Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet sorarsanız cok memnun olrum.
Merhabalar ben doktordan ciktim simdi bende polip olusmus o kanama yapiyormus ama bunun ne leep ile ne de hpv ile ilgisi varmis her kadinda olusabiliyormus sebepsiz sadece sizin ki biraz sanssizlik oldu leep ustune dedi bugun 3 ten sonra ufak bir operasyonla dondurma islemi uygulayacak siz de tekrardan bir gidin isterseniz doktora

Dondurma islemi degilmis bu arada simdi oldum da polipi oradan cikarip aliyorlar et beni gibi bir parca o iliskide kanama yapiyormus sonrasinda yarayi yakiyorlar kanama olmamasi icin 10 dk bir islemdi bitti

Canım ben devlette yaptırdım 20tl mi ne ödemiştim geçen sene bu

Canım ben devlette yaptırdım 20tl mi ne ödemiştim geçen sene bu zamanlardı
Devlette anestezi vermiyorlar canım... O yüzden devlete gitmiyorum... Özelde 5 dk lık işlem bile olsa anestezi veriyor, açıkçası o sahneyi görmek istemiyorum...

Tamam tesekkur ederim. Bana da doktorum hpvnin yapmayacağını söylemişti. Sanırım farklı şeyler. Tekrar tesekkrler

Hpv2 diye bişey duymadım cin2 olmasın hpv cin2 mi dedi acaba doktor herpesdir o sizin dediğiniz genital bölgenizde içi su dolu ağrılı kabarcıklar oluştumu
yok olmadı bende hiç bir belirti yok tertemiz vajinam hatta ultrasonla muayenede yaptilar temiz dediler

Hpv2 diye bişey duymadım cin2 olmasın hpv cin2 mi dedi acaba doktor herpesdir o sizin dediğiniz genital bölgenizde içi su dolu ağrılı kabarcıklar oluştumu
Cin2 dediğini sanmam öyle bir sey cıksaydı bu kadar rahat konusmazdı doktor direkt kolposkopi derdi. Ama gerecten hpv2 diye bir sey duymadım merak ettim acıkcası olayın doğrusunu

Kizlar bendede var mercimek kadar bi sigilmis ama dr aldirsan da olur aldirmasan da demisti,bende aldirmadim tabi.ama bi sorum olacak vajinada balik kokusu oluyor benim kac ozel dr gittim kultur testi smear testi vs hep temiz sorun yok deyio gonderiyorlar sigille alakasi yoktur di mi bi dr yok demisti ama doktorlar ilgisiz guvenemedim.bu arada esim de kumtur testi falan vermsti bende mantar falan olmstu doktora gitmsti ama sigil gormediler galiba prof. Gitmisti sorun yok demis gondermis sigil bulasiviusa ondada gorunmezmiydi sizce?

merhaba bende de kokulu akinti vardi gecmiyordu hpv ye bagli cin1 varmis bende akinti yapmis bende yalniz herkeste yapmiyor hpv cin3 olup hic sikayeti olmayan var akinti vs degisiyir sanirim. bana dr um akinti yaptigini iletti.bende o sekilde belirti verdi. hpv dna tiplemesi ardindan da riskli grup ise kolposkopi biopsi yaptirmanizi oneririm.ayrica sigil varsa yakilmasi gerek en buyuk virus yuku onlarda oluyor. rahim agzinda lezyon olusmus mu bakilmasininisteyin mutlaka dr zaten yonlendirir sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…