Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

:teytey: ben geldimmmm...
bendeki so gelişmeleri söylüyeyim artık yaram tamamen iyileşti...Rahatla oturup bacak bacak ustune atabılıyorum.. bazen yaramda kanama oluyor ama ben bu ıkısını rahat yapabılıyorum ya benım ıcın artık sorun kalmadı.. şeytanın bacağını kıranlar kervanına bende katıldım umarım sıra hala iyileşmekte olanlarda... :sm_cool:
herkez kabuguna çekılmıs galıba aynı yerımızde sayıklıyoruz yokmu yazan....

sen yaktırdınmı peki cnm ???

Sevgili cissem bende 2,5 yıldır bu hastalıkla boğuşuyorum. Bayağı tecrübelendim sayılır. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum siğillerinizi tekrar hortlatan şey 1- üzüntü ,stress 2- Bağışıklık sisteminizin düşmesi.

Ben anemi hastasıyım yani kan seviyem düşük. Dolayısıyla kan değerlerim düştüğünde bağışıklık sistemimde düşüyor ve gerçekten o zaman tek bir siğil çıkıyor..

Allah'a şükür bende siğiller hep tek olarak çıktı ve çok hızlı hareket ederek ekarte ettim hepsini. Şimdi düzenli olarak 6 veya 7 ayda bir doktora gidiyorum .. Çok şükür bu aralar temizim. Biliyorum ki ne kadar üzülürsem ve strese girersem ya da kendime iyi bakmazsam onları hortlatacağım..
Şu an bile mesajı yazarken siyak kuru üzüm yiyorum kan yapsın bağışıklığım kuvvetlensin diye.. Kendinize iyi bakıp , moralinizi yüksek tutarsanız emin olun ilaca falan gerek kalmadan bu virüsü atabilirsiniz vücudunuzdan.. Bende ilk başlarda 3-4 ay arasında çıkıyordu şimdi kendime iyi bakıyorum mesafe 1 yıla çıktı.. Daha bugün doktora gititm "temizsin" dedi. Son tedavinin üstünden 7 ay geçmişti. Bu 1 yılı önce 2 yıla ve hatta hiç çıkmayacak şekilde uzatmaya kararlıyım.. birde sürekli kafanıza takıp habire kontrol ettikçe psikolojinizi daha fazla etkiliyorsunuz.. Kendi kendinizi tetikliyorsunuz , gerçekten moral bozmamak gerekiyor.. Bu hastalığın en büyük düşmanı moral..

cnm bendede bu anemi hastalığı var doktora gittim bana ölüyorsun dedi vücudunda hiç kan kalmamış dedi tahlil sonuclarını görünce yanii damardan kan vericeklermiş yani kanım hiç yok ve bağışıklık sistemmde çöktü o zaman :( bu hastalıktan nasıl kurtulucaaam benimde 2 taneydii 3 tane oldu şimdiii :( hep kontrol ediyorum çıktımı çıkıcakmı dieee inş. çıkmazzz

bence bu hafta bı dene ordakı beyazlasmayı gorunce zamanla sırkenın curuttu yerı sende fark etcen ona gore doktoro gıdersın ayrıca sıgıl olmayan yerlerede sırke surdukten sona sıgıl olan yere yenı bır pamukla sırkelı pamugu oraya yapsıtır

ben sırkeyı yaklasık 1 yıldır haftada bır her banyodan sona suruom sabah yıkıom ama haftada bır

bu arada hemen macuna basla ıcınde bol bol ot bıtkı bulunan
10 15 tl yasakkelimeyasakkelime:içelim:ozelden msn yazdım

cnm yeni üye oldugum için özelden msj yazamıyorum
msn adresim gamze8535 at windowslive.com diğer türlü yazamıyorum sistem izin vermiyooo :(

cnm mrb ne kadar yaktırdın acaba fiyat öğrenebilirmiyim ? bende 2 tane var ama 3. de çıktı büyüyoo.. ssk karşılıyomu cvp yazarsan sevinirim

cnm bnde özelde yaktrdm siğillerimi genel anestezyle 200 tl ye yaktrdm devlet hastanesnde ssk karsılıodur sanrm emn diilim ama özele göre bnm fiyat gene iyiydi.

kızlar bu arada siğilleriniz varken sakın ne ağda ne jilet kullanmayın bn o dönem bu doktorların kullandıkları ameliyat eldivenleriyle alıodum tüyleri siğil olmayan üst taraflara gene ağda yapıodum siğil olan yerleri onla çekiodum çok dikkat edin bnmde çok kanattıgım koparttgm oldu dikkat edin!!

cnm bnde özelde yaktrdm siğillerimi genel anestezyle 200 tl ye yaktrdm devlet hastanesnde ssk karsılıodur sanrm emn diilim ama özele göre bnm fiyat gene iyiydi.

hastanede ssk sadece koterı karsılıo ozel hastanelerde 200 tl cok cok az bı rakam bana 1 doktor 500 dyerı nakıt weırsen elden dedı 300 yaparım dedı gamyoncuiremsu:oklava:

oncelikle herkese merhaba arkadaslar pek gıremıorum nete ama gunden gune aynı dertten sıkayet edenler artıo bu cok uzucu ama burda olup bırbırımıze destek olmak boyle arkadaslarımızın olması buyuk mutluluk werıcı.hel_in cim ozellıkle sana dua edıyorum sayende sıgıllerımın ıkı tanesınden kurtuldum.ama baska yerlerde cıkmaya baslıo sewınırken uzuluyorum bı taraftan ama cıkıs sebebını bılıorum moral cok onemlı bu hastalıkta bı gunde yasadıgım sıkıntı sabahına sıgıl olarak dondu bana ama gecıcegını umut edıyorum.2-3 tane sıgılı oldugunu yazan arkadaslar hemen hastaneye we doktorlara bırakmayın kendınızı sırkeyı deneyın ben ıkı gunde dusurdum ıkı tanesını sıra dıgerlerınde.sızınde ıyılesecegınıze ınanıyorum.yeterkı moralınızı bozmayın.erkek arkadasınız nısanlınız sıze destek olmayınca daha cok uzuluosunuz gelde moral bozma dıosunuz anlıorum sızıde ama arsız olun bıraz wurdumduymaz olun.ıyıleselım ondan sonra acısını cıkarırız onlardan:) hel_in cim ası olmayı cok ıstyorum ama su an ısten ayrıldım ssk olmadıgı ıcın asımı olamıyorum gecıktıryrm en kısa zamanda asımı da olucam ınanıyorumkı bızde ıyılesıcez allahın ıznıyle.tekrar tesekkur edıyorum sana.destek ve moralle hersey duzelıcektır kızlar o guzel canınızı sıkmayın hıc bısey sızden degerlı dııl sewgıyle we saglıkla kalın:nazar:

cnm mrb ne kadar yaktırdın acaba fiyat öğrenebilirmiyim ? bende 2 tane var ama 3. de çıktı büyüyoo.. ssk karşılıyomu cvp yazarsan sevinirim

gamzecim benım gördüklerim4-5 taneydı ama son muayneden makatın ordada oldunu söledı dr mınık mınık ve yakarken makatın acıyacagını söledı genel anestezı yapıcam dedı sende kasılmassın bende ısımı daha ıyı yaparım dedı 275 tl yaktırdım özelde ama s.s.k karsılamıomus maelsef 150 koter parası 125 de dr parasıymıs

oncelikle herkese merhaba arkadaslar pek gıremıorum nete ama gunden gune aynı dertten sıkayet edenler artıo bu cok uzucu ama burda olup bırbırımıze destek olmak boyle arkadaslarımızın olması buyuk mutluluk werıcı.hel_in cim ozellıkle sana dua edıyorum sayende sıgıllerımın ıkı tanesınden kurtuldum.ama baska yerlerde cıkmaya baslıo sewınırken uzuluyorum bı taraftan ama cıkıs sebebını bılıorum moral cok onemlı bu hastalıkta bı gunde yasadıgım sıkıntı sabahına sıgıl olarak dondu bana ama gecıcegını umut edıyorum.2-3 tane sıgılı oldugunu yazan arkadaslar hemen hastaneye we doktorlara bırakmayın kendınızı sırkeyı deneyın ben ıkı gunde dusurdum ıkı tanesını sıra dıgerlerınde.sızınde ıyılesecegınıze ınanıyorum.yeterkı moralınızı bozmayın.erkek arkadasınız nısanlınız sıze destek olmayınca daha cok uzuluosunuz gelde moral bozma dıosunuz anlıorum sızıde ama arsız olun bıraz wurdumduymaz olun.ıyıleselım ondan sonra acısını cıkarırız onlardan:) hel_in cim ası olmayı cok ıstyorum ama su an ısten ayrıldım ssk olmadıgı ıcın asımı olamıyorum gecıktıryrm en kısa zamanda asımı da olucam ınanıyorumkı bızde ıyılesıcez allahın ıznıyle.tekrar tesekkur edıyorum sana.destek ve moralle hersey duzelıcektır kızlar o guzel canınızı sıkmayın hıc bısey sızden degerlı dııl sewgıyle we saglıkla kalın:nazar:
janım benım sırkeyı o zaman sen olmayna yerlerede sur oldumu ıkı gunde bır bol bol sur sac kurutma makınasıyla kurut sur kurut derı ıcıne ceksın sırkeyı sureklı yarım saat dene yanee en sonda sırkeyı sıgıl olan yere sur

uzgunum ama rahım kanseırı asısnı malesef dewlet odemıo ılac reprezantıcı weya baska bır depocu doktor arkadsın warsa arkadsın ona aldır 93 tl cunku depoda
mumesıller 170 werıo doktorlara
ezacılar 244 tl werıo tek dozunu ona gore bı arastır

gamzecim benım gördüklerim4-5 taneydı ama son muayneden makatın ordada oldunu söledı dr mınık mınık ve yakarken makatın acıyacagını söledı genel anestezı yapıcam dedı sende kasılmassın bende ısımı daha ıyı yaparım dedı 275 tl yaktırdım özelde ama s.s.k karsılamıomus maelsef 150 koter parası 125 de dr parasıymıs

zerona bu dediğin fiyatlar muayenehane fiyatlarımı özel bi doktorun?

zerona bu dediğin fiyatlar muayenehane fiyatlarımı özel bi doktorun?

sewgılı arkadsım

ozel hastanede dewlet muaneyı cok azbır fakrla oduo

amelyat sırasında doktor ekstradan para we koter ucretı alıo

normalde ozelde ben ssk emeklı 10 tl oduom muaneye amelyat mudale olarak gectı ıcın doktor hem muane hem koter yakma yanı hemde ekstradan amelytat parası alıo
tabbe bıde geberısecelerın narkoz parası war :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

canim arkadasim bilmiyorum inanki bende daha pazar günü baslicam bu ikisine insallah ise yarar ALLAH büyük ben denicem belkide gecerler insallah tabi..

sana söylerim eger gecerse veya yan etkisi falan olursa..

kimisi iri evet findik kadar tek tük kimileride ufak ufak etrafa dagilmis sekilde tabi vajina bölgemde :S :S

yardimin icin cok sagol canim benim hepsini denicem yapicam INSALLAH allahin izniyle bisey kalmaz..

herkese acil sifalar diliyorum ALLAH büyük hepimizin yardimci olsun..saglicakla kalin

kızlar bu arada siğilleriniz varken sakın ne ağda ne jilet kullanmayın bn o dönem bu doktorların kullandıkları ameliyat eldivenleriyle alıodum tüyleri siğil olmayan üst taraflara gene ağda yapıodum siğil olan yerleri onla çekiodum çok dikkat edin bnmde çok kanattıgım koparttgm oldu dikkat edin!!

peki nasıl alıcaz bu tüyleri yaaa :( walla bende bi keresinde kanattım siğili

cnm sende sirkemi kullandın ? bende helinciğimin dediği gibi sirke yapıyorum ama öle pis bi yerde kii dış dudaklarada sirke değiyor ve dokunurmu die zarar verirmi die korkuyorum çok yani siğillerim benim küçük mercimek kadar 2 tane karşılıklı duruyo vajinanın dış dudaklarında oraya bant falan tutturamadıgım için bende pamuğu bütün koydum sirkelii boll ama siğil olmayan yerlere yada hassas bi bölgeyi sirke çürütür die korkuyorum çok :( offff offff

hel_in sana ne kadar tesekkur etsem azdır 3 gun once sıgıllerımden bırıne sırke surdum dedıgın gıbı ama sabahına regl olmustum ara werıcem dıe cok uzuldum.sonrakı sabah beyazlasmıstı bu sabah bır baktım kı surdugum yerdekı sıgıllerden bırısı dusmusss:) inanamadımmm sadece 1 kere surdum sımdı hastalıgımın bıtmesını beklıorum dewam etmek ıcın.yarın heyet raporu almak ıcın hastaneye gıdıcektım aldarayı ssk dan alabılmek ıcın ama sımdı dıorumkı acaba almasammı aldarayı sırke ısımı gorcek gıbı:) moralım yerıne geldı bıraz umarım sonuna kadar ıse yarar sırke cok saolun kızlarr cok saol hel_in:enbuyukkk:

cnm mrb siğillerinin geçmesine çok sevindm bende helinin dediği gibi sirke uyguladım ve ben daha hiç doktora gitmedim büyük ihtimal sizinkinden.. et beni şeklinde yani tutsam kopucak gibi neyse bende helin arkadaşımın dediği gibi sirke sürdüm az önce ama benimki bantlanmadıgı için yani kötü bi yerde siğiller vajina dış dudaklarda karşılıklı 2 tane var 1 i sağda biri solda.. oraya bantla tutturamadığım için bende bütün büyük bi pamuga sirkeyi bolca döküp oraya koydum yani bantlama falan yapamadım :( umarım başka yerlere zarar vermez sirkee çok korkuyorum yaaa arada hafif yanıyo gibi oluyoo.. çünkü çürütüyomuş eti dimi ne biliyim çok korkuyom zarar olmaz umarm sirkenin :((

geçmiş olsun cnm..yaraların var şuan sirke sürme sakın bepanthen ve silverdin al eczaneden cnm ikisini karstrp sür yanıklarının üstüne ikisi gerckten mükemmel işe yarıo yanık izi bırakmıo en fazla 10 mlyn fln tutar ikisi ztn mutlaka al sür derim cnm.yanıkların gecsn tamamen iyileş ondan sonra haftada yada 2 haftada 1 sirke sürersin banyodan sonra mikroplarıdakırar sirke ama bn çok nadir sürüyorum sirkeyi beyazltmıstı çnkü vajinamı o siğil olan yerleri dış yapısınıda bozmym die fazla sürmyrm bn onun yerine hücre yenileyici özelliği olan kırmızı kantaron yagını sürmeyi terch edyrm cnm sende al aktarlardan kırmızı kantaron yagı onu sür cnm hem yaraların cabuk iyileşmesini saglıo hemde iz bırkmıo hücreleri yenlio tkkrr gecms olsun .

cnm pazartesi günü doktora gidiyorum ALLAHın izniyle ama sirkeyide bugün denemeye başladım bi kaçgün öncesi tedavimi başlatayım dedim vijianamı beyazlatıyoo demişsin sirke içinn yani beyazlayıncaa düzelmiyomu daha sonraa hep ölemi kalıyoo ? çok merak ediyorummm :((

cnm pazartesi günü doktora gidiyorum ALLAHın izniyle ama sirkeyide bugün denemeye başladım bi kaçgün öncesi tedavimi başlatayım dedim vijianamı beyazlatıyoo demişsin sirke içinn yani beyazlayıncaa düzelmiyomu daha sonraa hep ölemi kalıyoo ? çok merak ediyorummm :((

cnm valla geçio aslnda ama bnm bi bölgem böle hala beyaz duruo tabi orda cok fazla siğil vardı koterden kalan bi izde olablr ama bn cok fazla kullanmanı önermem yakıcı asit cnkü sirke sonucta illaki tahriş eder bnce siğilin üstüne kulak çöpüyle sürmeyi dene fazla alana yayma derim bn ama senin bilcegn bse cnm bide doktorada bi danıs istersen gerci doktrlar alternatif tıpı biz bilmeyz diyip geçiolar ama bunu yapıp işe yarayanlar varms dersn doktra szce bi zararı olurmu de genede bilgi al cnm

peki nasıl alıcaz bu tüyleri yaaa :( walla bende bi keresinde kanattım siğili

cnm dedgm gbi yap gerci hangi yöntemi denesen siğilin kopa ihtimali cok yükse oluo bn çok siğil olan bölgeyi almıodum bazen yani doktrda diodu ztn alcm die ugrasma kopartrsn sorun yapma tüyleri diodu.ama bn kendmi raht hssetmedgm için elmden geldgnce almaya calısıodum daha dogrusu agdacıma gidiodum o bilio durumu dkktli bi şkelde o alıodu siğil olmayan yerleri sirle alıodu siğilleri yerleride o eldivenle cekiodu arada yanlslkla kopardıgıda oldu tabi cok dkkt etmk lazım

kimisi iri evet findik kadar tek tük kimileride ufak ufak etrafa dagilmis sekilde tabi vajina bölgemde :S :S

yardimin icin cok sagol canim benim hepsini denicem yapicam INSALLAH allahin izniyle bisey kalmaz..

herkese acil sifalar diliyorum ALLAH büyük hepimizin yardimci olsun..saglicakla kalin

janım sen son durumumun nası oldu sırke basladın mı mazı yapragına fılan!!!! doktor bak janım senın kı eyer coksa hıc ugrasma koter yapsın ama bır ıkı hafta dene su sırkeyı bı deyısıklık warmı bak

bu arada sırke surcen yer beyaz beyaz kabarıcak korkma yane

Back