Pasif olan HPV virüsü bulaşırmı Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,
daha önce forumdada çeşitli konularda paylaştım hpv virüsü kapmıştım, 7,8 aylık yoğun bir tedavi yakılma süreçleri sonrasında devam eden aşı seanslarımıda tamamladıktansonra yaklaşık olarak 2 aydır hiçbirşeyin olmadığını söyleyebilirim doktorumda artık kurtulduğumu söyledi fakat nihayetinde pasifte olsa bu virüs vucudumda mevcuttur diye düşünerek,
bunu bir başkasına bulaştırma ihtimalimin olup olmadığı konusunda fikir edinmek istiyorum, nihayetinde yanlızca kendimi düşünemem...
yardım ederseniz sevinirim,
sewgılı arkadasım ruat;
öncelıkle gecmıs olsun yanlıs hatırlamıyor ısem bır ıkı hafta once yazmısstın hatırlıyor gbıyım. tesadufen baska bır baslıkta acmıssın bu yazıyı
normal sartlarda hpv wurusu yaklasık vucuttan 5- 7 yılda tahmını atılıyor arasıtırmalarım nettekı sonuclara gore tabıkı bunyeden bunyeye deyısıyorda bu durum
aşı olmana cok sewındım aşının yaklasık 5 yıllık bır koruyuculuugu war 5 yıl sonra mutlaka gene ası ol cunku vurusun vucudu terk etme suresı soledım gbı 5-7 yıl bu sırada zaman kaybetme we 2015 de tekardan ası ol mutlaka
su an vucudunda hpv vurusunu tasıyorsun kaldıkı yenı atlattın we bı surecik ılıskı sırasında korun yada esın korunmak ıstemıyorsa batıcon solısyon al onunla her gun onu doktorun muane ederken ıcıne bole plastık bısı sokuyor ya bakarken ıcerıye ole ac ıcıne batıcon bocala
onu yapamam dıosan enjektor al ucunu cıkar onlala fıskırt oranın temızlıgını bır sure sagla
sıgıl cıkan yerlerıne sırke sur ama haftada bır !!!! sabah yıkarsın geceden beklet cok ıyı gelecegınden emın olabılrısın
doktorunun da soledı gbı '''ŞU AN ICIN KURTULDUN'''
EYER gunde bı tane bardak portakal suyunu
aktardan her hangı bı macunu gunde bır kasık
balık yag kapsulunu kullanırsan
hasta olmamama sansın cok cok cok yuksek kaldıkı 3.asını daha olmamısın
kıs aylarına gırdımız su gunlerde we hpv atlatmısken bol bol bol salata sart
hı bıde bır sure korunun eyer bu dedıklerımı yaparsan karsı tarafa gecırme olasıclın bence cok az
cunku sıgıl warken kondom da korumuyor ama sende su an wurus yokkkk
o acıdan esın de ası olsun derım ben bısı kaybetmes yaneee!!!!
hamıle olan kadınlar war , genc bakıre kızlar war, ewlı kadınlar , toplumda her kısıde bu vurus war
ama patnerınde bı smir aldırsın cunku erkek tasıyıcı oluyor !!!! sıgıl onda olabılır yane sana tasıyo olabılır oo bır sımır aldırsın oldumuu