çok geçmiş olsun bir daha pozitif olmazsınız inşallah.sizde veya eşinizde siğil varmıydı ?Yok burda negatif olan çok var ben 2019 da hpv 16 idim 9 ay sonra negatif sonuç aldım 4 yıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun bir daha pozitif olmazsınız inşallah.sizde veya eşinizde siğil varmıydı ?Yok burda negatif olan çok var ben 2019 da hpv 16 idim 9 ay sonra negatif sonuç aldım 4 yıl oldu
Doktor ne dedi acaba?Haýir cikmadi yarın doktora gidicem sizleride bilgilendiririm dua edin
Bu konuyu ben de cok dusunuyorum. Birde mesela adamda sigil yok, bana bulasiyor ben sigil cikartan turu aliyorum. Biri bu iki konuyu aciklayabilirse cok mutlu olurumkızlar bir sorum olacak. Diyelim ki Erkek bu virüsü aldı ama hiç siğil hiç çıkmadı, bu virüs belirli bir süre sonra vücuttan tamamen atılabilir mi?
Atan da var taşıyan da var erkeklerin durumu karışık net bir şey söylenemiyor, taşıyıcı oluyorlar geneldekızlar bir sorum olacak. Diyelim ki Erkek bu virüsü aldı ama hiç siğil hiç çıkmadı, bu virüs belirli bir süre sonra vücuttan tamamen atılabilir mi?
Mesala 6-7 yıl gibi uzun bir süre sonra bile hiç siğil çıkarmadan taşıyıcı kalabiliyorlar mı?Atan da var taşıyan da var erkeklerin durumu karışık net bir şey söylenemiyor, taşıyıcı oluyorlar genelde
Bir şey söylemek zor bizim o kadar bilgimiz yok. Yıllarca taşıyıcı kalan insanlar varmış ama çok nadir görülen bir şeymiş bu. normalde 6-7 yıla çoktan atılır.Mesala 6-7 yıl gibi uzun bir süre sonra bile hiç siğil çıkarmadan taşıyıcı kalabiliyorlar mı?
Teşekkür ederim , bana daha net teşhis konmadı şüphe var smear sonucunu bekliyoruz. İşte insan bu süreçte herşeyi düşünüyorBir şey söylemek zor bizim o kadar bilgimiz yok. Yıllarca taşıyıcı kalan insanlar varmış ama çok nadir görülen bir şeymiş bu. normalde 6-7 yıla çoktan atılır.
smear testinde değil hpv testinde anlaşılırTeşekkür ederim , bana daha net teşhis konmadı şüphe var smear sonucunu bekliyoruz. İşte insan bu süreçte herşeyi düşünüyor
Teşekkür ederim eşimde ve bende siğil yok muane oldum pazartesi günü parça alincak dualarınıza talebimçok geçmiş olsun bir daha pozitif olmazsınız inşallah.sizde veya eşinizde siğil varmıydı ?
hastalık cinsel yolla bulaşan bir hastalık. tahmin edersinki bizi kültürümüzde bu tarz şeyler konuşulmaz. hpv aşısı bile ücretli bu ülkede. avrupada avustralyada çocuk yaştan itibaren devlet yaptırıyo bu aşıyı. rahim kanseri önlenebilen tek kanser diye bir yazı okumuştum aşı koruyuculuk sağlıyo çünkü. hpv denilince devlet erkanın yüzünün aldığı şekle bakın derim.Bana yalan gibi gelio bu hastalik eskileri dusunuyorum hic bir teyzeden duymadim. Akrabalarimi dusunuyorum hic biri boyle olay yasamadi cevreme bakiyorum kimse ne oldugunu bilmiyor ezanede calisan arkadasima sordum nedir bilmior doktorlar cok yaygin diyor madem yaygin neden korona virus gibi tanimiyoruz bunu
bu hastalık sadece eskortlardan falan bulaşmıyo bunu nerden çıkardınız?Hpvyi nasil ve nerden kaptiniz arkadaslar. Doktorlar cok yaygin diyor eger yaygin sa turkiyede 100.000 vazla eskort var genel evi var. Bu site ozaman. Kadinlarla dolmasi gerekmez miydi kafamda matamatikler yapiyorum kafam iyice soru isaretleriyle dolmus. Korku agstiyet trauma uykusuzluk hebsi var pisikologum bana faydasida yok bana kirmizi kalemle yaz kiyadin ustunde bende hpv yok diyerek yirt at cope. Diyor neymis tedaviymis kafadan atamadiktan sonra yazip atsam ne faydasi var nasil bir virus bu korkuyorum!
Hanimlar merhaba..Leep yaptiranlara Birsey sormak istiyorum ben 26 Aralikta leep oldum.Nerdeyse 1 ay olacak.Ilk gunler normal kanama gibi oldu sonra yavaş yavaş azaldı.. ama hala bir ped dolacak kadar devam ediyor kanamam..Yoğun değil .Bana bilgi verirseniz çok sevinirim..Sizlerin ne kadar sürdü..Bu kadar uzun sürmesi normalmidir
Mesajın üzerinden baya zaman gecmiş ama nasıl atlatınız bu süreci ben cin1 smerada cıktı korkuyorumKızlar merhaba,
2019 Ekim ayında Cin2 sebebiyle leep olmuştum. Cerrahi sınırlar temiz gelmişti.
Operasyondan sonraki ilk smearim temiz gelmişti, ikincisini de bir kaç hafta önce verdim ve o da temiz geldi Sizinle de paylaşmak istedim inşallah hepimizin tertemiz sonuçları çıkmaya devam eder
Merhaba. Benim leep sonrası 4.senem bitti 5.senemin içerisindeyim şimdiye kadarki smearlerim çok şükür temiz çıktı.Mesajın üzerinden baya zaman gecmiş ama nasıl atlatınız bu süreci ben cin1 smerada cıktı korkuyorum