arkadaşlar!!!bu hpv ile alakalı tedavi sürecince hıv virüsüyle alakalı test yaptıran varmı....bunu doktoru isteyen varmı?????benim kafam çok karışık şimdide taktım bu hıv virüsüne ya oda varsa diye....hiç bu ikisini bir arada yaşayan varmı ????nolur biri bana bu konuyla ilgili bişeyler yazsın....
bu hpv bana umumi yerlerden bulaşmadıysa şayet büyük ihtimal eşimden bulaştı... onun ne yolla bunu kaptığı malum....endişe etmemek mümkün değil...ben bu hiv testini nasıl istiycem doktordan.....çok yıpratıcı bir durum....
kendime bakmaya çalışıyorum....çörek otunuda çinkoyuda alıyorum.... normalindede çok hijyenim...fakat bu tip 16 çıkması beni çok endişelendirdi.....regl olduktan sonra gidicem doktora bakalım bu seferki smearda ne çıkıcak.....
Arkadaşlar bişey sorucam...hpv pozitif, hpv negatif ne anlama geliyor....bana bilen birisi bunu açıklayabilirmi?????
HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN BURADAKİ DESTEK ÇOK İYİ.....
bu hpv bana umumi yerlerden bulaşmadıysa şayet büyük ihtimal eşimden bulaştı... onun ne yolla bunu kaptığı malum....endişe etmemek mümkün değil...ben bu hiv testini nasıl istiycem doktordan.....çok yıpratıcı bir durum....
kendime bakmaya çalışıyorum....çörek otunuda çinkoyuda alıyorum.... normalindede çok hijyenim...fakat bu tip 16 çıkması beni çok endişelendirdi.....regl olduktan sonra gidicem doktora bakalım bu seferki smearda ne çıkıcak.....
Arkadaşlar bişey sorucam...hpv pozitif, hpv negatif ne anlama geliyor....bana bilen birisi bunu açıklayabilirmi?????
Inovio Biomedical Cervical Cancer Therapeutic Vaccine Generates Dose-Related Immune Response In Clinical Trial
arkadaşlar bi makale gördüm. koruyucu değil tedavi edici bir aşının haberi. varolan aşıların hiç infekte olmamış kişilerde işe yaradığını ancak yeni geliştirilen aşının infekte olmuş hastalarda işe yaramasının hedeflendiğini söylüyor. . tıp terminolojim çok iyi olmadığından yazının tamamını anlayamadım amma velakin şu an denenme aşamasında sanırım.
umarım doğrudur ve umarım yakın zamanda piyasaya sürülür.
ulan şu aşıyı çıkaranın geyşası olurum
O ASI en son ıkı sene once yapım asamasındaydı hepımız dort gosle beklıyoruzzzz daha bırıncısı yapıldıysa demkkkı bır ıkı senesı daha wardır
ya ben bişi sorucam. ben doktora gittim geçen işte, doktor benim sirkeyle minicik yaptığım siğili göremedi ama kızlık zarının orda bitane var dedi. test istedi, sonuçları gelince konuşalım, siğili de ya yakarız ya da krem veririm-büyük ihtimalle krem veririm dedi.
benim merak ettiğim bu kremler sadece siğilin üzerine uygulanmıyo mu? şimdi bana krem verse ben taaa kızlık zarının orayı nerden bulucam da sürücem?her yere bulaşır zaten
he_lin canım ne macunu alıcam????aktardan alıcam sanırım...bu aşının çıkması 4-5 yılı bulur.daha birinci aşaması bitmiş,ikinci aşama biticek onay alıcakta falan filan...oofff offff....MUCİZE olsada bu yıl bitsede hemen piyasaya sürülsede hemen vurulsak, tertemiz olup eskisi gibi normal yaşasak....ne kadar hayal perestim dimi kızlar....orada hiv içinde çalışma var onunda birinci aşaması bitmiş,ama ortada bişey yok....virüslerle başetmek çok zor çoookkk....
jNM BENIM kremı bosuna alma 130 tl kreme werene kaddar gıt ası ol bır doz derım yazık gunah ya sırke sur kızlık zarının oraya we ceveresıne her gun ne ugrasıon onemlı olan sıgılın cıkmasından cok kendıne ıyı bakman we ası olman onemlı gunlukj yarım kılo portakal mandalına tukettt:82:
siğili görsem sirke sürücem de nerde bilmiyorum ki
başka yere gelince de baya tahriş ediyo çok da kurcalamak istemiyorum. nası kurtulucam siğilden bilmiyorum. kendi kendine kaybolsa keşke :)
uzun zamandır yoktum...ee malum kendimle hpv mle uğraşmakla ve bununla yaşamayı öğrenmekle geçti zaman...7/8 aylık hpv liyim...ilk bir ayda 3 atak geçirdim 2 koter yapıldı sonuncu ataktan 4/5 siğilden sevgili hel-insayesinde sirke ile kurtuldum...aşıma başladım 2 ay sonra üçüncü yapılacak... bu süreç içinde cinsel yolla bulaşan her hastalığa bakıldı içim rahat etti dahilyeye gidp sölediğinizde yardımcı oluyolr bu konuda...15 gün önce kontrollerde smear hpv ye bağlı olmayan enfeksiyon çıktı yalnız hpv dna testide istemiştim 6 aydır siğil çıkmadığı için...hpv dna m temiz gelmedi üstelik 6/11 olan tiplememe bi de yüksek risk grubundan 52 eklendi :26: ne yazık ki...oysa son 7 aydır hiç cinsellik yaşamadım.. çok kesin değil ne yazıkki hpv ile ilgili bilgiler... ülkemizde yeni yeni önemsenen bir virüs ve ne yasık ki insanların paniğineden yararlanan bi mekanizmada hemen oluşuvermiş durumda esas virüs öyle davrananlar sanırım...bu sitenin çok yardımı oldu bana virüsü tanıdım mücadele edebileceğimi ve onunla yaşayabileceğimi öğrendim...asla paniklemedim hala da öyleyim... vucuttan atılmıyor diyenlere asla inanmıyorum dünya salgını yaşanırdı öyle olsaydı...bi gün dna m temiz gelecek eminim...
hastalığın kimden kime nasıl bulaştığının pek bi önemi kalmıyor hpv yi kaptıktan sonra bence buna kafa yoran sadece ilişkisini ve kendini yorar yıpratır... ancak havuz vc ağda vs gibi yerlerden bulaşma ihtimali olmakla beraber çok ama çok zayıf bir ihtimal... bu cinsel yolla bulaşan bir hastalıklar grubunda sayılıyor zaten...moral olarak hangisine inanmak istiyosanız ona inanın önemi yok ki... dr um bana dna temiz gelmediği sürece beraberlik yşarsan insani olanı söylemendir demiştir 6/7 aydır siğil olmamasına rağmen tabi bu kişisel bir bakış...hangi tipi taşıdığımında önemi yok şöyleki : tedavisi aynı ve aslolan smear... sonuçlarda hpv ye bağlı hücre değişikliği yok deniysa ve temizse zaten takılmayın geriye kalıyo kendimize çok ama çok iyi bakmak...sğil olmamsını ve smearlarımın temiz gelmesini7 aydır kendime iyi bakmakla ve cinselliğe ara vermekle ilgili olduğunu düşünüyorum sigarayı bırakın kendinize iyi bakın aşı olun dr kontrollerini sakın atlamayın kızlar...sevgi ve sağlıcakla kalın...
Herkese çok geçmiş olsun, burası iyi ki var yoksa şu an kafayı yemiştimm. vajinamın dıs dudak içinde ve makatın girişinde de bende de çıktı. geçtiğimiz hafta dr. a gittim bana anestesi verip yaktılar su an kremler kullanıorum 15 gün sonra kontrolüm var. Doktorum çok iyiydi beni son derece rahatlattı, oraya gittiğimde internetten edindiğim bilgiler ve okuduklarım yüzünden ayakta duracak halim yoktu titremekten. Tecrübe edinipte tüm yaşadıklarını ve edindikleri bilgileri paylasanlardan allah razı olsun ama bilmeyipte çeşitli çıkarlar uğruna yazanlarıda ne diim allah bildiği gibi yapsın. Şu an psikolojik olarak daha iyiyim düşünmemeye çalısıyorum , düşünürsem yineler gibime gelio. Her gün sabah aksam kremleri sürüyorum ama arkadaslar o kadar kötüyüm ki o bölgeyi ellemek dahi istemiyorum krem sürmek dokunmak sanki işkence gibi gelio, korka korka zorla orayı elliyor ve sürüyorum . Değişik bi duygu bu. Şu anda yakılalı 6 gün oldu ama 3 gündür fena kaşıntı oluyor kaşımıyorum ama. sizce bu normalmi yarın doktorumuda arayıp sorcam. Bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan herkesten yardım ve destek bekliyorm. Gene de buna şükür beterin beteri var. herkese tekrar geçmiş olsun dileklerimi yolluyor acil şifalar diliyorum. Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?