Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sende su an da sewgılı gamze ılk hallerımı goruyorum

eyer sıgıllerın yan yana dılse buyuk dılse mınnacıksa hemen sırkeye basla su salataya attımız sırke warya o ıste 3 4 hafta her aksam denemen sart

corek otu ıyı ama corek otunu normal bal degıl macun seklındekı balla karıstırman lazım hazır aktardan 10 15 tl bı macun al onu yemen lazım aldın macun we corek otlu balı bı kawanozda onla karıstır ye sabah aksam bır cay kasıgı

sırkeye hemen bu aksam baslaaaaaaaa

korkucak bısı yok ölecek bısı yok bundan cok kotu rahatıszlıklar war

bol meywe sebze tukett
gunluk meywe salata hele
yaglı selerden cok yeme bı sure

epıılasyon ıcın tek kullanımlık jılet kullan sakın olakı agda yapma agda dagıtır jıletı kullan at dıkkat et yane sıgıl olan yerlerı alırken de

her aksam once suyla daha sonra;
ezaneden bır tane batıcon solısyon al onu sur uzerınede sırkeyı sur ole daha ıyı olur
batıcon 8 9 tl buyuk surup sısesı olanından al sona sırkeyı koy bantla yat

bu hastalık atlatman ıcın hasta olmaman we salata meywe tuketmen lazım ıştahının acık olması laızm besınsız kalma !!!!

sevgili arkadaşım yardımların için çok ama çok saol.. ewet daha siğiller yani 2 tane et beni şeklinde var 2 tanesi ise yeni çıkıyoo yanii bunların üzerine ilk baticon solisyon ve sonrada sirkeyi sür diyosun peki sadece siğillerin üzerinemi süreyim baticon ve sirkeyi yoksaa başka yerlerde çıkmasını önlemek için tüm çevreyemi süreyim? 3-4 hafta her akşam uyguluycam yanii ölemii ? çok korkuyorum neden böle oldu bilmiyorum daha bakireyim ama nişanlımla temas kurduk ya ondan geçtii yada kuaförden bilmiyorum :( umarım en kısa zamanda geçer yoksaa bu şekilde yaşamak istemiyorumm

bide bende aşırı derecede kansızlık var hatta vücudumda hiç kalmamış dil yanmasından dolayı doktora gittim ama kansızlık oldugunu hatta kan şurubu ve kan hapının bi fayda etmiyceğini söledi damardan serum şeklinde kan alıcakmışım vücudum kan yapmıyomus yapsa bile tutmuyomus adet döneminde atıyomuşum bütün kanı yanii bu hastalıktan kurtulmamı engellermi ? :(

sevgili arkadaşım yardımların için çok ama çok saol.. ewet daha siğiller yani 2 tane et beni şeklinde var 2 tanesi ise yeni çıkıyoo yanii bunların üzerine ilk baticon solisyon ve sonrada sirkeyi sür diyosun peki sadece siğillerin üzerinemi süreyim baticon ve sirkeyi yoksaa başka yerlerde çıkmasını önlemek için tüm çevreyemi süreyim? 3-4 hafta her akşam uyguluycam yanii ölemii ? çok korkuyorum neden böle oldu bilmiyorum daha bakireyim ama nişanlımla temas kurduk ya ondan geçtii yada kuaförden bilmiyorum :( umarım en kısa zamanda geçer yoksaa bu şekilde yaşamak istemiyorumm

ıkı tane cok az bı rakam

ıkı pamuk kullan bunla bı pamugu her yerıne sırkeyı sur 2 pamugu fazla baska yerıne deytırmeden sıgıl olan bolgeye yapıstır

eyer erkek arkadsın nse nısanlın cok partner deyıstıryorsa cok eslılıkten olur
agda kazanından olur (spatula tek kullanımlık ama agdacı bı sag suruo bı sola suruo sonucta o kazan ortak )
bırının esyasını kullandıysan ondan olabılır
erkek her zaman tasıyıcıdır bu arada bı o tasıyımıcımı dılmı doktora gıtsın ornek aldırsın cunku bazı erkeklerde war ama tahlıllerde cıkmıyor

erkek arkadsın mutlaka ası olsun ( cervalıx yada gardesıl ))

burda onemlı olan su an sensın mutlaka ası ol

ortak kullanım alanlarından uzak dur wc...ws

ayrıca ewde kolozete tuwalet kagıdı fılan ole bısı yada kagıt olan kolozet etrafına surulen seyden kullan sıgıllerın gecene kadar

dedım gbı sırkeyı 3 4 hafta her aksam sur etrafına sıgıl olan yerede baska bır pamukla yapıstır pamuk ıslak olsun yane baya

sürtünmeyle olan we ortak kullanım alanı olan her syeden kacın !!!!

salata meywe tuket sebze ye
ozelleıkle aktardan bı kes daha dıorm macun al her hangı hazır 10 15 tl ye

slm arkadaşlar ben bu siğilleri daha önce yaşadım allah bir daha yaşatmasın allah herkesede şifasını versin beni her tarafımda küçük küçük tü doktora gittim yakalım dedi ben yaktırmadım yaktırınca çıkıor tekrar diyee aldara diye bir krem kullandım çok şükür geçtiii

bide bende aşırı derecede kansızlık var hatta vücudumda hiç kalmamış dil yanmasından dolayı doktora gittim ama kansızlık oldugunu hatta kan şurubu ve kan hapının bi fayda etmiyceğini söledi damardan serum şeklinde kan alıcakmışım vücudum kan yapmıyomus yapsa bile tutmuyomus adet döneminde atıyomuşum bütün kanı yanii bu hastalıktan kurtulmamı engellermi ? :(

sen o kan serumlarını gene kullan demır surubunu ws neyse

macun al aktardan sabah aksam bır tatlı kasıgı ıcınede ekstra corek otu attır cektır aktarda
kecı boynuzu we pekmezı karıstır her sabah ıc mutlaka

slm arkadaşlar ben bu siğilleri daha önce yaşadım allah bir daha yaşatmasın allah herkesede şifasını versin beni her tarafımda küçük küçük tü doktora gittim yakalım dedi ben yaktırmadım yaktırınca çıkıor tekrar diyee aldara diye bir krem kullandım çok şükür geçtiii

sewgılı derya sende gecmesıne cok sewındım

su an burda cok sayıda bayan arkadas kullandı aldarıyı we genel manada ben dahıl dyer arkadaslarda HIC ISE YARAMADI

sendekı sıgıller cok kucukmus belkıde ondan ama aldara gercekten ıse yaramadını dusundum

eskıden SSK ODEDI SU AN ODEMEDI WE 130 TL PAKETI OLAN BI KREM COK GREKSIZ

ACIKCASI SENDE GECMESINE COK SEWINDIM ALLAH SIFA WERSIN SANA BUNDAN SONRAKI HAYATINDA

ama genede o parayı werene kadar bayanların RAHIM KANSERI ASISI OLMASI DAHA MANTIKLI turkbayragi:enbuyukkk:a.s.

:1no2:
SIRKEYE bır ay sonra fılan basla tamamen ızlerın gecmesı sıyah pulların dokulmesı yenı derının olması lazım

balık yag we macun al macunu hazır al 10 15 tl aktardan balık yag tek ıse yaramaz onemlı olan macun cunku

batıconu sabah aksam enjektor yardımıyla bakıreysen ıgnesını cıkar ole ıcıne sık

bakıre dılsen de ıcıne doru pamukla fılan sole dısını fılan sıl

ası olmanada cok sewındım

su an yapman greken gunluk ıkı bardak ada cayı tuketmek
bol bol meywe gunluk yarım kılo 2 saat arala tuketkı tıkamasın

portakal suyu bır bardak
ozellıkle salataaa

su donemde yaglı we sekerden cok tuketme 4/1 kadar tadımlık seler tuket

:lepi:

sevgili helın sağol oncelıkle içimde yoktu benım ayrı ayrı pamuklarla batıconu sürüyorum yanı pamuga bol döküp üstlerine tampon uyguluyorum ardındanda krem sürüyorum gazlı bezlede kapatıyorum mıkrop kapmasın dıye balık yagı kapsulu aldım balıda yarın alıcam meyveyı pek sevmıyorum :((ama yınede eksık etmeyeye calısıyorum bu kansızlık oldugu ıcın mekke gülü ot aldımk aktardan ondan ıcıyorum şekerıde sadece kahvaltıda alıyorum cayla:)umarım düzelirim pskolojımde git gel oluo bazen ......

:1no2:

sevgili helın sağol oncelıkle içimde yoktu benım ayrı ayrı pamuklarla batıconu sürüyorum yanı pamuga bol döküp üstlerine tampon uyguluyorum ardındanda krem sürüyorum gazlı bezlede kapatıyorum mıkrop kapmasın dıye balık yagı kapsulu aldım balıda yarın alıcam meyveyı pek sevmıyorum :((ama yınede eksık etmeyeye calısıyorum bu kansızlık oldugu ıcın mekke gülü ot aldımk aktardan ondan ıcıyorum şekerıde sadece kahvaltıda alıyorum cayla:)umarım düzelirim pskolojımde git gel oluo bazen ......

Gazlı bes sırkeyı tutmaz pamuk lazım sen bılırısın genede

meywe yemıosan taze meywe suyu ıc oldumu salatayıda bol ye

pısıkolojını bozcak bı duurm yok daha kotusu war yahuuuusengözlerimebaksanabkötükedihüso

bir sürü dedın kac tane aralık kadar ıkı ayımız war bıraz acıklama yap bu sekılde kımse yardımcı olamazzzz tam olarak nerende sıgıl dagınık mı toplumu
vajinamda daginik evet kimisi iri iri kimisi ufak

lazerle yakdirmisdim 3 hafta kadar hastanede kaldim cok kötüydü..

benim cocuklukdan beri bagisiklik sistemim zaten olmadigi icin..sigiller tekrardan cikar demisdi doktorlar.. :( inanin ne yapicami bilmiyorum...

simdide mazi yapragi varmis onu toz haline getirip hakiki zeytinyagi ile sürünce kökten temizliyomus sigilleri..

neyi deniceyimi..daha ne yapicami sasirdim inanin...

benim cocuklukdan beri bagisiklik sistemim zaten olmadigi icin..sigiller tekrardan cikar demisdi doktorlar.. :( inanin ne yapicami bilmiyorum...

simdide mazi yapragi varmis onu toz haline getirip hakiki zeytinyagi ile sürünce kökten temizliyomus sigilleri..

mrb seda arkadaşım bu dediğin mazı yaprağı ve zeytinyağı falan kesin işe yarıyomuymuş deniyosa hemen yapalm ama ya zarar verirse :(

Gazlı bes sırkeyı tutmaz pamuk lazım sen bılırısın genede

meywe yemıosan taze meywe suyu ıc oldumu salatayıda bol ye

pısıkolojını bozcak bı duurm yok daha kotusu war yahuuuusengözlerimebaksanabkötükedihüso

sevgili helın sirkeyı su an süremıyorum dün yaktırdıgım ıcın ama yanıklarım gecsın sırkeye baslıcam hemen kendıme mumkun oldugunca ıyı bakıyorum ılk ısım mandalına ve portakal alıp suyunu ıcemk senın yaptıgın gıbı ..hava cok soğuk cıkamadım bugun aktara üşütürüm dıye ama ılk fırsatta macunuda alıcam tavsıylerın ıcın teşekkür ederım..opuyorumnanaktan

sevgili helın sirkeyı su an süremıyorum dün yaktırdıgım ıcın ama yanıklarım gecsın sırkeye baslıcam hemen kendıme mumkun oldugunca ıyı bakıyorum ılk ısım mandalına ve portakal alıp suyunu ıcemk senın yaptıgın gıbı ..hava cok soğuk cıkamadım bugun aktara üşütürüm dıye ama ılk fırsatta macunuda alıcam tavsıylerın ıcın teşekkür ederım..opuyorumnanaktan

hem yenı yakıldıysa 1 ayda once sakın sırkeye baslama janını yakar cunku :hulya:

janım benım yane ne kadar ırı fındık kadar mı pırınc kadar mı asya yukarı kac tane

lazerle yakmak pek cozum dıl hemen yarın unuversıte yada kadın dogum hastanesıne weya ozele gıt dondurma weya koter ol

sımdı ben sana dıyebılcem eyer benımkı buyuk fındık kadar bı tane kıtle warsa koter olmadan olmazzz

eyer yarın weya ıkı gun sonra koter olursan aralaıga kadar kesın ıglesırsın

aralıkta dugunum war demısıtın snaırım ıkı ay ılesmek ıcın cok ıyı bır fırsat koter olduktan sonra macun ,kecı boynuzu ,pekmes ,balık yagına baslaman ŞART

KOTER WEYA dondurma ıslemı bıde her gun konatoran yagı we batıcon surersen bır ayda ılesırsın bence yarın fılan hemen gıt koter yaptır

ıkı tane cok az bı rakam

ıkı pamuk kullan bunla bı pamugu her yerıne sırkeyı sur 2 pamugu fazla baska yerıne deytırmeden sıgıl olan bolgeye yapıstır

eyer erkek arkadsın nse nısanlın cok partner deyıstıryorsa cok eslılıkten olur
agda kazanından olur (spatula tek kullanımlık ama agdacı bı sag suruo bı sola suruo sonucta o kazan ortak )
bırının esyasını kullandıysan ondan olabılır
erkek her zaman tasıyıcıdır bu arada bı o tasıyımıcımı dılmı doktora gıtsın ornek aldırsın cunku bazı erkeklerde war ama tahlıllerde cıkmıyor

erkek arkadsın mutlaka ası olsun ( cervalıx yada gardesıl ))

burda onemlı olan su an sensın mutlaka ası ol

ortak kullanım alanlarından uzak dur wc...ws

ayrıca ewde kolozete tuwalet kagıdı fılan ole bısı yada kagıt olan kolozet etrafına surulen seyden kullan sıgıllerın gecene kadar

dedım gbı sırkeyı 3 4 hafta her aksam sur etrafına sıgıl olan yerede baska bır pamukla yapıstır pamuk ıslak olsun yane baya

sürtünmeyle olan we ortak kullanım alanı olan her syeden kacın !!!!

salata meywe tuket sebze ye
ozelleıkle aktardan bı kes daha dıorm macun al her hangı hazır 10 15 tl ye

aşı fiyatları duydugum kadarıyla 750 lira ssk karşılamıyormuş dimi hel-in arkadaşım..peki ben 3-4 hafta dediğin gibi uyguluycam sirkeyi.. dün banyo yaparken traş esnasında bitane siğil kanadı kopmadı ama biraz kanadı :(( kanayınca çok korktumm ve traş yapmayı bıraktım bu tüylerden nasıl kurtulucaz o da ayrı bi sorun ağdada yapamam kopar die tüy dökücü krem zarar verirmi acaba ? bide sirkeli pamuugu siğilin üzerine yapıştır demişsin bant tüylerin üzerine gelicek nasıl yapıştırıcam :( offff offfffffff nişanlıma durumu anlattım zamanında o çok eşlilik yapmış sanırım ondan bulaştı ama kabul etmiyor bana senden bana bulaştı diyor ondada varmış 2 tane et beni şeklinde ama onda daha öncedende var olan bi et benini görmüştüm sırtında kuru üzüme benziyoo o da sonradan çıkmış ama dediğim gibi bana senden bulaştı diyoo :((

cnm mrb ne kadar yaktırdın acaba fiyat öğrenebilirmiyim ? bende 2 tane var ama 3. de çıktı büyüyoo.. ssk karşılıyomu cvp yazarsan sevinirim

sen o kan serumlarını gene kullan demır surubunu ws neyse

macun al aktardan sabah aksam bır tatlı kasıgı ıcınede ekstra corek otu attır cektır aktarda
kecı boynuzu we pekmezı karıstır her sabah ıc mutlaka

hel-in arkadaşım peki 3-4 hafta bunu uygulyucam ama doktora gitmeyimmi? hani belki sirke geçirir diyip 1 ay sonra falanmı gideyim yoksa zaman kaybedermiyim ? sirke peki döküyomuymuş off senide rahatsız ediyorum ama :(( bu arada senin durumun nasıl veya nasıldı geçtimi yaktırdınmı ? sirke denedin iyi geldimi ? çok soru soruyorum farkındayım ama o kadar kötü hissediyorum kendimi çok üzgünüm :(

Mazı Ağacı Bitkisi: Pul yapraklı, daima yeşil kalan bir ağaç türüdür.

Mazının Faydaları: Mazı yaprağı siğilleri gidermekte etkilidir. Kozalağı, bağırsak solucanlarını düşürücü etkisi için kullanılır. Panzehir olarak da etkilidir. Gebe kalmayı önleyici etkiye sahiptir. Basur memelerine karşı da kullanılır.

Mazı Nasıl Kullanılır? Mazı ağacının yaprağı ve kozalağı kullanılır. Şap mazı toz haline getirilip ağız yaralarına karşı kullanılır.

diyor

cnm mrb ne kadar yaktırdın acaba fiyat öğrenebilirmiyim ? bende 2 tane var ama 3. de çıktı büyüyoo.. ssk karşılıyomu cvp yazarsan sevinirim

ozelde 300 tl en az ısterler 3 tane ıse eyer

zaten lokal yapıolar ozelde anestesı parası alıyorlar benım ılk 10 taneneydı 500 tl dedı doktor

janım 2 3 taneysee sırke gecırır sımdı dene bır hafta ıcınde etkılerını gorurusun sendeturkbayragi

hel-in arkadaşım peki 3-4 hafta bunu uygulyucam ama doktora gitmeyimmi? hani belki sirke geçirir diyip 1 ay sonra falanmı gideyim yoksa zaman kaybedermiyim ? sirke peki döküyomuymuş off senide rahatsız ediyorum ama :(( bu arada senin durumun nasıl veya nasıldı geçtimi yaktırdınmı ? sirke denedin iyi geldimi ? çok soru soruyorum farkındayım ama o kadar kötü hissediyorum kendimi çok üzgünüm :(

bence bu hafta bı dene ordakı beyazlasmayı gorunce zamanla sırkenın curuttu yerı sende fark etcen ona gore doktoro gıdersın ayrıca sıgıl olmayan yerlerede sırke surdukten sona sıgıl olan yere yenı bır pamukla sırkelı pamugu oraya yapsıtır

ben sırkeyı yaklasık 1 yıldır haftada bır her banyodan sona suruom sabah yıkıom ama haftada bır

bu arada hemen macuna basla ıcınde bol bol ot bıtkı bulunan
10 15 tl yasakkelimeyasakkelime:içelim:ozelden msn yazdım

bence bu hafta bı dene ordakı beyazlasmayı gorunce zamanla sırkenın curuttu yerı sende fark etcen ona gore doktoro gıdersın ayrıca sıgıl olmayan yerlerede sırke surdukten sona sıgıl olan yere yenı bır pamukla sırkelı pamugu oraya yapsıtır

ben sırkeyı yaklasık 1 yıldır haftada bır her banyodan sona suruom sabah yıkıom ama haftada bır

bu arada hemen macuna basla ıcınde bol bol ot bıtkı bulunan
10 15 tl yasakkelimeyasakkelime:içelim:ozelden msn yazdım

cnm ekledm seni msnni ama sanırım kabul etmedin online olmadıgın için

Back