Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Genotipleme hpv testi demek mi? Ben 28 yasındayım hacettepede bana ücretsiz hpv testi yaparlar mı
Yaş konusunu bilmiyorum canım her sigortalı için ücretsiz sadece hocaya para ödüyorsun sen yine gidersen sor ona göre randevu al hacettepenin randevularını gidip vezneden alıyorsun 182 randevu vermiyor haberin olsun gidersende yaşı sorarsın yada bilen arkadaş varsa yazar

Hocaya verilen paralar özel kliniktekilerden fazla mı acaba

Geçen sene 165di busene 200 olmuştur diye düşünüyorum
O zaman yine çok uygun. İnşallah 30 yaş altona da bu tutarla yapılıyordur. Dr muayene randevusu alıcam ve bu test o muayenede mi alınacak yoksa özel olarak benim başka bir yer için daha randevu almam gerekecek mi peki. Çok soru sordum kusura bakmayın ama sizi bulmuşken öğrenmek istedim

Bütün testlerini orda yaptırabilirsin ben hepsini orda yaptırıyordum şimdi bebeğim var bakan yok oyuzden özele gidiyorum pandemi bitsin hacettepeye devam hem bebişimde büyümüş olur onunla gidip geliirim inş bakıyorlardır kerem bakmıyordu ama hacettepeyi bilemiyecem bi şansını dene hem devlet hemde güvenilir bir hastane benim arkadaşım yumurtalık kanseri geçirdi yıllar önce hacettepede oldu şuan hamile başka hastane 2yumurtalığınıda alıcakmış orası öylee bişey yok demiş sadece telinde tümör var diğeri kaldı çok şükür

Çok sevindim. Allah kötü hastalıklardan bizi korusun ve güzel doktorlarla karşılaştırsın. Ben adet bitiminde smear ve hpv için randevı alıcam hacettepedem ama tam kapanma da geldi etkilenir mi ki muayeneler. Özelde hpv testi çok pahalı. Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim canım

Onu bilmiyorum canım yarın al ozaman aldığın gün kapanmaya denk gelirse sorun yok randevulusun çünkü

Merhaba son durumunuz nedir acaba bendede hpv cin1 vardı 1.5 yıldır , şuan son 1.5 aydır genital bölgem ve oradan aşağı doğru iç bacak ağrım var ve geçmiyor

Evet mesela okuyorum işte kanser riski bacak ağrısı resmen bacağıma ağrı giriyor hafif bir karın ağrım olunca ödüm kopuyor resmen psikolojim alt üst oldu doktor korkma demesine rağmen korkuyorum
Bende 1.5 aydir genital bolge ve ic taraftan asagi doğru bacak ağrısı çekiyorum cin 1 im

Bende 1.5 aydir genital bolge ve ic taraftan asagi doğru bacak ağrısı çekiyorum cin 1 im
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bende aldara hepsini geçirdi sadece 1 tane var o da artık bayramdan sonra muhtemelen yine krem alırım bir süre bacak ağrısı çektim doktora gittim ortapediye baktı birşey yok dedi bir de kadın doğuma gittim bu sefer başka bir doktora sigillerim olduğunu söyledim baktı geçmiş dedi bacaklarım ağrıyor dedim ultrasonla karnıma falan baktı bacağının ağrısı bundan kaynaklanmaz dedi sonra araştırdım bende kanserden korktuğum için ancak bacak ağrısı kanserin çok ileri safhalarında görülürmuş Allah uzak etsin önce akıntı kanlı akıntı bir de yaş faktoru varmış genelde hpv bin kansere dönüşen evreleri 40 li yaşlarda baş gösterirmis ki bu da yüzde beş ihtimal virüsün yüzde 70 veya 80 i hiçbir zarar vermeden kaybolurmus bir kısmı siğil yaparmış o da bağışıklık düşünce bakalım bayramdan sonra gidicem yaşım yeni 23 olucak birkac ay sonra doktor yaşımın çok genç olduğunu virüsün kendiliğinden kaybolacagini söyledi Allah hepimize yardım etsin şu mubarek ramazan ayında inşallah hepimiz atlatırız bu illeti dua edelim bir birimize bir de moralinizi yüksek tutun cin 1 yüzde 70 kendigilinden geçer diye okumuştum araştırmalarimda

Bir de bir süredir bacak aramda zonklama oluyor bakalım ne olucak ama içim ferah kendimi yeterince üzdüm araştırdım geçecek Allah in izni ile güçlü olun bir doktor videosunda fark edip muayane olup da kanser olan hastam hic olmadı demişti bakın ne güzel demi

Arkadaşlar merhaba, bu siğil nasıl görünüyor vajinada ya görsel bulamadım ben çok. Kalıntı oluyor mu ? Ya bende ara ara kaşıntı olup geçiyor . Mantar değilim çünkü akıntım yok kötü kokulu süt kesipi gibi akıntım yok. İlişki yaşarkende acı yanma hiseymiyorum . Vajina çevresine baktım pütürlük olmuş gibi küçücük ten rengimde bi pütürlük gördüm siğilmi acaba diye endişelendim ? Doktora da gidemiyorum şu dönemde

Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyorum ama son durumumu paylaşmak istedim 2016 yılında hpv16 31 39 66 pozitiftim
Smear ve kolposkopi temizdi
2017 yılında tekrar yapılan kolposkopi de temiz çıkmıştı
2018 yılında hpv testine bakıldığında negatif sonucunu almıştım smear normaldi, hpv negatif olunca kolposkopi bakılmadı
Sonraki iki sene hpv ve rutin senelik smear yapıldı smear normal hpv negatif olunca yine senede bir kontrole devam edildi
2020 yılında ısrar etmem sonucunda kolposkopi yapıldı sonuç kronik servisit çıktı bir işlem yapılmadı
2021 yılının başında hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı
Sonrasında kontrol için gittiğimde smear ve hpv bakıldı sonucu hpv16 pozitif çıktı smear normaldi
İçim rahat etmediği için bir Prof a kolposkopi yaptırdım ve sonuç cin1 çıktı
Kötü sonuç alacağım diye o kadar tedirgindim ki cin1 çıktığına sevindim bile doktorum şimdilik rahim ağzına dondurma işlemi yapmayı önerdi önümüzdeki günlerde karar vereceğim
herkese sağlıklı günler diliyorum.

Smear ve kolposkopi temizdi
cok gecmis olsun bu 16 cok tehlikeli gercekten gitmis gibi girunup geri mi geliyor anlamadim.. muhtemelen esinizden geri kaptiniz. inatci bir tip ...

Çok geçmiş olsun.HPV negatif olduğu halde Takibi bırakmamanız çok iyi olmuş.Yazdıklarınız herkese tabiki banada ders olsun..Cinsellik devam ettiği sürece her zaman risk var..

Çok geçmiş olsun.HPV negatif olduğu halde Takibi bırakmamanız çok iyi olmuş.Yazdıklarınız herkese tabiki banada ders olsun..Cinsellik devam ettiği sürece her zaman risk var..
Hpv negatif olduktan sonra tekrar pozitif olması , partnerden kaynaklanıyor. Bu nedenle aşı dışında bir seçenek yok.

Ya ben bacak arası varya hani tam böyle temdon geçiyor hani sert bir bağlantı Yeri o yer çok acıyor ve bende hpv testi verdim başka şikayetim yok ama kaşık fıtığı vardır diyedusundumm

Çok geçmiş olsun, hpv negatif olduktan sonra partneriniz değişmişmiydi?
Kafam karıştı neden negatif olup sonra yeniden pozitif olduğunuz hakkında doktorunuz birşey söyledimi?

Kızlar, eczanede immunex 10 mg ve immunex 40 mg tabletler var, beta glukan destekli... Bunları bikaç ay kullanan oldu mu hiç... Açıkçası bağışıklık destekleyici başka ürün göremedim bikaç eczane dolaştım... Size sorup ona göre alayım dedim... Hangisi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…