kılzar bende cuma günü 2. dondurma işlemi için gittim hastaneye en son 13 gün önçe siğilerim olduğunu ilk öğrendiğim gün yapılmıştı doktorum cuma günü siğillerimin çoğunun kaybolduğunu tedavin iyi gittiğini söyledi ve çok az sıktı tüpten makat bölgeme sizler siğillerinin düştüğünü felan yazmışsınız kızlar ama benden hiç siğil felan düşmedi bunlar kendiliğinden kayboluyolarmı böyle kafam karıştı....
birde doktoruma sizlerinin yaptırdığınız tipleme testini dedim bana ne desin o tipleme testi dış ülkede yapılıyor dedi anlamadım ya doktor bilmiyor yada benle kafa buluyor benden içimiizn rahat etmesi için TPHA adında testi yaptırmamız istedi o testin maliyetide 92TL bulunduğpum yerden kanım ankaraya gidecek 20 gün sonra doktorum bu test sonuçumla gelmemi istedi sizler bu testi yaptırdınızmı yada doktorlarınız siden istedilermi TPHA testini araştırdım netten sifiliz adında frengi diğer adı cinsel yolla buşan diğer hastalık türü i
Burada aynı şeyleri sürekli yazmaktan bıkmak üzereyim....arkadaşım bu foruma üye oluyorsunuzda konuları yazılanları takip etmiyormusunuz....bakın bu hastalığı ciddi boyutta yaşayan ve bu konuda sıkı araştırması olan ve tedavi açısından epey tecrübesi olan birisi olarak bilgilerimi paylaşıyorum ama okuyan yok sanırım....
Arkadaşlar dondurmayla, asitle falan uğraşmayın....türkiyede doktorlar bu hpv konusunda pek bilgili değiller.....siğillerinizi yaktırın en kesin çözüm bu... Bunda bile tekrarlayabiliyor...çıkarsa yine yaktırın emin olun bidaha çıkmıyor..(tabi kendinize bakıcaksınız bağışıklık yüksek tutulacak) muhakkak tipleme testini isteyin bu alınan siğilden yapılıyor.....üniversite hastanelerini tercih edin boşuna özellerde paranızı ziyan etmeyin bu konuda doktorlarda bir suistimal var bilin....
Benim yukarıda linkini verdiğim aşı yapım aşamasında ...tedavi edici aşıdır ve enfekte olmuş kişiler içindir.....çıkarsa mucize olur benim için.....aşı son aşamasında 2-3 yıl içinde çıkar büyük ihtimal..belkide daha erken....çünkü ilk başlarda 2011 de çıkar denilmiş......belkide bu yıl çıkabilir....
Sirkeyide siğil varkende yokkende yapın muhakkak....bende şu an siğil yok ama her ihtimale karşı yapıyorum...çıkacağı varsada sirkeyle önüne geçiyorum.....yeşil çay için, çörek otlu bal yiyin, meyve sebze ağırlıklı beslenin.....birde en önemlisi moral....hijyen çok önemli o bölgeyi kuru ve temiz tutun....sık sık iç çamaşırı değiştirin....birde ben eşimin ve kendi iç çamaşırlarımı çocuklarımınkinden ayrı yıkıyorum.....
Hep beraber dua edelimde şu tedavi edici aşı çıksın hemen....sevgiyle kalın arkadaşlar......
Inovio » Products » Inovio Product Pipeline TEDAVİ EDİCİ AŞININ LİNKİNİ VERİYORUM...AŞIYI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ...YADA DİREKT GOOGLE'DAN VGX3100 YAZARAKTA AŞIYI BULABİLİRSİNİZ......(türkçe çeviri yapınız)
canım zaten rahim ağzı kanserine sebep olan tip 16 ,18 ...zaten diğer tipleri olanlar hiç korkmasın...sadece siğil çıkar yaktırısınız biter gider.... Ama bu tip16 bende neler yaptı......bundan sonra hep takip altında olucam buda benim yaşam kalitemi düşürdü....dileklerin için teşekkür ederim canım.....
canım zaten rahim ağzı kanserine sebep olan tip 16 ,18 ...zaten diğer tipleri olanlar hiç korkmasın...sadece siğil çıkar yaktırısınız biter gider.... Ama bu tip16 bende neler yaptı......bundan sonra hep takip altında olucam buda benim yaşam kalitemi düşürdü....dileklerin için teşekkür ederim canım.....
doktorumum bennden istediği kosiope tipleme değil TPHA adında bir test sifiliz hastalığı buda bunu araştımrak istiyor sonra içimiz rahat etsin dedi kimseden böyle bir test istenmedimi arkdaşalr
kasiope ben burada zonguldakta yaşıyorum ben doktoruma yaktırmak istediğimi söyledim dondurma işlemi başarılı dedi nesini yaktırçazki diyor bende zonguldak kara üniversitesine gitmeyi düşünüyorum ozaman ilaçımı hergün eksiksiz kullandım ama ımmuneks ben hayatımda manava gidip eve meyve ile giden insan değildim şimdi markete ilk gittiğimde ananas portokal muz kivi alıyom herkaşma yatarken süt içiyom alışkanlıklarım okadar değiştiki inş herkes gibi oluruz bizlerde(
runya, cok gecmis olsun. sanirim senin durumun hepimizden ciddi. umarim hepimiz en kisa zamanda iyilesiriz. bisey merak ettim. sen bu hastaliga sahip oldugunu ne kadar zaman sonra ogrendin. yani erken fark ettin ama ona ragmen mi ilerledi, yoksa gec farkina vardigin icin mi tip16nin boyle etkileri oldu? genelde deniyo ya, tip 16 riskli grup ama kontrol altinda olur kendinize bakarsaniz ancak etkisi belli olur, 10-15 yil ihmal edilmis vakalarda kansere donusuyo, o yuzden sordum sendeki durum nasil oldu?
runyacım bşy sorcam bu tedavı edeci aşı 16 18 için geliştirilmiş diolar ya pekii düşük riskli olan 6 11 olanlarda inşş cıkarsa bu aşıdan olabirler deyilmi:S
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha hiç çıkmaz. Temelli kurtulabilir miyiz bir gün acaba gerçekten? Ah inşallah.
Bahsettiğin aşıya baktım canım. 16 ve 18 için geliştiriyorlarmış. 2. faza geçiyormuş çalışmalar. Sonrasında 3. fazı da geçerse onay için başvurulacakmış. İnşallah piyasaya çıkar en kısa sürede.
sağl canım...tam olarak ne zaman bulaştığını bilmiyorum....hemoroid probleminden dolayı genel cerrahi ye gittim ve orada tesadüfen öğrendim..(benim siğillerin en yoğun şekilde olanı anüsteydi)orada hep bir problem vardı kaşıntı ve elektrik çarpması gibi....bende hemoroidle alakalı sanıyodum....sonra olan siğiller yakıldı ve doktorum beni kadın doğuma yönlendirdi... ilk smear testimin sonucu ascus geldi takip edicez denildi ...2-3 ay sonra ben üniv.hastanesine başladım orada tekrar bir smear yapıldı ve sonuç farklı geldi...hemen biyopsi ve sonuç yüksek displazi(cin3) ameliyat kararı alındı...cuma günü 3 hafta olucak iyiyim...patolojide iyi geldi şükür....bundan sonra takip ....tipleme sonucu 6-11 gelenler hiç korkmasın yaktırın iyi beslenin yok olup gidiyorlar....hiç kafanıza takmayın ben de 3 tip birden var 6,11,16 ...tip 16 hücreleri bozuyor ve kansere neden oluyor.....ben bunu çok geç fark ettim sanırım o yüzden böyle oldu ....ocak ayında anlaşıldı ve o gün bugün uğraşıyoruz...
tip 16,18 en riskli olanı canım 6,11 sadece siğil yapıyor.....hiç korkmayın yaktırın iyi beslenin onlar defolup gidiyor....aşı enfekte olmuş herkeste işe yarıycak sanırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?