- 15 Şubat 2015
- 13.301
- 46.834
Parça alınıyor ama aldıkları parça minicik. Yani hissetmiyorsun. Tabi ki bir sıvıyla uyuşturuyorlar hiç hissetmiyorsunuz. Hatta ben çok korkmuştum sonra bitti falan deyince ne bitti mi nasıl yani demiştim :) kolposkopiyle bakıyorlar asit sürüyorlar eğer beyaz alanlar varsa o alanlardan bir kaç küçük parçalar alıp patolojiye gönderiyorlar. Patoloji sonucu 1 haftada çıkıyor. Sonra işte cin evrelerinden biri çıkmışsa tedavi oluyorsunuz. Benim cin2 çıkmıştı, rahim ağzımı aldı doktorum konizasyon ile. Aldığı parçanın patoloji Sonucu da bugün çıktı meğerse cin3müş ve temizlenmiş ameliyatla şükür. Cerrahi sınırlar negatif yani. Düzenli kontrol olacağım.
Endişelenmeyin. Benim hpv16ydı. Kansere neden olan en yüksek tip. Ben de neler neler düşündüm ay ay size tavsiyem sakın araştırmayın çok saçma bilgiler var.
O kadar saskinim ki. Ne siğil ne kasinti ne akinti hicbir şikayetim yok. Sadece aşı olmak istediğimi söylediğim icin test yapildi. Aşı olmak istiyorum demesem varligindan haberdar bile olmayacaktim. Siz devlet hastanesinde mi oldunuz ozelde mi?
Bazilari igne yapiyolar, o igneyi hissettim vs yazmis yorumlarda o yuzden korktum sanirim
Temizlenmis olmasina cok sevindim, umarim bidaha asla bi sorun yasamazsiniz. Pozitif yaklasiminiz icin ayrica cok teşekkür ederim. Sonucu gorunce psikolojik olarak çöktüm