Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

iş günü ayrımı oldugu için o zaman 🙄 çok bekletiyorlar ya öyleyse. Tüp bebek Tedavi öncesi yaptırmam gerekiyordu sırf bu yüzden ertelenecek diye insan tedirgin oluyor 🙄🙄
Isterseniz simir ve HPV testini Özel hastanede yaptırın Ben özel hastanede yaptırdım bir hafta içerisinde çıkıyor normalde Ama benim biraz Aciliyetim olduğu için 4 gün içerisinde çıkmıştı

Isterseniz simir ve HPV testini Özel hastanede yaptırın Ben özel hastanede yaptırdım bir hafta içerisinde çıkıyor normalde Ama benim biraz Aciliyetim olduğu için 4 gün içerisinde çıkmıştı
Evet biliyorum. Önceden öyle yaptırmıştım da şimdi devlette yaptırıyorum artık tek bir yer takip etsin diye.

Evet biliyorum. Önceden öyle yaptırmıştım da şimdi devlette yaptırıyorum artık tek bir yer takip etsin diye.
Yine aynı doktora giderek sadece testlerine özelde yaptırabilirsin Ben açıkçası o şekilde yapıyorum sadece istenilen testleri özelde yaptırıyorum daha erken çıksın diye Daha sonrasında devlette yine kendi doktoruma gidip gösteriyorum Çünkü Devlet Hastanesi'nde bir kere test yaptırmıştım ve test kaybolmuştu 1 ay boyunca boşu boşuna beklemiştim o olaydan sonra artık Maalesef ki devlet hastanesinde test falan yaptıramıyorum güvenemiyorum

Hpv testi negatif olduğunda başka birine hpv bulaştırabilir miyiz?

Doktoru falan benzer bir şey diyen var mı?

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Devlette verdiğiniz smear kaç günde çıktı acaba şehir hastanesinde verdim ama 25. Gün oldu halen çıkmamış da acaba sizin ki kaç günde çıkmıştı.
Benim de 1 ay üstüne çıktı ve yetersiz numune dediler çok canım sıkılmıştı. Geçmiş olsun sana da canım normal yani süre 😞

Benim de 1 ay üstüne çıktı ve yetersiz numune dediler çok canım sıkılmıştı. Geçmiş olsun sana da canım normal yani süre 😞
Şöyle oldu 35. Gün gittim halen sonucu hasta kayıttan veremediler dedim nereyle görüşeceğiz patolojiyle dddiler gittim uzmanı aradılar sonuçların raporunu yazan. Anladığım kadarıyla sonuçlar çıkıuor ama bir türlü rapor yazamıyor doktorlar yoğunluktan. Sonra sağolsun hemen yazdı sonucumu aldım yani şurda 2 3 günüm var tekrar tedavi için çok şükür ki bişey çıkmadı değilse kolposkopi felan derken gene zaman kaybedecektim. Tamamen devletin sistemsizliğinden kaynaklanıyor bence 10 günde çıkmıştır o sonuç yani

Merhaba arkadaşlar. 4-5 gün önce hpv dna testi yaptırdım. Sonuçlar bugün çıktı.
Tip6, tip45, tip61 çıktı. Tip 61 in yüksek riskli olduğunu söyledi.Doktorum smear sonucuna göre hareket ederiz dedi. Smear sonucunu bekliyorum daha çıkmadı.
Bu tipleri taşıyıp negatife dönen var mı? Ne hissedeceğini ne düşüneceğimi bilemiyorum inanın.

Tip6, tip45, tip61 çıktı. Tip 61 in yüksek riskli olduğunu söyledi.Doktorum smear sonucuna göre hareket ederiz dedi. Smear sonucunu bekliyorum daha çıkmadı.
Bu tipleri taşıyıp negatife dönen var mı? Ne hissedeceğini ne düşüneceğimi bilemiyorum inanın.
Korkma canım dönersein bende 3 yüksek tiple negatife döndüm mutlaka aşını yaptır ama smear sonucun çıksın doktor ona göre tedavine yön verir

Emin ol ilk zamanlar bende öyleydim ama artık korkmuyorum çünkü takip altındayım zaten ben 6 ay ahcc kullandım bir de rahim ağzı kanseri aşısı oldum 5 ay da negatife döndüm bir senedir de hpv negatif geliyor canım 6 ayda bir smear veriyorum ve her sene hpv ye bakılacak

Emin ol ilk zamanlar bende öyleydim ama artık korkmuyorum çünkü takip altındayım zaten ben 6 ay ahcc kullandım bir de rahim ağzı kanseri aşısı oldum 5 ay da negatife döndüm bir senedir de hpv negatif geliyor canım 6 ayda bir smear veriyorum ve her sene hpv ye bakılacak
Bana yaşın genç smear sonucu çıksın 3 ayda bir smear vereceksin dedi. Şuan bir şey yapmana gerek yok dedi. 1-2 sene sonra tekrar hpv dna ya bakılacak sanırım.
Bende siğil bile yok anlam veremiyorum umarım negatifi görürüm sizin gibi.

Tip 45 yüksek riskli. Tip61 yazmışım yanlış söylemişim. Moralim çok bozuk. İnsan neye uğradığını şaşırıyor.

Tip 45 yüksek riskli. Tip61 yazmışım yanlış söylemişim. Moralim çok bozuk. İnsan neye uğradığını şaşırıyor.
Çok geçmiş olsun
Bana yaşın genç smear sonucu çıksın 3 ayda bir smear vereceksin dedi. Şuan bir şey yapmana gerek yok dedi. 1-2 sene sonra tekrar hpv dna ya bakılacak sanırım.
Bende siğil bile yok anlam veremiyorum umarım negatifi görürüm sizin gibi.
Sigil bile yoksa neyden şüphelendiniz? Ben de 6 martta yaptırdım hpv dna testi sonucu bekliyorum

Çok geçmiş olsun

Sigil bile yoksa neyden şüphelendiniz? Ben de 6 martta yaptırdım hpv dna testi sonucu bekliyorum
Erkek arkadaşımda 2 hafta önce siğil çıkmış bana daha yeni söyledi. Geçen sene de çıkmış krem kullanmış geçmiş. Bana bundan bahsetmemisti.
1 gün sonra gittim test yaptırdım. Geçen hafta çarşamba günü. Sonuç bugün çıkmış doktor aradı. 3 tip taşıdığımı tip45 in yüksek riskli olduğunu söyledi. Smear daha çıkmamış. Smear çıkınca yanına gideceğim.
Smear da cin 1 2 3 olduğu mu çıkıyor? Bilmediğim için soruyorum.

Erkek arkadaşımda 2 hafta önce siğil çıkmış bana daha yeni söyledi. Geçen sene de çıkmış krem kullanmış geçmiş. Bana bundan bahsetmemisti.
1 gün sonra gittim test yaptırdım. Geçen hafta çarşamba günü. Sonuç bugün çıkmış doktor aradı. 3 tip taşıdığımı tip45 in yüksek riskli olduğunu söyledi. Smear daha çıkmamış. Smear çıkınca yanına gideceğim.
Smear da cin 1 2 3 olduğu mu çıkıyor? Bilmediğim için soruyorum.
Benim siğilim vardı, 6 ay önce smear testi yaptırmıştım temiz çıktı ama içim rahat etmedi hpv testi yaptırdım onu bekliyorum. O cin 1 2 3 sonuçları bende çıkmadı

Benim siğilim vardı, 6 ay önce smear testi yaptırmıştım temiz çıktı ama içim rahat etmedi hpv testi yaptırdım onu bekliyorum. O cin 1 2 3 sonuçları bende çıkmadı
çok geçmiş olsun size de. Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmazsınız.

Benim kafam tip45 e çok takıldı. Platformda detaylı arama yaptım ama pek bir sonuç alamadım.

çok geçmiş olsun size de. Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmazsınız.

Benim kafam tip45 e çok takıldı. Platformda detaylı arama yaptım ama pek bir sonuç alamadım.
Umarım, bakalım bekliyorum sonuç çıkınca buraya yazacağım.
Ben de tip45i bilmiyorum ama burada görebildiğim kadarıyla yüksek riskli sonuç görüp atlatan kişiler olmuştu. Aşı yaptırmak çok önemli ben sonuç ne çıkarsa çıksın aşı yaptıracağım.
Bakalım doktor ne diyecek size? Smear sonucu çıkınca yazar mısınız?

Umarım, bakalım bekliyorum sonuç çıkınca buraya yazacağım.
Ben de tip45i bilmiyorum ama burada görebildiğim kadarıyla yüksek riskli sonuç görüp atlatan kişiler olmuştu. Aşı yaptırmak çok önemli ben sonuç ne çıkarsa çıksın aşı yaptıracağım.
Bakalım doktor ne diyecek size? Smear sonucu çıkınca yazar mısınız?
Tabii ki yazarım. Bana doktorum testleri yapalım eğer yüksek riskli varsa aşı olmana gerek yok. Zaten kapmışsın. Düşük riskli çıkarsa konuşuruz demişti. Ben de aşı olmak istiyorum ama negatife dönünce mi yapalım der bilemiyorum.Konuşacağım tekrar.

Tabii ki yazarım. Bana doktorum testleri yapalım eğer yüksek riskli varsa aşı olmana gerek yok. Zaten kapmışsın. Düşük riskli çıkarsa konuşuruz demişti. Ben de aşı olmak istiyorum ama negatife dönünce mi yapalım der bilemiyorum.Konuşacağım tekrar.
Hmm peki negatife dönmesi nasıl oluyor acaba?

X