merhaba, burayı okuyarak biraz moral buldum cunku az once cok canım sıkılmıstı
ben bundan yaklasik 2 sene önce (mart, nisan gibi 2 sene olacak) sigilleri farkettim, acayip derecede kasiniyordı, sigilin kasiyinca cok yayildigindan habersizdim...kisa surede ardarda ciktilar...3 kere yakıldı...aradan 2-3 ay gecmisti her yakildiginda tekrar cikmayacagini umit ediyordum ama 3. kez yakildiktan sonra yine cikti hem de birusuru..ben artik doktora gitmek bile istemiyordum cunku bana hicbir cozum sunmuyorlardi, 3 ayri doktora gitmistim, tek dedikleri yakicaz....
cok stres cekmis olmamdan olsa gerek ipin ucunu biraktim ben de artik gidip yaktirmayacagim kendiliginden gecer dyie dusundum cunku artik bikmistim....hergun oramı acip kontrol etmekten de aldara denen o hicbir faydasi olmayan kremi alip surmekten de fenalik gelmisti....martta baslayan bu surecte agustos ayina gelmistim ve sigiller coktu...doktora gitmeyi birakmistim ama vitamin aliyordum surekli....aylarca herallahın gunu bu sigilleri dusunmustum ama haziran ayinda dusunmeyi biraktim, onemsememeye basladim, hayatima devam ettim...sonra sigiller bir hafta icinde yokoldular...hem de hicbir iz birakmadan cok hizli bir sekilde kuculup kayboldular...
o yaz bitti sonra bir yaz daha geldi yani bu yaz ..ben her banyo yaptigimda veya haftada bir de olsa yine kontrol ediyordum bisey var mi diye...bundan 1 ay once kucuk bisey farkettim, sigil mi degil mi bilemedim, sonra kendiliginden gecer dedim. 2 ay boyunca oylece durdu hic ellemedim...hala da duruyor o sekilde...ama kasiniyor da..bugun 1 tane daha farkettim cunku elimi degdirmistim bi ara kesin o yuzden sicradi...2 tane oldu 2 ay icinde...
o yuzden su an canım yine sıkkın...
neyse size sormak istedigim su bilgisi olan varsa lutfen yazsin...bu virus vucudu 1-2 sene icinde terkediyor diye okumustum , benim 2 seneye yaklasiyor demek ki terketmemis, hic terketmeyip her kışa yaklastigimizda , direnc dustugunde boyle canımız mı sıkılacak?
diger sorum da hangi vitamini kullanmak en iyi olur? ben artık doktora gidip yaktirmak istemiyorum, zaten cok kotu oluyorum, korkuyorum, kendim tedavi etmek istiyorum arkadaslar yardim edin...1-2 taneyken bitirmek istiyorum bu sigilleri