Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Estağfurullah. Ekstra hiç bir şey yapmadım leepten sonra cerrahi sınırlar temizdi. Düzenli sigara içmiyorum ben ama arada sırada içtim kahveyle falan. Doktorlarım ahcc, deflagyn gibi desteklerin tıbbi hiç bir kanıtının olmadığını söyledi. Vücut zaten kendi temizliyor ama insanlar bunları da kullandığı için bunlar temizlemiş zannediyor dediler. Onun dışında ilişkide korunmadık da. Yine doktorlarım bir etkisi olmayacağını söyledi, birbirimize virüs yükü yükleme gibi bir durum olmadığını söyledi. Bu süreçte yaklaşık 10 kilo verdim bir ara spor yaptım. Doktorum domates ye demişti domates yedim 😅
Ben ahcc imutor kompleks ne varsa kullanıyorum 🤣 biz bulaş olmasın diye korunuyoruz demek ki korunmamak çok önemli değilmiş çok teşekkürler çok sevindim adınıza 😊 hazır mevsimi gelmişken bende domates yiyeyim 🤣

Merhaba vajinal bolgemde minicik bi yabanci kitle var sivilce olmadigina eminim. Kizlar beni bilgilendirir musiniz bu konuda cok korkuyorum. Ilk sorum hatta nasil bulasmis olabilir

Değerli hanımlar merhaba,
Bugun rutin kontrol için jinekologuma gittim.1 yıl önce hpv16 ketemde negatif çılmış ve üstüne bu 4. Smearim olacak. Cin 1 (kolposkopik biyopsi) sonucum vardı ve rahim ağzıma lazer ablasyon yapılmıştı.
doktorum onkolog değil ancak titiz ve başarılı bir hekimdir, hpv testi yapmaya gerek görmediğine ve smear ile takip edilmesinin uygun olduğunu söyledi. Ve dedi ki, biz doktorlar şüphe duysak sizin düşünmenize fırsat bile vermeyiz herşey çok yolunda ve sürekli hpv testi tekrarlamanın kimseye bir faydası yok, 6 ayda 1 smear dedi.
ben gitmeden biyopsi& kolposkopi falan olmalı mıyım diye düşünüyordum da.
size bilgi vermek istedim kızlar sağlıklı günler diliyorum🥰

Ya leep isleminden sonra iliskide kanamaya yasayan var mi ? Benim leepten sonra olmaya basladi doktora gittim bir sey cikmadi smear de servisit vs ama iliskiden sonra hala kanamam oluyor ozellikle belli pozisyonlarda mi artik desem ne anlayamiyorum bu sorunu yasayan var mi

Ya leep isleminden sonra iliskide kanamaya yasayan var mi ? Benim leepten sonra olmaya basladi doktora gittim bir sey cikmadi smear de servisit vs ama iliskiden sonra hala kanamam oluyor ozellikle belli pozisyonlarda mi artik desem ne anlayamiyorum bu sorunu yasayan var mi
Leep işleminden sonra değil de benim de cinsel ilişkiden sonra kanamam oluyor. Peceteye sildiğimde fark ediyorum. Doktor yara var dedi. Belki yara vardır sizde de. Bu yaranın hpv ile ilgisi var mıdır ya benim de hpv gecmisim var en son negatif geldi ama hala korkuyorum

Leep işleminden sonra değil de benim de cinsel ilişkiden sonra kanamam oluyor. Peceteye sildiğimde fark ediyorum. Doktor yara var dedi. Belki yara vardır sizde de. Bu yaranın hpv ile ilgisi var mıdır ya benim de hpv gecmisim var en son negatif geldi ama hala korkuyorum
Benim leep sonrasi 6 ay oluyor yarin kontrolum var bakalim ne dicek doktor sorarim hpvyle ilgisi olup olmadigini soylerim size de

Merhaba kızlar ben ilk kez smear verdim sonuc bugun çıktı. HPV 2 pozitif
Siğil kanama vs bende yok ben sırf kontrol amaçlı gitmiştim.Doktor bana aşı önerdi yaptırabilirsin özellerde devlet karşılamıyor dedi aşı adı Gardasil. 6 ay aralıklıda smear tekrarlarız dedi.
Şimdi sizlere sorum aşıyı yaptırmam çok önemli mi? Teşekkürler şimdiden🌷

Siğil kanama vs bende yok ben sırf kontrol amaçlı gitmiştim.Doktor bana aşı önerdi yaptırabilirsin özellerde devlet karşılamıyor dedi aşı adı Gardasil. 6 ay aralıklıda smear tekrarlarız dedi.
çok geçmiş olsun. bende de hpv var. doktor aşı olmamı önerdi. mevcut tiplere karşı etkili olur, dedi.

asi yaptirin kesinlikle. tek esli mi yada evli misiniz biomiyorim ama farkli tipiyle karsilasma riskiniz var zira erkeklerinde ne yapacagini bilemeyiz tek esli olsaniz bile bence onlem amacli olun capraz korunma sayesinde diger tiplerden de korunuyor deniyor gecmis olsun🤗

Smeardan hpv cıkmaz ki ayrıca hpv 2 nedir hic duymadım

asi yaptirin kesinlikle. tek esli mi yada evli misiniz biomiyorim ama farkli tipiyle karsilasma riskiniz var zira erkeklerinde ne yapacagini bilemeyiz tek esli olsaniz bile bence onlem amacli olun capraz korunma sayesinde diger tiplerden de korunuyor deniyor gecmis olsun🤗
Erkek arkadasm var bekarım tesekkürler🌟
Smeardan hpv cıkmaz ki ayrıca hpv 2 nedir hic duymadım
Bende anlamadım ki smear yaptirmiştim ayni zamanda ultrasonla bakmislardi ama o gün bi sıkıntı yok demişti dr

Bende uçuk hiç yok bana hpv2 pozitif dendi hem aşı önerdi hemde 6 ayda bir kontrol aşı için çokta ısrar etmedi aslında 6 ay sonraki smeare göre yaptirmayi düsünüyorum şuan bu aşıyı
Sen bence yanlıs anlamıssın. Hpv2 diye bir sey yok. hsv 1 ve 2 var. Hpv (genital siğil) hsv ( genital uçuktur) Tekrardan sonuclarına bir bak istersen.

Sonucları nerde görebilirim? Googlea yazınca hpv2 cıkıyor ama
Ben yazdım cıkmadı. Kimsede de öyle bir sey duymadım. Hpvnin 1i 2si yok. Hpv 6,11,45,16,18 gibi türleri var canım. E nabızdan bak orda yazabilir. Smear testinde hpvde calıstılar galiba sende. Ne kadar ücret ödedin? Hpv pahalıdır ordan anlarız.

Ben yazdım cıkmadı. Kimsede de öyle bir sey duymadım. Hpvnin 1i 2si yok. Hpv 6,11,45,16,18 gibi türleri var canım. E nabızdan bak orda yazabilir. Smear testinde hpvde calıstılar galiba sende. Ne kadar ücret ödedin? Hpv pahalıdır ordan anlarız.
Hpv2 de varmış yaygın değil demekki. en düşük risk sanırım çünkü kardesimde cinsel terapi eğitimi almıştı orda işlenmiş konusu onada sordum var dedi.Bende zaten diğer türlere ait bir belirti yok devlet hastanesine gittim ben Zeynep Kamil’e acaba başka yeremi gitsem sanki doğru değil gibi geldi banada sizlerle yorumlaşınca 😕

Hpv2 diye bişey duymadım cin2 olmasın hpv cin2 mi dedi acaba doktor herpesdir o sizin dediğiniz genital bölgenizde içi su dolu ağrılı kabarcıklar oluştumu

X