Çok geçmiş olsun. Benim doktorum kolposkopi önermedi, yani çok istiyorsan yaptır ama kolposkopi yerine deflagyn kullan dedi. Deflagyni her gece kullanıyorum. Takviye olarak imutor kompleks ve efa mom aldım ama Bayadır içmiyorum aklıma gelmiyorMerhaba bende geçen hafta tip 39 olduğumu öğrendim kolposkopi biyopsi yaptırdım bir doktor leep yapalım dedi kendi doktorum şimdi değil dedi. Siz ne durumdasınız? Takviye olarak ne kullanıyorsunuz? Leep yaptırdınız mı? Kafamda deli sorular
Bende hiç bir belirti yoktu tesadüf öğrendim smear temiz çıktı öylesine hpv testi de istedim tip 39 pozitif çıktı kolposkopi yaptırdım ve biyopsi şimdi bir dr leep diyor kendi doktorum deflagyn dedi bir de papillex verdi ama bulamıyorum.Çok geçmiş olsun. Benim doktorum kolposkopi önermedi, yani çok istiyorsan yaptır ama kolposkopi yerine deflagyn kullan dedi. Deflagyni her gece kullanıyorum. Takviye olarak imutor kompleks ve efa mom aldım ama Bayadır içmiyorum aklıma gelmiyorleep yaptırmadım. 10 ay sonra tekrar test yaptıracağım onun sonuçlarına göre kolposkopi düşüneceğim.
Sizde siğil çıktı mı peki? Smear yaptırdınız mı?
Kolposkopide ne çıktı ki leep yapalım diyorlar?Bende hiç bir belirti yoktu tesadüf öğrendim smear temiz çıktı öylesine hpv testi de istedim tip 39 pozitif çıktı kolposkopi yaptırdım ve biyopsi şimdi bir dr leep diyor kendi doktorum deflagyn dedi bir de papillex verdi ama bulamıyorum.
Kolposkopide ne çıktı ki leep yapalım diyorlar?
Evet ya anlayamıyoruz hiç sizinkinde benzer ibareler var mı? Tanı ne girilmiş bir de evet deflagyn alacağım işe yarae insallahYahu şu sonuçları keşke anlayacağımız şekilde yazsalar. Kendi doktorunuz belki leep'e gerek görmemiştir çok ciddi bir durum yoksa. Siz deflagyn başlayın ben internetten almıştım. Papillex vitamin herhalde, vardır mutlaka bir yerlerde. Yoksa da muadil kullanırsınız
Ben sadece smear ve hpv tipleme testi verdim orada böyle ifadeler yoktu.Evet ya anlayamıyoruz hiç sizinkinde benzer ibareler var mı? Tanı ne girilmiş bir de evet deflagyn alacağım işe yarae insallah
Geçmşl olsunn bana da bilgi verin bendeki de 39Ben sadece smear ve hpv tipleme testi verdim orada böyle ifadeler yoktu.
Smear temiz çıktı hpv tiplemede tip 39 ve 42 çıktı.
Deflagyn için etkisi kanıtlanmış demişti doktorum, bu forumda okuduğum kadarıyla kullanıp negatife dönen çok. Bende ne yazık ki siğil de var yarın yine gideceğim kontrole.
Tabi kiGeçmşl olsunn bana da bilgi verin bendeki de 39
Çok sevindimSelam arkadaşlar.
8 ayın sonunda negatif oldum yüksek tip vardı.
Bilginiz olsun :)
Merhaba sonucunuz temiz herhangi bir hücre değişikliği cın vs yok leeplik bir durum yok kısacası ama lütfen deflagyn kafanıza göre kullanmayın deflagyn rahim ağzı ön duvarı temizleyip arkadaki sorun ilerlerken farkedilmemesi gibi bir sorun yaratma olasılığı var tanı: kronik servisit takibinize devam edin düzenli beslenin yeterEvet ya anlayamıyoruz hiç sizinkinde benzer ibareler var mı? Tanı ne girilmiş bir de evet deflagyn alacağım işe yarae insallah
Yaa çok teşekkür ediyorum çok sağolun beni korkutan kronik servisitin altında yazandı aslında skuamoz metaplazi diyor ya araştırdım skuamoz hücreler kanser filan yazıyorMerhaba sonucunuz temiz herhangi bir hücre değişikliği cın vs yok leeplik bir durum yok kısacası ama lütfen deflagyn kafanıza göre kullanmayın deflagyn rahim ağzı ön duvarı temizleyip arkadaki sorun ilerlerken farkedilmemesi gibi bir sorun yaratma olasılığı var tanı: kronik servisit takibinize devam edin düzenli beslenin yeter
Yaa çok teşekkür ediyorum çok sağolun beni korkutan kronik servisitin altında yazandı aslında skuamoz metaplazi diyor ya araştırdım skuamoz hücreler kanser filan yazıyortekrardan sağolun ❣
Orda atipik bir durum olmadığı yazıyor zaten normalde vücudumuzda skuamöz hücre rahim ağzında var merak etmeyin sıkıntılı bir durum yok sadece takip olun doktorunuzu dinleyinYaa çok teşekkür ediyorum çok sağolun beni korkutan kronik servisitin altında yazandı aslında skuamoz metaplazi diyor ya araştırdım skuamoz hücreler kanser filan yazıyortekrardan sağolun ❣
Arkadaki sorun muMerhaba sonucunuz temiz herhangi bir hücre değişikliği cın vs yok leeplik bir durum yok kısacası ama lütfen deflagyn kafanıza göre kullanmayın deflagyn rahim ağzı ön duvarı temizleyip arkadaki sorun ilerlerken farkedilmemesi gibi bir sorun yaratma olasılığı var tanı: kronik servisit takibinize devam edin düzenli beslenin yeter
Rahim ağzı sadece ön kısmından ibaret değil kolposkopi olmadan kesin tanı alınmadan kullanılmamalı mesela cın3 sünüz deflagyn kullandınız ön duvar düzeldi gerideki tabakada sorun devam eder ve smear ön kısımdan alındığı için tertemiz sonuçlar alınır o yüzden hekim tavsiyesi olmadan kolposkopi de cın 1 dışında kullanımı sıkıntı yaratabilirArkadaki sorun murahim içleri mi yani? nereye kadar gidiyor of çok cahil hissettim kendimi
Doktorum da bana dedi ki işte kolposkopi yerine deflagyn kullanRahim ağzı sadece ön kısmından ibaret değil kolposkopi olmadan kesin tanı alınmadan kullanılmamalı mesela cın3 sünüz deflagyn kullandınız ön duvar düzeldi gerideki tabakada sorun devam eder ve smear ön kısımdan alındığı için tertemiz sonuçlar alınır o yüzden hekim tavsiyesi olmadan kolposkopi de cın 1 dışında kullanımı sıkıntı yaratabilir
Kuzum bir sorum daha olacak sana papillex alacağım bir de yanına ahcc kullansam daja etkili mi olur senceOrda atipik bir durum olmadığı yazıyor zaten normalde vücudumuzda skuamöz hücre rahim ağzında var merak etmeyin sıkıntılı bir durum yok sadece takip olun doktorunuzu dinleyin