• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadaşlar, şimdi doktordan geldim bende bişi yokmuş, ama evleneceksiniz ve eninde sonunda ilişkiye gireceksiniz ve sana da % 99 bulaşacak dedi, aşını ol, düzenli smear testi yaptır bu şekilde kontrol altında olacaksın dedi..ben hayatım boyunca bununla mı yaşayacağım yaa:(her seferinde korkuyla mı ilişkiye gireceğim:( çocuk istediğimde ne olacak? biri bana bi akıl versin nolur deliricem düşünmekten:(( o kadar moralim bozuldu ki anlatamam:(( bu moral bozukluğuyla nasıl bir düğünüm, nasıl bir balayım olur bilmem artık:((

yok birlikte olmadık, bu gidişle de olamayacağız:((( balayımız zehir olacak heralde:((( evlenmeden 3 gün önce olacak iş mi bu yaa:(( doktorumdan randevu aldım gidip sorucam bugün hemen ne yapmalıyız diye..
sadece bişi sormak istiyorum, biz şimdi 6 ay hiç birlikte olmayalım mı? yani ondaki görünürdeki siğiller tedavi ile kaybolursa, korunarak birlikte olamaz mıyız? ya da siğiller tedavi olduktan sonra daha ne kadar beklemek gerekir birlikte olmak için?

canım kendini çok şanslı say....eşinde lezyon varken kesinlikle birlikte olmayın...sabırlı olun ve 6 ayı geçirin sonucunda siz kazanıcaksınız.bu hastalık çok illet kadınlar daha çok etkileniyor...hiç zaman kaybetmeden aşını ol...tebrik ederim canım bir yastıkta kocayın inşallah......

Evet canım zaman kaybettiğimi biliyorum 1 ayda o kadar çoğaldı korkuyorum...Ama yakmayı önermiyor doktor tekrar yakarsam yine çıkacak diyor ne yapayım bir ihtimal belki geçer diye krem kullanıyorum işte geçer inşallah sanada çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin....

pes yani bunu söyleyen doktoruda gördük ya vesselam....arkadaşım acil doktorunu değiştir....ben bir kere yaktırdım ikincide yine çıktı tekrar yaktırdım şimdilik lezyon yok.... bağışıklığını yükseltmen lazım senin o doktor bunu sana söylemedi tabi dimi....acil şifalar .......

arkadaşlar, şimdi doktordan geldim bende bişi yokmuş, ama evleneceksiniz ve eninde sonunda ilişkiye gireceksiniz ve sana da % 99 bulaşacak dedi, aşını ol, düzenli smear testi yaptır bu şekilde kontrol altında olacaksın dedi..ben hayatım boyunca bununla mı yaşayacağım yaa:(her seferinde korkuyla mı ilişkiye gireceğim:( çocuk istediğimde ne olacak? biri bana bi akıl versin nolur deliricem düşünmekten:(( o kadar moralim bozuldu ki anlatamam:(( bu moral bozukluğuyla nasıl bir düğünüm, nasıl bir balayım olur bilmem artık:((

canım eşin siğilleri yaktırsın ve bağıklığını yükseltsin....sende hemen aşını ol....birde zaman zaman zaman.....sabır canım sonunda mutlu olucaksınız...bunları atlatıcaksınız ve çocuğunuzda olucak tabiki birde sık sık doktor kontrolü ve smear testi....bu kadar basit....:)))))

pes yani bunu söyleyen doktoruda gördük ya vesselam....arkadaşım acil doktorunu değiştir....ben bir kere yaktırdım ikincide yine çıktı tekrar yaktırdım şimdilik lezyon yok.... bağışıklığını yükseltmen lazım senin o doktor bunu sana söylemedi tabi dimi....acil şifalar .......

Evet zaten doktor ilgilenmiyor ki hastasıyla moral vermiyor hiç bir şey söylemiyo patoloji sonucum gelmiş sonucun temiz demiyo elime veriyor sonuç dedim iyi iyi dedi başından atar gibi bende doktordan yana hiç şans yok :50: değiştircem zaten doktoru araştırma içideyim şuan inş. iyisine denk gelirim gerekirse yaktırcam olmadımı dondurtucam. İnşallah seninki tekrarlamaz bu son olur...

Aminnn sanada acil şifalar.. seninki enfeksiyondan olabilir dedi doktor o yüzden çıkarmış yeniden yaksa bile onun faydası olmazmış varmı böyle bişey yaa... artık pozitif düşünemiyorum bile sinirlerim alt üst oldu kendi kendimi yiyorum nereye kadar.. doktoru değiştircem zaten bide başka doktora gideyim o ne diyecek aman kadınmısın derdin çookk

kızlar çok sağolun ya valla moralim o kadar bozulmuştu ki anlatamam:(( şimdi biraz daha rahatladım..bağışıklık çok önemliymiş öyle okudum..vitamine sebzeye yüklenicez artık.. tavsiye edebileceğiniz bişey var mı bunun için?

üzülme bu kadar moralini yüksek tut bak yakında düğünün olacakmış ordaki insanlarada yansıtma moralinin bozuk olduğunu kötü düşünürler sonra bu kalıcı bir hastalık değil geçer inşallah tedavisini olduktan sonra içini ferah tut gerekenleri yapın biran önce buda geçer yine şanslısın ya sanada bulaştıktan sonra ortaya çıksaydı daha kötü olurdu ...

kızlar çok sağolun ya valla moralim o kadar bozulmuştu ki anlatamam:(( şimdi biraz daha rahatladım..bağışıklık çok önemliymiş öyle okudum..vitamine sebzeye yüklenicez artık.. tavsiye edebileceğiniz bişey var mı bunun için?

stres yok...meyve sebze,çinko al muhakkak,çörek otu çok faydalı balla macun yap ye...kilo alırsanda al hiç takma kafana bu hastalıktan kurtulma ihtimali var... eğer bağışıklığını yüksek tutarsan ve lezyon oluşmazsa vücut bunu 2 yıl içinde atabiliyormuş....sağlıcakla kal....

Aminnn sanada acil şifalar.. seninki enfeksiyondan olabilir dedi doktor o yüzden çıkarmış yeniden yaksa bile onun faydası olmazmış varmı böyle bişey yaa... artık pozitif düşünemiyorum bile sinirlerim alt üst oldu kendi kendimi yiyorum nereye kadar.. doktoru değiştircem zaten bide başka doktora gideyim o ne diyecek aman kadınmısın derdin çookk

OOOFFFF ne enfeksiyonu yaaaa...HPV tek başına zaten viral bir hastalık ...hangi enfeksiyondan bahsediyo senin o dangalak doktorun...bak arkadaşım hemen bir dr. bul ve acilen siğillerinden kurtul.çok iyi beslen bağışıklığını yükselt...çinko al, çörek otuyla balla macun yap onu ye....stres yapma yaktır emin ol bir daha çıkmaz....kendine iyi bakarsan vücut bunu 2 yıl içinde vücuttan atbiliyormuş....

OOOFFFF ne enfeksiyonu yaaaa...HPV tek başına zaten viral bir hastalık ...hangi enfeksiyondan bahsediyo senin o dangalak doktorun...bak arkadaşım hemen bir dr. bul ve acilen siğillerinden kurtul.çok iyi beslen bağışıklığını yükselt...çinko al, çörek otuyla balla macun yap onu ye....stres yapma yaktır emin ol bir daha çıkmaz....kendine iyi bakarsan vücut bunu 2 yıl içinde vücuttan atbiliyormuş....

yaaa gercektennn öle bişey varmııı ii beslenirsekk 2 yıl içindee gidiyomuymuss eğer doğruysa cok sevindimm simdiiii... geceekseee durmadann yerimm yanii kg alsamda sorun deill :D

eğer bu virüsü kapmadan kurtulabileceksem 100 kg olurum yani:))
kızlar bi de son bi sorum olacak, şimdi ben bugün ilk aşımı oldum, son aşı bitene kadar hiç bir şekilde ilişkiye girilmemesi mi gerekiyor? yani 6 ay kapalı mıyız? :( yeni evlenecek çifte yapılacak eziyet mi bu:)

kızlar bi de son bi sorum olacak, şimdi ben bugün ilk aşımı oldum, son aşı bitene kadar hiç bir şekilde ilişkiye girilmemesi mi gerekiyor? yani 6 ay kapalı mıyız? :( yeni evlenecek çifte yapılacak eziyet mi bu:)

ev tcanım malesef ....:((( bu illet hastalık sürtünme yoluyla kolayca bulaşıyor...eşinin tedavisi bitsin bu arada seninde aşıların biter.sabır canım sonunda siz kazanıcaksınız....:)))))

ayça sana özelden mesaj yazdım geldimi...emin olamadım.

enfeksiyondan olurmu ya... HPV den korkmuyorum çünkü korktuğum başıma geliyor. çörek otunu çektirip balla karıştırıp yemem gerekiyor galiba yardımın için çok teşekkür ederim beslenmeme dikkat ediyorum ama geçecek inşallah bu sitedeki herkes bir gün sağlığına yeniden kavuşacak....

Birde bendeki siğiller bazen ağrıyor bazen iğne batar gibi oluyor sizdede böyle oluyormu ne illetmiş bulaştı kurtulamıyoruz Allah sabrımızı artırsın... (AMİNNNNN)

bağışıklık sistemine nelerin faydası olacağını daha önceki mesajlarımda yazmıştım. bir de yenmemesi gereken bir şey var: şeker. Şeker vücutta ne kadar bakteri vs varsa besliyor arkadaşlar. Bakterilerin gereğinden fazla çoğalması kandaki akyuvarları bunlarla uğraşmak zorunda bırakıyor; dolayısıyla hpv ile savaşacak akyuvarlar azalıyor.

Çok zor oldu ama ben 8 ay boyunca hiç şeker-şekerli yiyecek yemedim. Sebze meyve vs nin kendi doğal şekeri dışında hiçbir şekilde tatlı çikolata ıvır zıvır yemedim. Çay tiryakisiyim..Hep şekersiz içtim. Tatlandırıcıların çoğunda kanserojen maddeler olduğundan hiçbirini zaten kullanmamıştım, yine kullanmamaya devam ettim. Şeker namına sadece bal+çörekotu karışımını yedim her gün.
Faydasını gördüğüme de inanıyorum. Zaten şeker gelişme çağındaki çocuklar dışında kimseye gerekli olan birşey değil. Zararı çok. Tavsiyem şeker ve şekerli yiyecekleri hayatınızdan çıkarın. En azından vücut virüs ataklarını kontrol altına alana dek.

Arkadaşlar yer gök dua ile... ben bundan 10 gün önce yaptım 30 kadar olan siğillerim bi hayli azalmış sizede tafsiye ederim... belki duadan belki kremden allah bilir orasını sizde deneyin inşallah şifa görürsünüz. çok kolay herkes yapabilir ayrıca en çok okuduğumuz iki dua anlatıyorum. ekmeğin içini oyun içine kaç tane siğil varsa ona göre bir tutam tuz koyun her siğile bir tutam tuz daha sonra 3 ihlas 1 fatiha okuyup bir ağacın altına gömün yada koyun sağınıza solunuza ve arkanıza bakmadan gidin kimseylede konuşmayın ordan uzaklaşıncaya kadar. Bu şekilde siğil hem bulaşmıyormuş hemde kayboluyormuş benimkiler kaybolmaya başladı çok şükür. O ekmeği yerden kim alırsa sadece ona geçermiş gömseniz daha iyi olur herkese acil şifalar. KUR-AN'I KERİMdende var ayetler onu denemedim ama isterseniz onuda yazabilirim....

Back