra hemen girdim siteye sordum bilen arkadaşlara sağolsun runya hemen cevap verdi üniversite hastanelerinde ücretsiz yapıldığını söyledi bende doktorun söylediği gibi yapmamaya karar verdim haftaya memleketime gidicem orda birçokhastane var bildiğim bir yerde emin elerde yaptırmak istiyorum. sana fiyatını 92 tl demiş banada 200lerden bahsetti.