2 yıl düzenli propolis aldım ,alkol sigara yok ve arada vitamin desteği haaa bu arada uzun sürede cinsellik yoktu ..Merhaba kullandığınız herhangi bir takviye vb. Bir şey var mıydı ? Nasıl negatif oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yıl düzenli propolis aldım ,alkol sigara yok ve arada vitamin desteği haaa bu arada uzun sürede cinsellik yoktu ..Merhaba kullandığınız herhangi bir takviye vb. Bir şey var mıydı ? Nasıl negatif oldu
Uzun süreden kastınız nedir ? 1 yıl gibi bir süre mi ?2 yıl düzenli propolis aldım ,alkol sigara yok ve arada vitamin desteği haaa bu arada uzun sürede cinsellik yoktu ..
Evet 3 yıl gibi bir süre,evli olmadığım için sorun olmadı açıkçasıUzun süreden kastınız nedir ? 1 yıl gibi bir süre mi ?
vitamin olarak immun44 alabilirsin. bir kutusu 150 tl civarı deflagyn ile birlikte doktor önermişti.Ahcc ben niyetliydim ama gerçekten pahalı. Zaten deflagyn, aşılar, muayene ücretleri, testler ve kriyo işlemleri çok zorladı. Vitamin olarak daha uygun biri şeyler alacağım.
Çok geçmiş olsun umarım kolposkopide bir problem çıkmaz. Benim tam tersi hpv pozitif smear temiz çıkmıştı insan ne düşüneceğini şaşırıyorMerhaba arkadaşlar smear sonucum lsil geldi hpv testi istedi doktor ketemde yaptırdım negatif cıktı kolposkopi için gün aldım başına böyle birşey gelen varmı çok stresliyim
Teşekkür ederim ben imutor kompleks ve efa mom aldım ama zaten onları da düzenli içmiyorum unutuyorum deflagyni bitirdiniz mi?vitamin olarak immun44 alabilirsin. bir kutusu 150 tl civarı deflagyn ile birlikte doktor önermişti.
Çok geçmiş olsun umarım kolposkopide bir problem çıkmaz. Benim tam tersi hpv pozitif smear temiz çıkmıştı insan ne düşüneceğini şaşırıyor
Sunucunuz ne oldu peki kolposkopi yapıldı miÇok geçmiş olsun umarım kolposkopide bir problem çıkmaz. Benim tam tersi hpv pozitif smear temiz çıkmıştı insan ne düşüneceğini şaşırıyor
Yapılmadı doktor kolposkopi yerine deflagyn kullansan daha yerinde olur dedi. Ama itiraf etmem gerekirse aklımda kaldı yaptırmalı mıydım acaba diye düşünüyorum.Sunucunuz ne oldu peki kolposkopi yapıldı mi
Yuksek riskli hpv ise yaptırın bence burda smear negatif olan cin oluşan çok kişi gördümYapılmadı doktor kolposkopi yerine deflagyn kullansan daha yerinde olur dedi. Ama itiraf etmem gerekirse aklımda kaldı yaptırmalı mıydım acaba diye düşünüyorum.
Hpv yüksek riskli. Testten sonra aşı yaptırdım ve deflagyn kullanıyorum vitamin takviyesi alıyorum. 10 ay sonra tekrar hpv testi yaptıracağım sonuca göre bu sefer kolposkopiye görünürüm diye düşündüm.Yuksek riskli hpv ise yaptırın bence burda smear negatif olan cin oluşan çok kişi gördüm
Hpv yüksek riskli olunca direk kolposkopiye gönderiyorlar diye biliyorumHpv yüksek riskli. Testten sonra aşı yaptırdım ve deflagyn kullanıyorum vitamin takviyesi alıyorum. 10 ay sonra tekrar hpv testi yaptıracağım sonuca göre bu sefer kolposkopiye görünürüm diye düşündüm.
Ben de buradan görüp doktoruma sordum. Kolposkopi yerine deflagyn kullan dedi. Ama seneye tekrar hpv pozitif olursa o zaman giderim tabiHpv yüksek riskli olunca direk kolposkopiye gönderiyorlar diye biliyorum
Elimde fazladan almış olduğum deflagyn 3 aylık set var kullanacaksanız yardımcı olabilirimKolposkopiden bahsediyorsunuz sanırım
Çok geçmiş olsun canınızı sıkmayın tedavisi var sonuçta hepimiz kendimizi yedik bitirdik boşu boşuna hiç gerek yokmuş.
Ben o kremi kullanmadım ama siğil için pek çok krem var, trendyolda bile bulabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, ben de 3 aylık set almıştım kullanıyorumElimde fazladan almış olduğum deflagyn 3 aylık set var kullanacaksanız yardımcı olabilirim
hayır hala devam ediyorum ekimde testim var bakalımTeşekkür ederim ben imutor kompleks ve efa mom aldım ama zaten onları da düzenli içmiyorum unutuyorum deflagyni bitirdiniz mi?
Tertemiz sonuçlar alın inşallahhayır hala devam ediyorum ekimde testim var bakalım
16 ve 52 sizde?Tertemiz sonuçlar alın inşallah
Hangi tip çıktı sizde?
39 bende de. Sonrasında neler yaptınız16 ve 52 sizde?
Merhaba bende geçen hafta tip 39 olduğumu öğrendim kolposkopi biyopsi yaptırdım bir doktor leep yapalım dedi kendi doktorum şimdi değil dedi. Siz ne durumdasınız? Takviye olarak ne kullanıyorsunuz? Leep yaptırdınız mı? Kafamda deli sorularBen de sonucu aldım şimdi doktora göstermek için bekliyorum.
Hpv 39 ve hpv 42 çıktı.
39 olan yüksek riskmiş