Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslarımmmmm janlarım cıcılerımmmm TANIDIK DOKTOR.EZACI.ILAC SATAN ILAC REPRESATCISI BULUN ALDARA YA DA CERVILAX 250 ytl yerıne onlara 170 ytl getırıyorlarrr bılgınızzzzz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar.bugün ılk doz aşımı yaptırdım.ben gardasili 260 aldım.265 dedi 260 aldı benden.tanıdık eczaneydi.depoda ilaç fiyatı neyse o dedi.sadece 5 tl sini almadı.çok indirim yapmıs demi kızlar?bu arada kendi doktoruma aşımı yaptırdım.acilde yapmadıklarını söyledim.doktor güldü.yan etkisi olmaz dedi.hiç bi yan etkiside olmadı.2. dozuda 2 ay sonra yaptıracağım.ıyı akşamlar.hepinize siğilsiz günler dileğiyle....kaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar bundan 5-6ay once bende genital sigilden dolayi doktora kostum..bigun dusta farkettim,
cok titiz ve evhamli birisi oldugum icin farkettim ki normal bisey degil bu daha cogalmasina firsat vermeden doktora gittim ve esimle birlikte muayene olduk,neyseki onda bisey olmadigini ama benimkilerin istersem kremle istersemde baska sekillerde tedavi olabilecegimi soylediler,once krem istedim ama baktim ki her gecen gun cagaliyorlar bir bakiyyordum bi gun azalmislar neyse cogaldigi birgun yine gittim ve freezing (dondurma sistemi ile) sigilleri dondurdular neyseki cok sevinmistim hersey bitmisti cunku mahvolmustum duyunca ve hic gecmicek sanmistim......neyse bu sevincim taki 1hafta oncesine kadar surdu esimde yoktu ama simdi onda farkettim ve dogal tabiki onda gordukten 1kac gun sonra bende varlardi simdi yine ayni bunalimli gunler birde hamileyim ama hamdolsun ki tedavisi var...Allah baska dermani olmayan hastalik vermesin...tekrar geriye gelmesine bir turlu anlayamadim...ustelik cokta titiz ve hijyenik bir ciftiz...simdi tekrar tedavi olucaz insaAllah bu defa gecer birdaha da gelmez...
slm arkadaslar bundan 5-6ay once bende genital sigilden dolayi doktora kostum..bigun dusta farkettim,
cok titiz ve evhamli birisi oldugum icin farkettim ki normal bisey degil bu daha cogalmasina firsat vermeden doktora gittim ve esimle birlikte muayene olduk,neyseki onda bisey olmadigini ama benimkilerin istersem kremle istersemde baska sekillerde tedavi olabilecegimi soylediler,once krem istedim ama baktim ki her gecen gun cagaliyorlar bir bakiyyordum bi gun azalmislar neyse cogaldigi birgun yine gittim ve freezing (dondurma sistemi ile) sigilleri dondurdular neyseki cok sevinmistim hersey bitmisti cunku mahvolmustum duyunca ve hic gecmicek sanmistim......neyse bu sevincim taki 1hafta oncesine kadar surdu esimde yoktu ama simdi onda farkettim ve dogal tabiki onda gordukten 1kac gun sonra bende varlardi simdi yine ayni bunalimli gunler birde hamileyim ama hamdolsun ki tedavisi var...Allah baska dermani olmayan hastalik vermesin...tekrar geriye gelmesine bir turlu anlayamadim...ustelik cokta titiz ve hijyenik bir ciftiz...simdi tekrar tedavi olucaz insaAllah bu defa gecer birdaha da gelmez...
slm kızlar.bugün ılk doz aşımı yaptırdım.ben gardasili 260 aldım.265 dedi 260 aldı benden.tanıdık eczaneydi.depoda ilaç fiyatı neyse o dedi.sadece 5 tl sini almadı.çok indirim yapmıs demi kızlar?bu arada kendi doktoruma aşımı yaptırdım.acilde yapmadıklarını söyledim.doktor güldü.yan etkisi olmaz dedi.hiç bi yan etkiside olmadı.2. dozuda 2 ay sonra yaptıracağım.ıyı akşamlar.hepinize siğilsiz günler dileğiyle....kaydirigubbakcemile3
janım benım mrb gecmıs olsun ocnelıkle ıstedın kadar tıtız ya da cok temız ol hpv vucuda ya cok eslılık veya cınsel temastan yada hamam sahuna ,bırının esyasını kullanmak bole seylerden gecmektedırrrr ..... ayrıca esınde bısı olmaması cok gusel cunku erkek tasıyıcıdır sana bulastırsa bıle ondan %60 cıkmıo gbı bısı benımde erkek arkadsımda ole oldu cunkuuuu... ılk tedavı asamasında krem etkılı bendede sende oldu gbı bı yerde eksıldı bı yerde yenıden cıktı bı sonuc alamadım KIZLAR EN IYISI KOTER ISLEMIIIIIIII ustune basa basa soyluyorm bakınnnnn .....bu arada hamıle kaldın da oldunda bebek sezeryanla gelmesı gerekmekter bılgın olsnnn sıgıl su an olmasa bıleee tedbırı al o yuzden sana tawsıyem
1 . ası olman
2. sıgılın tekrar cıkmasını saylayan seyyy vıtamın kaybıdır vıtamın kapsulu al kesınlıkle( ben balık yag ve ve vıtamın kapsulu yazdırdırm dr apsıkobal ) dye bı vıtamın bılgın olsn dırensız kaldın an cıkar tekrar bıde gunde bır pardak partakl suyu ıc tazeeee:hulya:
hamile olmanız siğillerin tekrar çıkması için güçlü nedenlerden biri. siğiller bağışıklık sistemi zayıfladığında ortaya çıkar genellikle. ve hamilelik kişinin vücut direncinin en zayıf olduğu dönemdir. bunun hijyenle alakası yok. yani virüsü bir kez aldığınızda defalarca vücudunuzun durumuna göre siğille karşı karşıya gelebilirsiniz. bana o dönemden yaklaşık 20 gün önce doktor sende hpv çıkmadı dedi ve 20 gün sonra tam 4 tane siğilim çıktı. ki hayatımda hiç bu kadar hijyen olmamıştım belkide.... :))
canim cvbin icin cok tskler ya koter nedir?ben yurt disindayim ve bunlar asi filan bisey yapmiyorlar diger gidisimdede sordum hayir dediler oyle bisey yok!!!
yani omrumuzun sonuna kadar bu virusler kalicakmi bizdeya insaAllah tamamen gecerler...hic belli olmaz dimi(kendimi teselli etmeye calisiyorum) iyi de bende hamile oldugum icin cikti esimde daha onceki kontrollerde bisey yoktu onda da simdi var anlayamadim
yani omrumuzun sonuna kadar bu virusler kalicakmi bizdeya insaAllah tamamen gecerler...hic belli olmaz dimi(kendimi teselli etmeye calisiyorum) iyi de bende hamile oldugum icin cikti esimde daha onceki kontrollerde bisey yoktu onda da simdi var anlayamadim
vurusu vucuttan atmak ıcın bı kere tekrar cıkmaması gerek oda senın alıcan vıtamınleee olurrr yane ben dedım gbı balık yag we gnc vıtamın bıde dr yazdı apıkobal dıe bı ssk odedıı vıtamın kullanıyorm gunlukkk taze meyve mandalına 7 8 tane yıorum portakal suyu sıkmaya usenıyorm cunkkuuu yane olabıldıncee 1 bardak portaakla suyu ve bol mandalına yıyorum bennn esınnn de ası olsunnn bencee sendeee bebeıste gelıo korkmaa oldumu sezeryan olucan ama :)
hasta olma vıtamınsız kalmaa tekrar cıkmazzz bunu bılmen yterlı bıde su an sıgılın dıyelım kı 6 sevıyesındesın 11 sewıyesınden korur AŞIII MUTLAKA ASI OL.... KORKMAAA UGRASCAK BENCE BASKA SELER BUL DUSUNME BAK BEBEISIN DE GELIO ONUN ODASI NE RENK OLCAK DIE DUSUN AYAKKABI AL ALISWERIS FILAN YAP :)kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsua.s.
canım hamilelik insanın hayatındaki hem ruhsal hemde bedensel olarak yaşadığı en özel durum. şu dönemde vücudun sadece bebişinin iyi gelişmesi için çalıştığından biraz fazla yoruluyo. ister istemez vücudun da biraz güçsüz kalıyo. ve bu siğiller için ortam hazırlıyo. bu virüs tabiiki de vücudumuzda hayatımız boyunca kalmayacak. biz kendimizi güçlendirdikçe onu bastırabiliriz. eşinde daha önce çıkmamış olması sende siğil bulunmadığındandır ama sen bu siğilleri farkedene kadar o arada eşine geçmiş olabilir. yani siğili farkedene kadar eşin senden enfekte olmuş..... buna takılma. evli çiftlerde bu çok normal bir durum. şimdi siğildi virüs tü bunları lütfen kafana takma. ne mutlu sana ki bir bebek bekliyorsun. oldukça sağlıklısın. çocuk için yıllarca tedavi görenleri düşün ve küçücük siğiller için canını sıkma. ama tabiki siğillerinin tedavisini de aksatma. ben olsam siğiller için elimden geleni yapar geri kalan enerjimi de kendime iyi bakmaya ve bebişimin gelişimini takip etmeye ayırırım. emin ol şu aşamada bebeğini düşünmen senin için süper bir moral kaynağı olacaktır. sağlık ve mutlulukla kal...
helin cim canim cok cok tsk ederim iyi varsiniz....
insaAllah hepimizdekiler gecer birdaha da olmaz...senin dedigin sistem yaktirma oylemi,bana daha once dondurma tedavisi yapmislardi,bunu sorayim birde bakalim hayirlisi..Allah hepimize acil sifalar versin...sonsuz sevgilerimleee
Bu durumu olan arkadaşlarda en önemlişey asla normal doğum yapmamak,bunu da bir daha hatırlatayım dedim:)
kızlar hangi sayfaydı bilmiyorum,ben de durumumu anlatmıştım,hamile arkadaş için tekrarlıyorum,doğumdan öncekiilk alttan muayenemde doktor gördü,dünyam yıkıldı sandım,eşimde de çıktı,neyse,benimkiler doğumda yakıldı ama eşim yaktırmadı,ben her sene doktora gidip muayenemioluyorum ve smear testimi yaptırıyorum.Artık takmıyorum,çünkü doğumdan sonra tekrarlamadı,ama önlemi elden bırakmamak lazım.Bir de birşey sorucam,bana burda kimse aşı yaptır demedi,yani bu virüsü vücuda aldıktan sonra aşı yaptırmanın bir faydaı olduğunu bilmiyordum,gerçekten yaptırmamamız lazım mı?
kızlar hangi sayfaydı bilmiyorum,ben de durumumu anlatmıştım,hamile arkadaş için tekrarlıyorum,doğumdan öncekiilk alttan muayenemde doktor gördü,dünyam yıkıldı sandım,eşimde de çıktı,neyse,benimkiler doğumda yakıldı ama eşim yaktırmadı,ben her sene doktora gidip muayenemioluyorum ve smear testimi yaptırıyorum.Artık takmıyorum,çünkü doğumdan sonra tekrarlamadı,ama önlemi elden bırakmamak lazım.Bir de birşey sorucam,bana burda kimse aşı yaptır demedi,yani bu virüsü vücuda aldıktan sonra aşı yaptırmanın bir faydaı olduğunu bilmiyordum,gerçekten yaptırmamamız lazım mı?