Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sizin bütün smearler temiz mi geldi yani? Bence o zaman problem yoktur. Benim sonuçta bir smearim hgsil geldi sonra cin2 geldi falan öyle bir hastalık hikayem var. Doktorlar sanırım gözle hafif cin var mı yok mu anlamıyor ama çok ileri bozukluklar kanserimsi bozulmalar direkt kendini belli ediyormuş eğer korktuğunuz buysa bence de yoktur :)
Valla açıkcası ben yaptırdım yaptıralı 13 gün falan olacak simir temiz dedi bisi çıkmamış hpv pozitif negatif biliyorum test sonucum çıkmadı daha bekliyorum 15 günü buluyormuş bu Çarşamba yada Cuma çıkmış okur doktor Cuma ara dedi ona göre tiplendirme olacak galiba eğer pozitif okursa

Ay bi sor bakalım şimdi simir senin de temiz anladığım kadarıyla benimde temiz bende hpv sonuç bekliyorum pozitif ise tiplendirme olacak acaba 16 18 bende var ise simir temiz gelir mi cin 123 olurmuydu cıkarmıydı kafamda suan deli sorular

Her hpv 16-18 cin yapmaz ki öyle düşünme
Yaptı diyelim, %15 smear negatif çıkar bu yalancı negatiflik oluyomuş, %85 pozitif ki bu büyük bir oran
bu riskli hpvler çıkarsa smear temiz gelse de bi kolposkopiyle bakar sizin doktor da diye düşündüm

Sizin bütün smearler temiz mi geldi yani? Bence o zaman problem yoktur. Benim sonuçta bir smearim hgsil geldi sonra cin2 geldi falan öyle bir hastalık hikayem var. Doktorlar sanırım gözle hafif cin var mı yok mu anlamıyor ama çok ileri bozukluklar kanserimsi bozulmalar direkt kendini belli ediyormuş eğer korktuğunuz buysa bence de yoktur :)
Ben ilk defa 3.5 yıl sonra test verdim açıkcası hpv ve simir Kadınlar yönlendirdi burdan soru sordum bu konu hakkında temas olduğu için simir temiz hpv bekliyorum

Her hpv 16-18 cin yapmaz ki öyle düşünme
Yaptı diyelim, %15 smear negatif çıkar bu yalancı negatiflik oluyomuş, %85 pozitif ki bu büyük bir oran
bu riskli hpvler çıkarsa smear temiz gelse de bi kolposkopiyle bakar sizin doktor da diye düşündüm
Şimdi ben ilk defa yaptırdım simir aldı ve hpv var mı diye test aldı simir temiz geldi aradım diğer hafta bu hafta Hpv öğreneceğim bende acaba temas varya 16 18 olsaydı simir de belirti verirmiydi diye düşünüyorum . Şimdi hpv sonucum eğer pozitif ise tiplendirme bakar tiplendirme 16 18 olursa dediğiniz olmaz mı kolpıskopı ile bakar

yok leep olmadım. olmam umarım :KK43: korkuyorum valla.... 2019 den beri hpv var. ama uygulama böyle yani. hpv çıkanı biyopsi yapıyorlar. devlete gidiyorum.
Sigara var mı peki? Korkmayın leepte korkulacak hiç bir şey yok bence smear ve kolposkopi daha korkunç onda bilincimiz yerinde yapılan işlemleri hissediyoruz🤣
Leepte 15 dakika minik bir uykuya dalıyorsunuz uyandığınızda bitmiş oluyor mm’lik bir kesi atıyorlar oldu bitti ne ağrı var ne sızı.

yüksek riskli hpv ler belirti vermiyor. ama anladığım kadarıyla cin 2 belirti veriyor. burada yazanlardan yola çıkıyorum. cin 1 de yüksek oradan 1 yıl sonra düzeliyor.

Sigara var mı peki? Korkmayın leepte korkulacak hiç bir şey yok bence smear ve kolposkopi daha korkunç onda bilincimiz yerinde yapılan işlemleri hissediyoruz🤣
Leepte 15 dakika minik bir uykuya dalıyorsunuz uyandığınızda bitmiş oluyor mm’lik bir kesi atıyorlar oldu bitti ne ağrı var ne sızı.
Açıkcası bende panik atak var ben bel altı uyusturup yapmalarını isterim uyutmasınlar ben acı çekerim 🤦🏻‍♀️ Birde bende ara da sırada kahve yanına içiyordum ama şurda sigara diyeliden beri içmiyorum

aa lokal anestezi sanıyordum. demek komple uyunuyor :)

X