ben demedim :) doktorlar diyor. ama yüzde 25 bile az oran ya aslında. burada birkaç kişi vardı smear normal biyopside cin çıktı diyen. ama az yani.Ya o zaman simir güvenmiyoruz öyle dedin ya o zaman simir hpv odaklanalım hpv tipi neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben demedim :) doktorlar diyor. ama yüzde 25 bile az oran ya aslında. burada birkaç kişi vardı smear normal biyopside cin çıktı diyen. ama az yani.Ya o zaman simir güvenmiyoruz öyle dedin ya o zaman simir hpv odaklanalım hpv tipi neydi
Ben temaslıyım ua ondan korkuyorum sadeceben demedim :) doktorlar diyor. ama yüzde 25 bile az oran ya aslında. burada birkaç kişi vardı smear normal biyopside cin çıktı diyen. ama az yani.
Ben şansızım açıkcası valla gökten alma düşse bana hıyar düşerben demedim :) doktorlar diyor. ama yüzde 25 bile az oran ya aslında. burada birkaç kişi vardı smear normal biyopside cin çıktı diyen. ama az yani.
Sigara çok etken pozitifliğe öğrendiğimde beri ağzıma sürmüyorum çok içerdim 2paket günde karın şişliğim ve akıntımın önüne geçilmiyordu şuan çok rahatım hiç ağzına alma bile sil kafandan canım bağışıklığı yüklenben demedim :) doktorlar diyor. ama yüzde 25 bile az oran ya aslında. burada birkaç kişi vardı smear normal biyopside cin çıktı diyen. ama az yani.
merhaba ben hpv oldugumu yeni ogrendim ama benimde karin sisligim oluyor yaklasik 4-5 yildan beri bende de o zamandan beri hemen hemen karin sisligi var. sizin hep mi sisiyordu simdi dikkatimi cekti yazdiginiz dr bana yediklerinle ilgilidir dedi de acaba hpv mi sisiriyor beni de negatif olmustunuz sanirim siz karin sisligi azaldi mi? detay verebilir misiniz siskinlikle ilgili rica etsemSigara çok etken pozitifliğe öğrendiğimde beri ağzıma sürmüyorum çok içerdim 2paket günde karın şişliğim ve akıntımın önüne geçilmiyordu şuan çok rahatım hiç ağzına alma bile sil kafandan canım bağışıklığı yüklen
smear da bozuklukmvarsa hpv varligini dusundurr ama temiz cikmasi hpv olmadigi anlamina gelmez. hpv testi yaptirarak anlayabilirsiniz ancak bazen sigil oluyor oyle anlasiliyor ama sigilsiz yada farkedemeyecgimiz kadar kucuk olusumlarda olabiliyor hpv testi yaptirin mutlaka oyle anlarsinizmerhaba arkadaşlar, adet haricinde arada kanama oluyor hafif leke gibi, yada kahverengi akıntı geliyor. ilişki sırasında kuruluk yaşıyorum ona bağlı 1-2 kez ağrılı oldu ama şimdi buraları okuyunca acaba enfeksiyon yada hpv mi var dedim? nasıl anlayabilirim ne olduğunu acaba?
Bende karın şişliği gitti evet ben hpvye bağlıyorum doktor hiç bir belirti vermiyor diyor ama benim görüşüm veriyor bu anlatılmaz faklı bir şişlikti geçti çok şükür ama sigarayıda bıraktım sigarada hpvyi tetikliyormuş benimmerhaba ben hpv oldugumu yeni ogrendim ama benimde karin sisligim oluyor yaklasik 4-5 yildan beri bende de o zamandan beri hemen hemen karin sisligi var. sizin hep mi sisiyordu simdi dikkatimi cekti yazdiginiz dr bana yediklerinle ilgilidir dedi de acaba hpv mi sisiriyor beni de negatif olmustunuz sanirim siz karin sisligi azaldi mi? detay verebilir misiniz siskinlikle ilgili rica etsem
ay benimde belki yillardir sisligim sebebi hpv dr da bana gluteni falan kes diyordu bakalim negatif olunca gidecekmi benimde karin sisligim ordan belli olur :) hpv den dolayi mi sisiyorum diye :) hpvden haberi yokkenden beri sisiyor benim karnim kolonoskopi de bisi cikmadi belki de sebebi buBende karın şişliği gitti evet ben hpvye bağlıyorum doktor hiç bir belirti vermiyor diyor ama benim görüşüm veriyor bu anlatılmaz faklı bir şişlikti geçti çok şükür ama sigarayıda bıraktım sigarada hpvyi tetikliyormuş benim
gluten hassasiyeti neden olabilir evetay benimde belki yillardir sisligim sebebi hpv dr da bana gluteni falan kes diyordu bakalim negatif olunca gidecekmi benimde karin sisligim ordan belli olur :) hpv den dolayi mi sisiyorum diye :) hpvden haberi yokkenden beri sisiyor benim karnim kolonoskopi de bisi cikmadi belki de sebebi bu
evet gluten ve sut urunleri sebep oluyormus sabah kalkiyorim hic bisi yememisken bile sis uyaniyirdim bazen ... igne batir patlar yani oyleydi bu ara azaldi gerci de ara ara oluyor yine bakalim. negatif olunca anlariz hpv den mi sisiyorum diye devam etmezse sislikgluten hassasiyeti neden olabilir evet
Çok sevindim sizin adınızaHpv testim negatif çıktı çok mutluyummm yüksek risklilere bakıldı hepsi negatif
Çok sevindim sizin adınıza
Darısı inşallah hepimizin başına. Hangi tip vardı sizde ne kadar süre sonra negatif oldunuz ?
Anladım çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Olsun bagisikliginiz baskılamış bu cok güzel bir şey. Bende negatif olurum umarım çocuk istiyorum bi an önce negatif olmaya çalışıyorum. Extra yaptığınız bir şey oldu mu.Amin inşallah herkesin başına
Daha önce tipleme yaptırmamıştım ama CIN2 lezyonum vardı 2019 Ekim’de leep olmuştum.
Bu arada doktorum negatif çıksa da tıbben HPV tamamen vücuttan atılmıştır diyemiyoruz henüz, 20 sene takipte kalmak gerekiyor dedi. Şuan negatifin tek anlamı vücudumun HPV’yi pasif hale getirdiği.
Anladım çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Olsun bagisikliginiz baskılamış bu cok güzel bir şey. Bende negatif olurum umarım çocuk istiyorum bi an önce negatif olmaya çalışıyorum. Extra yaptığınız bir şey oldu mu.
Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama
cok geçmiş olsun. darısı başımıza. hangi tipti ve kaç yıl kaldı?Estağfurullah. Ekstra hiç bir şey yapmadım leepten sonra cerrahi sınırlar temizdi. Düzenli sigara içmiyorum ben ama arada sırada içtim kahveyle falan. Doktorlarım ahcc, deflagyn gibi desteklerin tıbbi hiç bir kanıtının olmadığını söyledi. Vücut zaten kendi temizliyor ama insanlar bunları da kullandığı için bunlar temizlemiş zannediyor dediler. Onun dışında ilişkide korunmadık da. Yine doktorlarım bir etkisi olmayacağını söyledi, birbirimize virüs yükü yükleme gibi bir durum olmadığını söyledi. Bu süreçte yaklaşık 10 kilo verdim bir ara spor yaptım. Doktorum domates ye demişti domates yedim