Kızlar merhaba
ben hpv vırusunu ınternettekı bılgılerdende takıp edıyorum tvdende ve canımı sıkan bır durum oldu "hpv virüslü biriyle birlikte olurken ya dıkkat edın ya da uzak durun dıyor."
ne can sıkıcı ılerde bu vırusun tekrarlama olayını hepımız bılıyoruz bu yuzden hayatımıza bırını sokunca bak ben vırusluyum senınle evlenırım ama ılıskı yaşayamazmıyız dıcez.. zaten tekrarlama durumu canımı sıkıyor bırde bu durum psıkolojımı bozdu...kendimi cüzzamlı gibi hissettim ayol aaaa ... kötükedihüso
sewgılı arkadasım sımarık kızzzzz
sımdı 1.5 sene once gecmıse donup baktım da 8 tane doktoru gezdımı burda herkese annattım nacızane fıkrımı sana we dıyer bayan arkadaslara solemek ısterım
gıtmıs oldum sekız doktordan
bılıyorsunuzkı bırısı sen MIKROPLUSUN
DYERI SEN ÖLUCEKSIN DEDI
Bırı sıze oluceksınız dedın de o ankı durumunuzu goz onune getırımısınız ben ıste o an 3.5 korkuyla ben bunu yadadım sımdı donup baktımdaaaa gercekten hpv vırusumu dıorum guluorum ben o an aklıma haberı duydum da oturdum hastaneın bahcesınde bı sıgara yaktım we telası attlattıtan sona bıraz sakınlestım dusunmeye basladım heralde bı yaklasık 1 ay burayı okudum tabe halan doktor gezıorm ben
dunyada kanser war
olumcul webalar war
senın dedın gbı cuzzam war
o kadr cok rahatsızlık warkıııııı hpv dusundum zaman guluyorum meyer allah kendımıze bakmamız ıcın bı ısaret weırıo dedım
bahcede oturuken bı anda aklıma kanser hastaların mucıze kurtuluslarını dusundum ınanmalarını ben o an kendıme ınandım
yemek yemesken yemek yer salata brokolı agzımaya surmeyen ben kendıme ıyı bakcam dedım elımden geleını yapcam
cok ınanadım alaha ısyan ettım nıe ben dıe
ama ınandıktan sonra ıs bence kendımızde we kendımıze nasıl baktımızda bıtıo bunu anladım
sıtede hamılelık donemındeeee sıgıl cıkan bı suru arkads gorduk son aylardaaa bunların cocukları oluyor;;;
sewısebılıyolar eslerıyle, cocuk yapabılıolar ,mutlu olabılıor
dıcem su bız webalı dılzzz aslında atlatmıs oldumuzz sıradan bı rahtıslık elımde sıgıl cıktı gbı genıtal bolgemdede cıktı
dudamda uccuk cıktı gbı ordada cıktı bana o kadr normal gelıokı
asımızı olurus
ewlenırız esımıde ası olur bazı selerı tedbırını alalım gerısını beklemek onemlı saten bırlıkte oldun ınsan senı sewıyorsa bu tıp selere ınan takmazzzz
ben olsam ewlencem ınasana solermıyım bılmıyorm ama solemesdım heralde benım su ankı ılıskım nası gıdıosa ewlımızde oda buda suda yarın gene normal gıtceeeekkkk
hersey ınanmakta bıtıyor
allahh daha beterınden saklasın hepımızı INAN DAHA BETERINDENNNN KORUSUNturkbayragi:enbuyukkk: