Merhaba buna çok sevindim benim de ptesi çıkacak smear sonucum umarım temiz gelir bi yandan çok endişeliyim bi yandan rahat olmaya çalışıyorum bir de siğillerim geçsin çok istiyorum aldara bugün buldum sonunda kullanmaya başlayacağım yanında diyet spor propolis çörek otuna da başladım bir de çay ağacı yağı aldım ben tüm gücümle savaşıyorum aşı da olacağım inşallah şu anda yokmuş hiçbi yerde aşı eczane öyle dediE Evhamli123 az önce doktorum ile telefonda konuştum smear temiz çıktıktan sonra hpv türünün bir önemi yok dedi. Ama ne olursa olsun mutlaka aşı önerdi. Ve düzenli smear takibi dedi. Yani endişe etmenize gerek yok çok şükür.
Ben de yarın aşımı olacağım inşallah. Cildiyede varsa siğilim onu yaktıracağım. Perşembe akşamı da smear testi vereceğim. İnşallah benimki de temiz çıkar. Sonrası bağışıklık kuvvetlendirmek olacak sadece.
Beni yanlış anlamayın ama tavsiyem krem kullanmak yerine cildiyeye gidip işlem yaptırmanız. Ben daha önce gitmiştim temizlenmişti ama eşimden tekrar geçti sanırım o yüzden yarın eşimle bir daha gideceğim ikimizde de var.Merhaba buna çok sevindim benim de ptesi çıkacak smear sonucum umarım temiz gelir bi yandan çok endişeliyim bi yandan rahat olmaya çalışıyorum bir de siğillerim geçsin çok istiyorum aldara bugün buldum sonunda kullanmaya başlayacağım yanında diyet spor propolis çörek otuna da başladım bir de çay ağacı yağı aldım ben tüm gücümle savaşıyorum aşı da olacağım inşallah şu anda yokmuş hiçbi yerde aşı eczane öyle dedi
Bana eski erkek arkadaşımdan geçti sanırım şu anda bir partnerim olmadığı için eğer krem işe yarayıp hpv atlatırsam yinelemez diye düşünüyorum doktor krem yeterli dedi şu an için ben de kabul ettim şimdi siz böyle diyince bilemedimBeni yanlış anlamayın ama tavsiyem krem kullanmak yerine cildiyeye gidip işlem yaptırmanız. Ben daha önce gitmiştim temizlenmişti ama eşimden tekrar geçti sanırım o yüzden yarın eşimle bir daha gideceğim ikimizde de var.
İnşallah temiz çıkar smeariniz. Propolis iyi olmuş ben de başladım kullanmaya. Çay ağacı yağı ne için?
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bizim burada var 9lu aşı yakın oturuyorsak vereyim eczane ismini
Ama illa cinsel ilişki ile geçmiyor ki hpv, lazer epilasyon, ağda, havuz, tuvalet vs bu virüsü kapmak çok kolay. Ben de İstanbul'dayım şimdi özelden yazıyorum size eczaneyiBana eski erkek arkadaşımdan geçti sanırım şu anda bir partnerim olmadığı için eğer krem işe yarayıp hpv atlatırsam yinelemez diye düşünüyorum doktor krem yeterli dedi şu an için ben de kabul ettim şimdi siz böyle diyince bilemedimçay ağacı siğil geçirip dağılmasını engelliyor diyorlar bir de baya rahatşatıyor pamuğa sürüyorum üstüne basıyorum sadece doğal olduğundan zararı olmaz diye düşündüm. istanbuldayım ben siz ?
Teşekkür ederim bu arada internette baktığımda genelde az olanlara verilmiş sanırım bir umut sarıldım kreme 3-4 tane var bende küçük ben farkeder farketmez gittim belki de ondan vermiştir doktor çıkalı 3 hafta olmuştuAma illa cinsel ilişki ile geçmiyor ki hpv, lazer epilasyon, ağda, havuz, tuvalet vs bu virüsü kapmak çok kolay. Ben de İstanbul'dayım şimdi özelden yazıyorum size eczaneyi
Tamam zaten doktorunuz önerdiyse doğru olanı yapıyorsunuz ben o kısmı atlamışımTeşekkür ederim bu arada internette baktığımda genelde az olanlara verilmiş sanırım bir umut sarıldım kreme 3-4 tane var bende küçük ben farkeder farketmez gittim belki de ondan vermiştir doktor çıkalı 3 hafta olmuştu
Onu henüz yaptırmadım smear bekliyorum ptesi çıkacak sonuç sonrasında yaptırmayı düşünüyorum smearden sonra konuşalım dedi doktorTamam zaten doktorunuz önerdiyse doğru olanı yapıyorsunuz ben o kısmı atlamışımumarım bir daha hiç çıkmaz ve rahat edersiniz. Hpv tipleme yaptırmış mıydınız?
İnşallah tertemiz çıkar da rahat edersiniz ben de perşembe tekrar yaptıracağım. Sonuç çıkınca buraya yazın olur mu?Onu henüz yaptırmadım smear bekliyorum ptesi çıkacak sonuç sonrasında yaptırmayı düşünüyorum smearden sonra konuşalım dedi doktor
Mutlaka yazarım hepimiz neyin iyi geldiğini süreçlerimizi vs yazarsak bilgi paylaşımından da yararlanabiliriz çaresi olan ama psikolojik olarak çok yıpratan bir şey her anlamda kadın olmak çok zorİnşallah tertemiz çıkar da rahat edersiniz ben de perşembe tekrar yaptıracağım. Sonuç çıkınca buraya yazın olur mu?
Evet zor gerçekten özellikle psikolojik. Stresten elimde egzama çıktı 37 yaşındayım ilk defa başıma geliyorMutlaka yazarım hepimiz neyin iyi geldiğini süreçlerimizi vs yazarsak bilgi paylaşımından da yararlanabiliriz çaresi olan ama psikolojik olarak çok yıpratan bir şey her anlamda kadın olmak çok zor
Ben hâlâ uyuyamiyorum düşünün:) saçma sapan rüyalar görüp duruyorum. Psikolojik olarak atlatması zor olacak gibi.Evet zor gerçekten özellikle psikolojik. Stresten elimde egzama çıktı 37 yaşındayım ilk defa başıma geliyor
Aaa bence siz artık uyuyun smeariniz temiz çok şükür. Darısı başıma. Bundan sonra sadece düzenli takip ve bağışıklık kuvvetlendirme gerekiyor.Ben hâlâ uyuyamiyorum düşünün:) saçma sapan rüyalar görüp duruyorum. Psikolojik olarak atlatması zor olacak gibi.
Gün içinde duygudurum değişimim fazla oluyor.Aaa bence siz artık uyuyun smeariniz temiz çok şükür. Darısı başıma. Bundan sonra sadece düzenli takip ve bağışıklık kuvvetlendirme gerekiyor.
10 gün içinde belli olur sanırım, hemen yazacağım buraya. Çok teşekkür ederimGün içinde duygudurum değişimim fazla oluyor.
Güzel sonuçlarınızı bekliyorum sizin ❤
Gelmiş geçmiş olsunSelam hpv kardeşlerim
Aşının birinci dozunu yaptırdım
Siğilleri temizlettim
Smear verdim. Verimli bir gündü :)
Smear sonucu 10 güne çıkarmış sonucu yazarım buraya
Çok teşekkür ederim. Hayır ağrı olmadı ama ben 9lu aşıyı 1928 liraya aldım. İstanbul'da oturuyorsanız eczanenin ismini vereyim oradan alın istersenizGelmiş geçmiş olsunağrı sızı var mı ? 2000 tl ye gardasil aşı buldum ben de. Bir klinikte yaptıracağım. Fiyatı iyi mi bilemedim
Ben izmirdeyim maalesef. Eczanelere sormadım daha. Hemen olup çıkarım diye düşündüğüm için bir kliniğe sordum. Soğuk zincirin bozulmaması gerekiyormus anladığım kadarıyla. Ben de doktorumun yanına gidesiye kadar zaman geçer diye düşündüm.Çok teşekkür ederim. Hayır ağrı olmadı ama ben 9lu aşıyı 1928 liraya aldım. İstanbul'da oturuyorsanız eczanenin ismini vereyim oradan alın isterseniz
Yok yok biz de soğuk zincir ile aldık 3 saate kadar kullanilabilir diye duydum ama siz yine de sorun tabi kiBen izmirdeyim maalesef. Eczanelere sormadım daha. Hemen olup çıkarım diye düşündüğüm için bir kliniğe sordum. Soğuk zincirin bozulmaması gerekiyormus anladığım kadarıyla. Ben de doktorumun yanına gidesiye kadar zaman geçer diye düşündüm.
Ikinci doz ne zaman vurulacak sizin ?Yok yok biz de soğuk zincir ile aldık 3 saate kadar kullanilabilir diye duydum ama siz yine de sorun tabi ki