Mental olarak çökme ama hpv yaptır mutlaka.Merhabalar ben de 20 gün öncesinde kabarıklıkları farketmiştim dün baktığımda görüntü aynı siğil gibiydi burada yazılanları okuyup çok büyük bir stresle yatıp sabah doktora gittim bu konularda çok çok pinpirikliyim. Doktor kanser yapan tipin siğil yapmadığını korkulacak bir şey olmadığını söyledi krem verdi bu geçirecek 1 aya dedi aldara fakat hiçbi yerde bulamadım henüz bugün hemen çay ağacı yağı sürüp propolis ve çörek otu kullanmaya başladım krem aramaya devam ediyorum. Smear aldı haftaya çıkacak sonuç hpv çeşidine bakacak mıyız dedim smeare göre dedi ve aşı mutlaka ol dedi. İçime çok büyük bi rahatlama geldi fakat burayı okudukça hala stresleniyorum. Sizce hpv testi yaptırayım mı istanbulda sağlık ocakları yapıyor mu? Mental olarak çökmemeye çalışıyorum iyi düşünmeye çalışıyorum
Hpv testini nereden yaptırıyoruz ne şekilde gerçekleşiyor acı veren bir şey mi ve çok geçmiş olsun bundan sonra nasıl yol izleyecekleemiş sizin içinMental olarak çökme ama hpv yaptır mutlaka.
Benim de siğilim vardı dondurma işlemi yaptırdım smear de temiz çıkmıştı. Sonra içim rahat etmedi 6 ay geçtikten sonra hpv testi yaptırdım yüksek risk çıktı. Daha bugün öğrendim
Acı hissetmedim ben smear yaptırır gibi bir işlem. Ben özel bir hastanede yaptırdım sağlık ocağında yapılıyor mu hiç bilmiyorum.Hpv testini nereden yaptırıyoruz ne şekilde gerçekleşiyor acı veren bir şey mi ve çok geçmiş olsun bundan sonra nasıl yol izleyecekleemiş sizin için
Hepimize tekrar geçmiş olsun doktorum bunun atıldığını söyledi vücuttan o yüzden içimizi rahat tutup bağışıklık güçlendirip siğillerden kurtulmaya bakıcaz diye düşünüyorumAcı hissetmedim ben smear yaptırır gibi bir işlem. Ben özel bir hastanede yaptırdım sağlık ocağında yapılıyor mu hiç bilmiyorum.
Bugün hpv sıkıntılı çıkınca tekrar smear istedi doktor. Smear yaptırıp onun sonucuna göre yol izleyeceğiz
Evet evet vücuttan atılabiliyor çok şükür dermansız dert değil. İşte stres yapmadan önlem almalı ve gerekiyorsa tedavi olmalı bu kadar basitHepimize tekrar geçmiş olsun doktorum bunun atıldığını söyledi vücuttan o yüzden içimizi rahat tutup bağışıklık güçlendirip siğillerden kurtulmaya bakıcaz diye düşünüyorum
Tabiki hpv baktırmalısınız smear çok başka siğil yapmayan tip varmı vs vs bakılmalı yüksek tip çıkarsa ona göre şekillenir ama stres yapmayın çözümsüz bir durum değil 35 yaş üzeri iseniz sağlık ocağı hpv taraması yaparMerhabalar ben de 20 gün öncesinde kabarıklıkları farketmiştim dün baktığımda görüntü aynı siğil gibiydi burada yazılanları okuyup çok büyük bir stresle yatıp sabah doktora gittim bu konularda çok çok pinpirikliyim. Doktor kanser yapan tipin siğil yapmadığını korkulacak bir şey olmadığını söyledi krem verdi bu geçirecek 1 aya dedi aldara fakat hiçbi yerde bulamadım henüz bugün hemen çay ağacı yağı sürüp propolis ve çörek otu kullanmaya başladım krem aramaya devam ediyorum. Smear aldı haftaya çıkacak sonuç hpv çeşidine bakacak mıyız dedim smeare göre dedi ve aşı mutlaka ol dedi. İçime çok büyük bi rahatlama geldi fakat burayı okudukça hala stresleniyorum. Sizce hpv testi yaptırayım mı istanbulda sağlık ocakları yapıyor mu? Mental olarak çökmemeye çalışıyorum iyi düşünmeye çalışıyorum
Maalesef henüz 27 yaşındayımTabiki hpv baktırmalısınız smear çok başka siğil yapmayan tip varmı vs vs bakılmalı yüksek tip çıkarsa ona göre şekillenir ama stres yapmayın çözümsüz bir durum değil 35 yaş üzeri iseniz sağlık ocağı hpv taraması yapar
Eczaneden alıp yaptırabilirsinizBen 9 lu aşı vurdurmak istiyorum. Sağlık ocağına getirtip vurdurabiliyor muyuz ? Nereden temin ediliyor bu aşı bilen var mı?
Daha çok gençsin negatif olursun geçer hepsi merak etmeMaalesef henüz 27 yaşındayımsmear geldikten sonra hpv testi de yaptırayım o zaman teşekkür ederim tavsiye için uöarım siğiller geçer adara krem bulabilirim
Merhaba atlatmanıza çok sevindim. Geçmiş olsun. Siz negatife dönmeden mi aşı oldunuz? Pozitifte aşı pek fayda etmiyor diyor doktorum benim de aklım karıştı açıkçası. Ama olmakta istiyorum. Doktorlar bu görüşte ayrılıyor anladığım kadarıyla.Şuan iknizde çok paniksiniz çokda haklısınız smear sonuçlarım hep temiz çıkardı kendimde hemşireyim sonra hpv 16 pozitif çıktı smear yine temiz kolposkopi sonuç cin3 leep işlemi uygulandı cerrahi sınırlar temiz aşı oldum propolis kullandım yeşilçay çörek otu ve birkaç birşey ahcc doktorum asla önermedi 9 ay sonra negatif sonuç aldım 4 yıl oldu 6 ay ara ile smear yılda 1 kolposkopi yaptırıyorum çok şükür sıkıntı yok üzmeyin yıpratmayın kendinizi alanında uzman bir hekim seçim devam edin bağışıklığı yüksek tutun hiçbir sorun olmaz o dönem kendimi çok üzmüşüm şuan çok kızıyorum
Negatif veya pozitif olmanız birşeyi değiştirmez normal şartlarda hiç cinsel birliktelik olmadan aşıyı olmak gerekiyor ama bazı yayınlarda negatif olmayı desteklediği yazdığı için benim doktorum yaptırdı negatif olmayı beklemenize gerek yok ben hemen olmuştumMerhaba atlatmanıza çok sevindim. Geçmiş olsun. Siz negatife dönmeden mi aşı oldunuz? Pozitifte aşı pek fayda etmiyor diyor doktorum benim de aklım karıştı açıkçası. Ama olmakta istiyorum. Doktorlar bu görüşte ayrılıyor anladığım kadarıyla.
9lu aşı mu var eczanede? Alınca nerede yaptırabiliriz?Eczaneden alıp yaptırabilirsiniz
9 lu aşı Türkiye'ye geldi eczaneye sorarsınız alıp sağlık ocağında aile hekiminize yaptırırsınız9lu aşı mu var eczanede? Alınca nerede yaptırabiliriz?
Aaa çok iyiymiş. Peki bu 9lu aşı tek seferde mi yapılıyor acaba9 lu aşı Türkiye'ye geldi eczaneye sorarsınız alıp sağlık ocağında aile hekiminize yaptırırsınız
Çok sevindim sizin adınıza. Smeariniz da temiz gelecek insallah öyle hissediyorum.Ben 9 lu olmak istiyorum ama tek doz çok pahalı geldi. Size ne kadar ücret çıkardılar?E Evhamli123 az önce doktorum ile telefonda konuştum smear temiz çıktıktan sonra hpv türünün bir önemi yok dedi. Ama ne olursa olsun mutlaka aşı önerdi. Ve düzenli smear takibi dedi. Yani endişe etmenize gerek yok çok şükür.
Ben de yarın aşımı olacağım inşallah. Cildiyede varsa siğilim onu yaktıracağım. Perşembe akşamı da smear testi vereceğim. İnşallah benimki de temiz çıkar. Sonrası bağışıklık kuvvetlendirmek olacak sadece.
Smear da temiz çıkarsa kendi adıma sevineceğim ama sizin için çok sevindim ben de.Çok sevindim sizin adınıza. Smeariniz da temiz gelecek insallah öyle hissediyorum.Ben 9 lu olmak istiyorum ama tek doz çok pahalı geldi. Size ne kadar ücret çıkardılar?