trabzonda devlet hastanesınde ol o zaman koter... ılla nıye ozelde oluyorsun kı koter makınası dogum hastanesı unuversıtte hastanesınde fılan olur ozel olsa bıle cok bulunan bı makına dıl
bakıre olan benım bır arkadasım asıt kullandır padofılm aldara kullandı su an koter oldu en son koter sonrasıda sırke kullandı yaraları gecınde koter oldu gun de asısına basladı cervalıx su an ondada hazırandan berı cıkmıo
yane sana tawsıye sırke o kadr yakmıo sur cek sür cek ben ılk sırke surerken sac kurutma makınasını soguk ayarlıodum tuta tuta sutuyordum sonaradan alıstı su gbı gelıo saten sırkeyıde 3 hafta denemen sart...
ben sana solım ıkı 3 tane demıssın baslangıc sewıyesıdır hpv tıp 6 ama ıstıosan yaptır nse asını ol tııp testı doktor koter sırasında bır parca sıgıl alması grekcek yane bunuda bence dewlet hastanesınde hem koter olurken hem tıp yaptırırken tek bı seferde yaptır
asının amacı zaten bır ust tıpe cıkmasını engellemek sıgılden once 5 yıl koruyuculugu war rahım kanserınden
eyer sızın orada aktar warsa al bır macun karısımlı ıcınde 20 30 secıt bıtkı bulunan bır macun al bıde corek otu ccektır
her gun meywe ye sut ıc salata brokolı her yemekte salata olsn her kawaltında yumurta bır tane bunları yap 5 yıl ıcınde ası olduktan sonra kendıne ıyı bak sıgıl cıkmassa hpv kendını wucuttan atıyor
aman sakın cınsel ılıskı yasama sıgıl varken ( hem ayrıcA evlenenm fılan bakırelın onemlı kalmadı demıssın ole olmasa dunyada kadınlar nasıl dogrurki evlenir)
agda yaptırma jılet kullancaksa kullan at eldıwn kullan vs.. agda dagtır sıgılı
Sirkeyi sürünce yakmıyor pamukla bekliyor sabaha kadar ya ozaman çok tahriş ediyo beni..yoksa hergün sirkeyle siliyorum yani.. macun felanda aldım kullanıyorum ..ilki bitti ikinicisini aldım bu ikinci aldığım civanperçemli macun... vitaminde kullanıyorum meyve sebze adaçayı yeşilçay çörek otu ceviz fındık badem.herşeyi yapmaya çlşıyorum elimden geldiğimce hijyenede dikkat ediorum..jileti kullanıp atıorum dedin gibi..ozaman ben tıpa gideyimm ben tıpa gitmedm normal devlet hstanesine gittim öle fazla ilgilenmedi..En zoruda bu durumumdan ailemin haberi yok bu çok kötüü oluyo psikolojik olarak ..
bende sıkeyle sılıom bekletmıom son zamanlarda zaten su durumda bıde bekletırsem kurtarmaya calıstıgım sey elden gıdıcek ıyıce ..devlet hastanelerının cogu anlamıo ben devlete gıttıgımde dr bana dıokı ee napıcazz derdımı anlattım...podofılm aldırdı surdu sıvılceme bıle surdu o kadar anlıolar yanı neyse 1 hafta sonra podofılmı ozel hastaneye goturdum dr surdu buda fena hasladı yara bere ıcındeyım acıdan oluyorum desem yerı....canım benım aıle bılıo da neden oldunu bılmıolar ablam yakın arkadaslarım bılıo neden oldugunu eger anlatamasam onlarada delırırdım herhalde sende aılene bı sekılde anlat agdadan v.s ıste ınan aıle desteği bambaşka maddı manevı aılem ck destek oldu
@zerona: yıkamadan önce üzerinde kaç saat kaldı ilaç? podofilmin ağrısı bende ilk iki gün çok olduydu. emla, anestol gibi bir krem verdi mi dr? onlar rahatlatıyor biraz. sigara içmiyorsundur inşallah. sigara bu illetin arkadaşı resmen. istediğin kadar vitamin al, ilaç iç sigara bağışıklık sistemini zayıf bırakıyor.
ayrıca dr seçimi çok önemli arkadaşlar. her jinekolog, her kadın doğumcu bu hastalıkla sık karşılaşmıyor. konuyu bileni ve tıbbi gelişmeleri takip eden dr u bulmak gerek. biraz da burun estetiği gibi bir işlem bu podofilm. dr un çok hasta tedavi etmesi yeterli değil, podofilm uygulamayı da düzgün yapabilmesi lazım. sorun kafanızdaki soruları, içinize sinmeyen bir dr.sa da işlem yaptırtmayın.
bu hastalığı ilk öğrendiğimizde zehir iç geçecek deseler içecek noktada oluyoruz ama soğukkanlı olmak lazım. siğiller görsel anlamda problem aslında, kansere de dönüşmüyorlar. dönüşebilecek olan kısım rahim ağzı. burada virüs varsa displazi denen hücre bozukluğunu yapıyor; eğer rutin kkontrol ettirilmezse kötüye dönüşmesi mümkün. ülkemizde araştırma verileri bu konuda yok ama;diğer ülkelerde yapılan araştırmalara göre düşük riskli tipteyse hpv virüsü kansere dönüşme ihtimali çok çok az. yüksek risklilerin de sadece %1 i dönüşüyor imiş kansere. 30 yaşın altındaysanız da bu siğilleri bünyenizin 2 sene içinde yenme ihtimali %90. dr kontrollerini aksatmadığımız sürece hepimiz iyileşeceğiz inşallah.
Sirkeyi sürünce yakmıyor pamukla bekliyor sabaha kadar ya ozaman çok tahriş ediyo beni..yoksa hergün sirkeyle siliyorum yani.. macun felanda aldım kullanıyorum ..ilki bitti ikinicisini aldım bu ikinci aldığım civanperçemli macun... vitaminde kullanıyorum meyve sebze adaçayı yeşilçay çörek otu ceviz fındık badem.herşeyi yapmaya çlşıyorum elimden geldiğimce hijyenede dikkat ediorum..jileti kullanıp atıorum dedin gibi..ozaman ben tıpa gideyimm ben tıpa gitmedm normal devlet hstanesine gittim öle fazla ilgilenmedi..En zoruda bu durumumdan ailemin haberi yok bu çok kötüü oluyo psikolojik olarak ..
@zerona: yıkamadan önce üzerinde kaç saat kaldı ilaç? podofilmin ağrısı bende ilk iki gün çok olduydu. emla, anestol gibi bir krem verdi mi dr? onlar rahatlatıyor biraz. sigara içmiyorsundur inşallah. sigara bu illetin arkadaşı resmen. istediğin kadar vitamin al, ilaç iç sigara bağışıklık sistemini zayıf bırakıyor.
ayrıca dr seçimi çok önemli arkadaşlar. her jinekolog, her kadın doğumcu bu hastalıkla sık karşılaşmıyor. konuyu bileni ve tıbbi gelişmeleri takip eden dr u bulmak gerek. biraz da burun estetiği gibi bir işlem bu podofilm. dr un çok hasta tedavi etmesi yeterli değil, podofilm uygulamayı da düzgün yapabilmesi lazım. sorun kafanızdaki soruları, içinize sinmeyen bir dr.sa da işlem yaptırtmayın.
bu hastalığı ilk öğrendiğimizde zehir iç geçecek deseler içecek noktada oluyoruz ama soğukkanlı olmak lazım. siğiller görsel anlamda problem aslında, kansere de dönüşmüyorlar. dönüşebilecek olan kısım rahim ağzı. burada virüs varsa displazi denen hücre bozukluğunu yapıyor; eğer rutin kkontrol ettirilmezse kötüye dönüşmesi mümkün. ülkemizde araştırma verileri bu konuda yok ama;diğer ülkelerde yapılan araştırmalara göre düşük riskli tipteyse hpv virüsü kansere dönüşme ihtimali çok çok az. yüksek risklilerin de sadece %1 i dönüşüyor imiş kansere. 30 yaşın altındaysanız da bu siğilleri bünyenizin 2 sene içinde yenme ihtimali %90. dr kontrollerini aksatmadığımız sürece hepimiz iyileşeceğiz inşallah.
ben trabzondayım cnm burda bir tek ben bu hastalığı kapmışım gibi davrandı bide doktor...gerçekten trabzonda olanlar yazsın mrk ediorum tedavilerini nasıl oluyorlar
bende trabzondayım fakülteye gittim profesöre hemde hiç ilgilenmedi garanti bile vermedi ne yapıcamı bende bilmiyorum
ciddimisinn yaa bende numuneye gittim bana sit verdi kullandm bi işe yaramadı aldara dedi almadım onuda yarın imperiale gtmeyi düşünüyorum prof nasıl ilgilenmez yaa işimiz iş ozaman
ne alaka canım benım prof olması o doktorun cok ıyı oldugu anlamını o kısıye yuklemez ben 8 doktora gıttım bak
1. gıttım doktor ÖLÜCEKSIN SEN dedı
2. gıttım sen mıkroplusun ben yakamam dedı
3 gıttım asıt werdı
4. gıttım doktor aldara krem werdı
tabı bu sırafda zaman gecıo ggıttt gıdee sıgıller oldu 50 tane nsee
arada gıttım
5. doktor donduralım dedı
6 doktor koter ol dedı
7 gıttım doktor artık buldum kendı doktorum du ama ona gıttmek en son aklıma gelen sey oldu
8 doktorda koter oldum ıkı hafta arayla 25 25 aldı sıgıllerı
ben
ılk koterdımde doktor taksıtle 400
pesın 300 yapım dedı
2.gıttım doktor tıp merkeıydı 25o yapım dedı
sana tawsıeym ılglenmesını weya o dıl olmadı nap ne zamanı gecırme koter ol
macun kullanmaya basla emıne 06 da da hamıle oldu ıcın macun kullandı we koter yapılmadı son 3 4 ay macun kullandı kendılınden gectı
yane sırkeye basla en kotu tekrar acıo macuo sen bılırısın
b ı an once karar wer tıp merkezı fılan bul ana saglık ocana gıt sor
he_lin sen hangi macunu kullanıyosun
ben aldım bi tane ama çok değişik tadı yutamıyorum ya 1 hafta kullandım çok kötü oldum
ismiyle bi macun önerr msin
bi doktor nasıl ölüceksin diyebilir yaa onun aklndan zoru vardı heralde.....gittim bugün özel hastaneye gitttimmm yakıcaktı dedi snnnkiler çok hassaas bi yerde canın çok yanar donduralım dedii 125 liraa dondurmaa yarın gel yapalım dedii gidicem yarın paralarıma acıorm ama napimmm çaresizlik
şu an gunluk
sabah ac karnına ;
bır kasık pekmes
bı balık yag kapsulu
bır cay kasıgı lanfın macunu
bır cay kasıgı lokman hekım zencefıllı macun
ben suyla yutuom dum bından oncekının tadı kotuyse balla karıstır
corek otu cektır ektstradan we aksamları yogurtla ye bı kase
janım doktor solemıstır dondurma ıslemı 1 seansa cok nadır bıtıo 2 gun arayla ıkıncı kes bıdaha dondurulur devlet tıp fackultesı fılan yokmu yane hepımızın o bolgesı hassas ama ne bılım bazısı bak para ıcın sıkıo solım
2 gün arayla tekrar nasıl dondurma işlemi yapılabilir ki? bende dondurma yöntemiyle kurtulanlardanım ama 5 gün sonrasında seansın etkileri geçmeye başlıyodu..
o bölgede derin lekeler oluşturabilirsiniz sakın 2 gün arayla gitmeyin
teşekür ederm canım benm
balık hapı çörek otu tamm kullnıyorum
yarın gidim dedğin macunları alim teşekrr
janım doktor solemıstır dondurma ıslemı 1 seansa cok nadır bıtıo 2 gun arayla ıkıncı kes bıdaha dondurulur devlet tıp fackultesı fılan yokmu yane hepımızın o bolgesı hassas ama ne bılım bazısı bak para ıcın sıkıo solım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?