İnanın bu hastalıktan kurutlmuş biri olarak tekrar yazıyorum. Aldara krem kullandım ve şuan tertemiz o bölgem izleri bile kalmadı ve çok rahatladım. Aldara haftada 3 gün sürülyor onun dışında sirke falan kullanmanıza gerek yok hatta denemeyin. Regl dönemindeyken de kullanın, tampon kullanın rahat edemezseniz ama kesinlikle günlerini aksatmayın derim çünkü onun bir süreci var kullananlar bilir önce kızarır sonra kabuk bağlar gibi olur küçülür ve yok olurlarrr!=)
Hepinize yeniden geçmiş olsun gerçekten amleyata falan lüzum yok boşuna canınızı sıkmayın=)
yarın kontrolüm var doktora gidicem bunları sormam lazım dimi. sormadan bişey yapmiyim. bakalım ne dicek. çok teşekkürediyorum canım.
aldara krem kullanmadım ben başka bi ismi var ilaç ismi vermek yasak sanıyorum. birde bana fitil verdi birde mikro öldürücü hap,şu anda hiç siğil kalmadı ama o bölgenin rengi değişti açık pembe renginde olan yerler kırmızı oldu ama siğil falan yok rahatsız edici bi durumda yok ilaçlarımı hala kullanıyorum. birde bana tipleme testi yapmadılar smeara baktı temiz ilaçların bitsin öyle gel dedi. tipleme testini mutlaka yaptırmalımıyım. doktordan istemeliyim bu testi yapmasını. bide aşıyı her durumda vuruyorlarmı bilginiz varmı. yani temiz çıksada vurulmamızmı lazım. benide aydınlatırsanız sevinirim kızlar.
canım öncelikle geçmiş olsun, burda ilaç adı yazmak yasak değil, ben aldarayı almadım kullanması cok zor dayanamam diyebana kullandığın ilacın adını yazarmısın?
arkadaslar suan aglamaktan baska bisey yapamiyorum nolur bir akil fikir verin yoksa bu gece uyku yok bana deliricem resmen....dügünden geldim az önce ve bi yanma hissi oldugunu farkettim dedim bi yikanayim bakayim heralde kücük kizarikliktir dedim...bide ne göreyim üst dudagimda sanki etim sismis böyle ücü da hafif beyaz...resmen böyle kabarik ama( sigil olamsindan cok korkuyorum....benim simdi kadin doktoruna mi gitmem lazim yoksa cildiye de bakiyo mu...allahim cildirmak üzereyim...duyduguma göre sigilde yakma tedavisi veya dondurma tedavisi oluyomus. benim dekoltemde keloidler mevcut onlari yaktirirken bile agridan bayildim ben oramda hic dusunemiyorum eger öyleyse ben kafayi yerim nolur yardim edin bu sigil olabilir mi bu arada evli degilim cinsel temasim olmadi kimseyle (((((((((
tarifin siğile benziyor, ama olmayabilir de. bir jinekologa git onlar hemen anlıyorlar zaten o mu değil mi. smir de aldır -bakire isen bakire smiri de varmış, burada yaptıran arkadşlar da oldu- eğer smir aldırman mümkün olmazsa en azından tip testi yaptır eğer o çıkmış olan şey siğil ise. tedavi için alternatifler var kriyo ve koter dışında -krem, asit, podofilm gibi. sirke sürebilirsin o da etkiliymiş siğil iin.ama önce bir dr a git. teşhisi o koysun. hem başka yerde var mı iyice muayene de etsin. eğer siğil derse ondan sonra tedavisine başlarsın. hiç korkma ama sakın ihmal de etme. ne kadar erken farkedip dr a gidersen tedavini olursan o kadar iyi. geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim cevabın için. peki bunlardan hangisi mikrop öldürücü olan?
arkadaslar suan aglamaktan baska bisey yapamiyorum nolur bir akil fikir verin yoksa bu gece uyku yok bana deliricem resmen....dügünden geldim az önce ve bi yanma hissi oldugunu farkettim dedim bi yikanayim bakayim heralde kücük kizarikliktir dedim...bide ne göreyim üst dudagimda sanki etim sismis böyle ücü da hafif beyaz...resmen böyle kabarik ama( sigil olamsindan cok korkuyorum....benim simdi kadin doktoruna mi gitmem lazim yoksa cildiye de bakiyo mu...allahim cildirmak üzereyim...duyduguma göre sigilde yakma tedavisi veya dondurma tedavisi oluyomus. benim dekoltemde keloidler mevcut onlari yaktirirken bile agridan bayildim ben oramda hic dusunemiyorum eger öyleyse ben kafayi yerim nolur yardim edin bu sigil olabilir mi bu arada evli degilim cinsel temasim olmadi kimseyle (((((((((
öncelikle geçmiş olsun genital siğillerden bendede wardı vajen çevresinde ankrada zekai tahir de asit yöntemiyle yaktırdım aşı virüsü kapmış olanlarda etkili değil diye biliyorum bu virüsü kapmadan yaptırmalısınızki sizi korumalı zaten aşılarda belirli tiplere karşı koruma sağlıyor kaşıntıyla çıktılar bi anda karnı bahar görünümüne büründüler lütfen tiplendirme yaptırın benim tip 11 çıktı yani rahim ağzı kanserinde düşük risk sigara içmeyin bağışıklık sisteminizi nekadar yüksek tutarsanız yaktırdıktan sonra tekrarlamaları okadar ender oluyor ben 2009 da yaktırdım bırdahada cıkmadı sıkıntınızı anlıyorum fazla endıse we stres yapmamanızı tawsıye ediyorum sıkıntı ve stres her seyin sebebi unutmayın ve lütfen siğiliniz varsa ilişkıden kaçının lezyon mevcutsa temasla bulaşıyor illa ilişkiye girmek gerekmiyor sürtünme yoluyla bile geçiyor geçmiş olsun
gecmıs olsun
aldara krem her bunyede ıse yaramıyor ılk asamada olusum asamasında etkısı war ondan sonra sadece sıgıl cıkmasını engellıyor yanı sıgılın cıkması duruyor ben ıkı bucuk kutu kullandım kutusu 120 tl paraya kııydım aldım banamısın demedı
sırke ayrıca bana doktorum onerdı dogal asıt olarak bence sırke kullanmanıza grek yok yada aldara kullanın dıye bısı demek yerıne ılesme yontemlerını annatmanı tawsıye ederım ayrıca ılesmene cok sewındım beslenmen nasıl ne kadar zamandır cıkmıyor[/QUOT
benim yeni çıktıgı günden beri aldarayı kullanıyorum sadece geçince bıraktım sonra tekrar çıktı....
merhaba.bende de 11 çıktı. smirlerinde bozulma çıktı mı hiç peki? özellikle ilk farkettiğin zamanda?
arkadaşlar bu vajinal siğil dediğiniz nasıl birşey anlamadım, benim ufak birşeyler var ama siğilmi mantarmı anlamadım kaşınıyo bazen, siğil kaşıntı yapıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?