Ben ahcc kullanmadım doktorum şeker yut daha iyi kanıtlanan tek bir çalışması yok dedi o yüzden kullanmadım sadece immutor kompleks çörekotu yağı propolis beeo up alkol bazlı ve yeşil çay birde aşı oldum 9 ay sonra negatif olmuştumKuzum bir sorum daha olacak sana papillex alacağım bir de yanına ahcc kullansam daja etkili mi olur sence
Doktorunuzun ne demek istediğini anlamadım kolposkopi ve deflagyn bağlantısını ne amaçla yerine diye ifade etti bilmiyorum mesela deflagyn cın1 de endike cın2 de bile çoğu zaman çekinilir hadi diyelim cın2 de de kullanılabilir ama cın3 durumunda kullanılmamalı bunuda ancak kolposkopi ile öğrenebiliyoruz cın varmı yokmu 1 mi 2 mi 3 mü yani yerine kısmını anlamadım açıkçası yaşamış biri olarak söyleyeyim benim smear sonucum temizdi kolposkopi de çıktı cın3 olduğum normalde hekimler smear temizse kolposkopi gerek görmüyorlar ama yüksek riskli tiplerde kolposkopi en güvenilir sonuç herzaman ben yüksek riski öğrendiğim gün kolposkopimi yaptı arkadaşım ve smear temizdi sonuç cın3 uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir. Birde gittiğiniz hekim hpv yüksek olduğu durumda jineonkolog olmalı çünkü bu onların branşı. Hekiminize güveneceksiniz yada ikinci bir fikir edinilebilinir bu durumda.Doktorum da bana dedi ki işte kolposkopi yerine deflagyn kullanben şu an hali hazırda kullanıyorum bittiğinde kolposkopi yaptırsam rahmin gerisi görünür mü yine
Ben bu mesaja cevap verdiğimi sanıyordum vermemişim özür dilerim.Doktorunuzun ne demek istediğini anlamadım kolposkopi ve deflagyn bağlantısını ne amaçla yerine diye ifade etti bilmiyorum mesela deflagyn cın1 de endike cın2 de bile çoğu zaman çekinilir hadi diyelim cın2 de de kullanılabilir ama cın3 durumunda kullanılmamalı bunuda ancak kolposkopi ile öğrenebiliyoruz cın varmı yokmu 1 mi 2 mi 3 mü yani yerine kısmını anlamadım açıkçası yaşamış biri olarak söyleyeyim benim smear sonucum temizdi kolposkopi de çıktı cın3 olduğum normalde hekimler smear temizse kolposkopi gerek görmüyorlar ama yüksek riskli tiplerde kolposkopi en güvenilir sonuç herzaman ben yüksek riski öğrendiğim gün kolposkopimi yaptı arkadaşım ve smear temizdi sonuç cın3 uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir. Birde gittiğiniz hekim hpv yüksek olduğu durumda jineonkolog olmalı çünkü bu onların branşı. Hekiminize güveneceksiniz yada ikinci bir fikir edinilebilinir bu durumda.
Ben olsam hpv testini ertelerdim 6 ay kadar yada 6 ay sonra tekrar yaptırırdım veya 1 yıl sonra bittiğinde hemen yapılana bu bildiklerimden ve gördüklerimden dolayı güvenim olmadığı için deflagyne ama tabi siz bilirsinizBen bu mesaja cevap verdiğimi sanıyordum vermemişim özür dilerim.
Smear'in çok güvenilir olmadığını anladım evet, deflagyn bitiminden sonra tekrar hpv testi yaptıracağım. Hala bir sorun varsa hpv'de çıkar mı yoksa hpv temiz çıksa bile kolposkopi yaptırmalı mıyım sizce?
Kızlar ahcc aldım dün 2 tane sadece midem pert bugünde aldım yine sadece 2 tane mahvetti beni devam edemeyeceğim ahcc siz negatife dönen var mı acaba? Birde deflagyn baslıcam o da mı yan etkileri olan bişi?Ben bu mesaja cevap verdiğimi sanıyordum vermemişim özür dilerim.
Smear'in çok güvenilir olmadığını anladım evet, deflagyn bitiminden sonra tekrar hpv testi yaptıracağım. Hala bir sorun varsa hpv'de çıkar mı yoksa hpv temiz çıksa bile kolposkopi yaptırmalı mıyım sizce?
Gecmiş olsun neler kullandınızSelam arkadaşlar.
8 ayın sonunda negatif oldum yüksek tip vardı.
Bilginiz olsun :)
Ben ahcc kullanmadım başka vitaminler almıştım ama aklıma gelmiyor kullanmak. Deflagyn bende bir yan etki yapmadı bazılarında kaşıntı yanma olabiliyormuş.Kızlar ahcc aldım dün 2 tane sadece midem pert bugünde aldım yine sadece 2 tane mahvetti beni devam edemeyeceğim ahcc siz negatife dönen var mı acaba? Birde deflagyn baslıcam o da mı yan etkileri olan bişi?
Tekrar ne zaman vereceksin hpv testi? 39 du dimi seninde inşallah deflagyn işe yarar yaBen ahcc kullanmadım başka vitaminler almıştım ama aklıma gelmiyor kullanmak. Deflagyn bende bir yan etki yapmadı bazılarında kaşıntı yanma olabiliyormuş.
Doktorunuz aşı önerdi mi?
Evet benim de 39. Umarım yarar. Doktor bana 1 sene sonra yaptır dedi yani 10 ay var.Tekrar ne zaman vereceksin hpv testi? 39 du dimi seninde inşallah deflagyn işe yarar ya
MerhabaGecmiş olsun neler kullandınız
Kolposkopi yapılmış mıydı?Merhaba
Aşı 3 doz
Deflagyn jel
Kullandım başka birsey yapmadim
HyrKolposkopi yapılmış mıydı?
Çok geçmiş olsun. Aşı ben de oldum 1 doz kaldı ve deflagyn kullanıyorum darısı başımıza
Kolposkopi yapmadan deflagyn neye göre verdi acabaEvet benim de 39. Umarım yarar. Doktor bana 1 sene sonra yaptır dedi yani 10 ay var.
Dün ikinci doz aşımı oldum deflagyn kullanıyorum umarım hepimiz kurtuluruz bir an önce. Siğil yoktu sizde değil mi? Bende hala çıkıyor
Kolposkopiyi de deflagyni de ben söyledim. Doktor smear temiz çıktığı için sadece takip yeterli demişti.Kolposkopi yapmadan deflagyn neye göre verdi acaba
Gümüş suyu araştırıuorum smdi çok iyiymiş diyorlarKolposkopiyi de deflagyni de ben söyledim. Doktor smear temiz çıktığı için sadece takip yeterli demişti.
Ben söyleyince kolposkopi yerine deflagyn kullan dedi. İşi kısaltmak için sanırım.
Ama o zaman deflagynin sadece cin1 ve cin1'de işe yaradığını, cin3'e fayda etmediğini bilmiyordum. Şimdi kafam karışık.
Yan etkileri de olabilir, önce bir doktorunuza danışın derim. Onun yerine vitamin takviyesi denemez misiniz?Gümüş suyu araştırıuorum smdi çok iyiymiş diyorlar
Yani negatif değil de sadece düşük riskli olanı mı kaldı? Çok geçmiş olsunMerhaba bende de aynısı vardı doğum yaptım ve hpv olduğumu ogrendıgımden beri tek dikkat etmen gereken bağışıklığını yüksek tutman beslenmen yumurta vs. Ve ben 1 kaşık cörekotuna 1 kaşık bal karısıtırıp cığneyip yedim bunu önerdiler cok iyi geldi. Suan HPV değerim en düşükte