Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhabalar peki ne zamandan beri pozitifsiniz ya da negatif olmak için neler yapıyorsunuz bizimle de paylaşır mısınız benimde 3 tıp pozitif de
Merhaba geçmiş olsun hepinize arkadaşlar kolposkopi yaptırdım ben cin II çıktı doktorum leep yapcaz dedi önümüzdeki ay içinde hemen yaptırcam inşallah.ben 1 doz hpv aşısı oldum 2.sini de olcam bu aralar eşim mutlaka kondom kullanıyor artık ilişki sırasında onun dışında birşey yapmıyorum leep den 6 ay sonra tekrar hpv dna testi yapılacakmış o zaman nuks etti mi etmedi mi tekrar çıktı mı çıkmadımi ne oldu göreceğiz sanırım çok sinsi bir hastalık hiç bir belirti yoktu ben hala inanamiyorum tüm bunları yaşadığıma Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ben 3 yıldır pozitif olduğumu tahmin ediyorum 3 yıl önce siğil çıktı genital bölgemde yaktirdim demek ki o zmn rahim ağzına da bulaştı

Doktorların böyle bulaşıcı birşeye kendisi geçer demesine gerçekten inanamıyorum bende çok gittim doktora bendir bile diyen oldu tek bir siğil bile başka yerlere bulasacagi manasına geliyor azken asit ilaçlardan kullanın(eczaneden alabilirsiniz) yok edin gitsin 2-3 sürmeye yanıp gidiyor bana da böyle dediler dediler ben bekledim boynum koltuk altlarim eşimin boynu her yerimizi siğil bastı şimdi elimizde siğil ilacı samanlıkta iğne arar gibi virbirimizde siğil arıyoruz sürüyoruz fln halbuki 2_3 taneyken biri ilaci var sur yak gitsin deseydi buralara varmayacakti geçmiş olsun

Benim iki tane küçük koltukaltimda bir tane genitalde . Verritol aldım bir süre yanık yara gibi oldu. Surdugumde yanıyor . Daha kullanmayım aynı yere değil mi? O tamam yerlerde siğil iyileşmiş midir?

Merhaba arkadaşlar eşim de siğil çıkması sebebiyle tüp bebek yaptırdığım doktorum her ihtimale karşın benden hpv ve smear testi aldı. Smear testim temiz ama hpv 56/59/66 pozitif geldi. Doktorum korkma smear temiz dedi. Her ihtimale karşı beni arkadaşı başka bir doktora yönlendirdi. Yarın jinekoloji onkoloji doktorundan randevum vardı. Şimdi aradılar doktorun ameliyatı çıkmış haftaya çarşamba gününe ertelediler. Vulvamda 3 aydır geçmeyen kaşıntım var. Başka doktora göstermiştim. Önemli bir şey değil dedi krem verdi ama kaşınma ara ara tekrarlıyor. Çok korkuyorum. Amh çok düşük bebek istiyorum. Bir de bu çıktı. Sonuç kötü gelirse tüp bebeğe de ara vereceğim. Kendimi çıkmazda hissediyorum.

Tehlikeli türler maalesef. Rabbim korusun. Tüp bebek için ilişki şart değil diye biliyorum. Ertelemeye gerek yok

hanımefendi çok geçmiş olsun ama benimki siğil değil.İlişkim falanda yok zaten bulaşıcı bir şey değil başkasından bana bulaşmadı benden başkasına bulaşamaz çünkü dediğim gibi benimki vestubular papilla. Yani dilimizde olan papillalardan.Doktor bana zaten siğil olsa yakardım ama kendi yapısı bu zararsızdır dedi, öyle zaten. Ben görüntüsünü sevmiyorum

Ha anladım pardon o başka birsey o zmn.geçmiş olsun yine de

Rabbim 6 ay sonra temiz sonuçlar almak nasip etsin inşallah bende cin 1 takipteyim şuanda bende 6 ay sonra tekrar bakalim dedi dpktor ahcc başladım ikinci ayındayız eşimde bende kullanıyoruz bagisikiligin için bir şeyler kullansan canım bagisiklik yüksek olduğu zaman atmak kolay oluyormuş propolise de başladım arada sarimsak yutuyorum sabahlari bende gardasil 9 lu asi getirttim vuruldum tüm dozları inşallah sifa olur

selam gardasil 9 lu aşı nerden getırttınız turkıyede 4 lü var sanırım sadece

Merhaba arkadaşlar ben de hpv 56/59/66 var. Bugün jinekoloji onkoloji doktoruna gittim. Normalde senin türlerin için kolposkopi yapmıyorum smear temiz olduğu için takip gerektiriyor dedi. Ama benim tüp bebek doktorum yönlendirdiği için kolposkopi yaptı. 3 yerden parça alıp patolojiye gönderdi. Öyle çok canım yandı ki hala ağrım var. Sonuçlar 1 hafta 10 gün için de çıkar. Kötü bir sonuç çıkacağını sanmıyorum dedi ama 2 hafta sonra regli olunca tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sonuç kötü gelir diye korkuyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Anestezi isteseydin keşke ,benim de acı eşiğim düşük ,smear bile verirken ağrı oluyor ...hpv 31/51/66 var bende de ...2 yıldır pozitifim ..smear 6 ayda gidiyorum ,temiz ...kolposkopi istemedi Dr ..3 .yıl pozitif olursam kolposkopi kesin olurum ... geçmiş olsun canım sana da ....Hamileliğe engel değil bu durum ,bozma moralini....

Çok teşekkür ederim. Evet keşke doktor anestezi altında yapsaydı. Geçen sene narkoz almadan polip aldırdım. Hiç bu kadar ağrım olmamıştı. Size de geçmiş olsun. Ben de devamlı smear veriyorum. En son 2021 ağustos ve kasım ayında verdim. İkisi de temizdi.

Merhaba canım be de senin gibi 3 tıp pozitif benim kendi doktorum da sadece smerle takip vermişti bir de bana ne tipleme ne de başka bir şey hiç yapmadı doktor değişikliği yaptım önce tipleme sonra kolposkobi yaptı doktor iyi ki yapmış cin 1 geldi sonuç çok şükür ilerli bir şey gelmedi seninde gelmez rahat ol ve çocuğa engel değil bende tedavi görüyorum allahim büyük rabbim bizede sağlıklı hayirli evlat nasip etsin hiç korkma biz de atlaricaz inşallah

bende getırtmek ısterım nasıl bır yol izlenıyor?
Canım benim eczanede çalışan akrabam vardı sagolsun o yardımcı oldu eczacilar birliğine dilekçe yazdık doktor da reçete olarak gardasili yazdı bir evrak daha vardı ama şuan unuttum topladım hepsini bir numara verdiler bana whatsaptan attım evrakları sonra geri dönüş yaptılar hesap numarası verdiler parayı euro olarak yatırdım gelmesi uzun sürüyormuş normalde dediler hani 1 ayı bulur ama çok şükür 1 hafta 10 gün içinde geldi asilar soguk zincirle

Hanımlar hiç yeşil akıntısı olup enfeksiyonu olan var mı aranızda ? üç aydır tedavi görüyorum halen geçmedi en son iğne tedavisi uygulandı.

Bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir mi ?

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…