Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

gecmıs olsun
aldara krem her bunyede ıse yaramıyor ılk asamada olusum asamasında etkısı war ondan sonra sadece sıgıl cıkmasını engellıyor yanı sıgılın cıkması duruyor ben ıkı bucuk kutu kullandım kutusu 120 tl paraya kııydım aldım banamısın demedı

sırke ayrıca bana doktorum onerdı dogal asıt olarak bence sırke kullanmanıza grek yok yada aldara kullanın dıye bısı demek yerıne ılesme yontemlerını annatmanı tawsıye ederım ayrıca ılesmene cok sewındım beslenmen nasıl ne kadar zamandır cıkmıyor

yarın kontrolüm var doktora gidicem bunları sormam lazım dimi. sormadan bişey yapmiyim. bakalım ne dicek. çok teşekkürediyorum canım.

ası ol doktor onermese bıle ol..... bazı doktorlar sıgıl olunca vucutta asının greksız oldugunu onerıyor ama sen genede ası ol

canım öncelikle geçmiş olsun, burda ilaç adı yazmak yasak değil, ben aldarayı almadım kullanması cok zor dayanamam diye bana kullandığın ilacın adını yazarmısın?

canım öncelikle geçmiş olsun, burda ilaç adı yazmak yasak değil, ben aldarayı almadım kullanması cok zor dayanamam diye bana kullandığın ilacın adını yazarmısın?

canım pimafucin fitil- travocort krem ve biteral verdi önce. şimdide gynoflor fitil, cleocin krem verdi kuruluk mevcut dedi bide.

çok teşekkür ederim cevabın için. peki bunlardan hangisi mikrop öldürücü olan?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Aldara krem kullananlar nasıl olduğunu yazabilir mi ? şöyle ki dr. um Aldara verdi korkumdan alamadım, kullanması sürmesi çok zor süremem diye. kullananlardan çok rica etsem bana yazabilirmi, nasıl bi şey bu dayanması çokmu zor? Sevgiler

arkadaslar suan aglamaktan baska bisey yapamiyorum nolur bir akil fikir verin yoksa bu gece uyku yok bana deliricem resmen....dügünden geldim az önce ve bi yanma hissi oldugunu farkettim dedim bi yikanayim bakayim heralde kücük kizarikliktir dedim...bide ne göreyim üst dudagimda sanki etim sismis böyle ücü da hafif beyaz...resmen böyle kabarik ama ( sigil olamsindan cok korkuyorum....benim simdi kadin doktoruna mi gitmem lazim yoksa cildiye de bakiyo mu...allahim cildirmak üzereyim...duyduguma göre sigilde yakma tedavisi veya dondurma tedavisi oluyomus. benim dekoltemde keloidler mevcut onlari yaktirirken bile agridan bayildim ben oramda hic dusunemiyorum eger öyleyse ben kafayi yerim nolur yardim edin bu sigil olabilir mi bu arada evli degilim cinsel temasim olmadi kimseyle (((((((((

Meryemcigim doktorun verdigi kremi neden alip kullanmiyorsun.
Korkulacak birsey yok hem iyi olabilmek icin herturlu zorluga katlanmamiz gerek
Ben 3 haftadir kullaniyorum bu kremi,haftada 3 kez olmak sartiyla.
Gece yatmadan belden asagi dus alip iyice kuruladiktan sonra elime ameliyat Eldiveni giyip
Sigil olan yerlere hatta olmayan yerlerede iyice sürüyorum ki baska yerde de görmedigim varsa iyi etsin diye.

Ilk surdugumde korka korka sürdüm eczanede 1 Saat nerdeyse kullanma talimati verdiler.
Cok cok önemli bir kremmis,iyice anlatilmasi lazimmis falan.
Yakar belki dayanamazsan git yika dediler yok rabbime sükür yakmadi .
Pek faydasini görmedim daha belki cogalmasini önlûyordur tam bilemedim.

Sürdükten sonra 8-10 Saat Kremli kalmali yikamamak gerekiyor en az 8 Saat Krem surulen yerde kalmali yoksa faydasi olmuyormus.icmkisimlara surme dis bolgede bulunan yerlere sur,korkulacak birsey degil beni hic yakmadi bazen hafif aci oluyor ama sinek isirigi gibi.

Doktorunu dinle Krem sürdükten sonra cinsel iliski yasak bildigim kadari Bana öyle dediler.
Birde sürdükten sonra bol birseyler giy,ic camasiri giymeki Krem yok olup gitmesin.

Rabbim herhepimize sifa versin,bunlari da görüp gecirecekmisiz demek ki,hamdoldun rabbim beterinden korusun yüzümüze gülsün bu hastaliktan mikroptan vücudumuzda eser birakmasin insaallah.

Kremi Al kullan cogu kisiye fayda Etmis sana neden etmesin.

Son düzenleme:

tarifin siğile benziyor, ama olmayabilir de. bir jinekologa git onlar hemen anlıyorlar zaten o mu değil mi. smir de aldır -bakire isen bakire smiri de varmış, burada yaptıran arkadşlar da oldu- eğer smir aldırman mümkün olmazsa en azından tip testi yaptır eğer o çıkmış olan şey siğil ise. tedavi için alternatifler var kriyo ve koter dışında -krem, asit, podofilm gibi. sirke sürebilirsin o da etkiliymiş siğil iin.ama önce bir dr a git. teşhisi o koysun. hem başka yerde var mı iyice muayene de etsin. eğer siğil derse ondan sonra tedavisine başlarsın. hiç korkma ama sakın ihmal de etme. ne kadar erken farkedip dr a gidersen tedavini olursan o kadar iyi. geçmiş olsun canım

canim cok tesekkür ederim detayli bilgin icin...bugun kalktigimda kilodumda kan farkettim...baktim o siskinlik biraz inmis ve kanamis. sanirim bu durumda sigil olamaz...yinede eger gecmezse ben bi doktora gitmeyi dusunuyorum ne olur ne olmaz. allah herkese sifa versin...

çok teşekkür ederim cevabın için. peki bunlardan hangisi mikrop öldürücü olan?

biteral hap- bide azitro hap bunlar mikrop öldürücü, yeni verdiği cleocin fitilde mikrop öldürücü. fitil değil aslında krem ama bi aparatı var onun içine doldurup en derinlere geçirip sıkıyosun. offf geçsin artık yaa.

korkma canım doktora git hemen kadın doğuma git. belkide siğil değildir. yakmaktanda korkma ben ilk gittiğimde yaktı yakarken bişey hissetmedim ama uyuşturmak için iğne vurdu 2 yere iğneyi hissediyosun haliyle ama sinek ısırığı gibi bi anlık yani hiç korkma

öncelikle geçmiş olsun genital siğillerden bendede wardı vajen çevresinde ankrada zekai tahir de asit yöntemiyle yaktırdım aşı virüsü kapmış olanlarda etkili değil diye biliyorum bu virüsü kapmadan yaptırmalısınızki sizi korumalı zaten aşılarda belirli tiplere karşı koruma sağlıyor kaşıntıyla çıktılar bi anda karnı bahar görünümüne büründüler lütfen tiplendirme yaptırın benim tip 11 çıktı yani rahim ağzı kanserinde düşük risk sigara içmeyin bağışıklık sisteminizi nekadar yüksek tutarsanız yaktırdıktan sonra tekrarlamaları okadar ender oluyor ben 2009 da yaktırdım bırdahada cıkmadı sıkıntınızı anlıyorum fazla endıse we stres yapmamanızı tawsıye ediyorum sıkıntı ve stres her seyin sebebi unutmayın ve lütfen siğiliniz varsa ilişkıden kaçının lezyon mevcutsa temasla bulaşıyor illa ilişkiye girmek gerekmiyor sürtünme yoluyla bile geçiyor geçmiş olsun

merhaba.bende de 11 çıktı. smirlerinde bozulma çıktı mı hiç peki? özellikle ilk farkettiğin zamanda?

kızlar benim 2 haftada geçmişti aldara kremle şimdi tekrar çıktı yine krem kullanmaya başladım. sanırım hata yaptım geçti diye kremi kullanmayı bırakmıştım, bırakmayıp devam etmek gerekiyormuş demek ki.. benimkiler makatta benim gibi makatta mı sizinkiler yoksa vajinada mı?? çok acayip kaşındırıyor.. kremi kullanmaya korkanlar ise korkmayın rahat olun çok basit yakmıyor.. bagışıklık sistemi mi kuvvetlendirici ilaç kullanmayı düşünüyorum..

Son düzenleme:
arkadaşlar bu vajinal siğil dediğiniz nasıl birşey anlamadım, benim ufak birşeyler var ama siğilmi mantarmı anlamadım kaşınıyo bazen, siğil kaşıntı yapıyormu?

merhaba.bende de 11 çıktı. smirlerinde bozulma çıktı mı hiç peki? özellikle ilk farkettiğin zamanda?

smirde bozulma derken söylediğin şeyi anlıyamadım bende hiç sıkıntı çıkmadı ılk cıkarlarken feci kaşıntı olmuştu delirtıcı derecede sonra bıanda karnıbahar gibi bacak aramda vajen yakınında beliriverdi et beni sandım ama hemen doktora gittim asitle yakıldı tek sıkıntım asitle yakılan yerlerım beyaz kaldı :)) ılk tıplendırmem 6 dı sonra özelde 11 çıktı ıkısıde sorunsuz hiç kafanıza takmayın erken teşhiste herşeyin çaresi var stresten uzak kalın olduysa oldu Allah dermansız dert vermesin geçmiş olsun sağlıklı günler.

arkadaşlar bu vajinal siğil dediğiniz nasıl birşey anlamadım, benim ufak birşeyler var ama siğilmi mantarmı anlamadım kaşınıyo bazen, siğil kaşıntı yapıyormu?

ihmal etmeyin çok kaşınıyor hemde hemen doktora gösterin ellerinizi sürmeyin bu virüs tırnak arasında uzun süre kalıyor ellerinizi bol sabunlu suyla yıkayın çamasır ve havlunbuzu kimseyle paylaşmayın umarım değildir ama öyleysede korkmayın tedavısı mevcut doktorunuza dansın mutlaka kafanıza göre sakın ilaç krem kullanmayın iyi bir cildiye we kadın doğum uzmanı sıze yardım eder geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…