Kadın doğum da olur cildiye de olur. Siğil de olmayabilir oladabilir. Gittiniz mi doktora ne dedi?Merhaba kızlar. Üç ay kadar önce epilasyon seansımdan hemen sonra vajinama yakın iki küçük kahverengi ben gibi bir şeyler çıktı. Bir sonraki epilasyon seansımda bu sefer makata yakın iki tane çıktı şu an 3 ay oldu ve hala duruyorlar ben sivilcedir diye bekledim ama internetten araştırdığımda siğil benzettim kahverengi ve kaşınıyor. Bugün kadın doğumdan randevu aldım ama hangi branşa gitmek gerek tam bilmiyorum da.
Siğiller ne şekilde acaba? Bende de cıktı bi kac tane böyle içi kanlı gibi siyah. Siğil olmayabilir diye kendimi avutuyorum. Tırtıklı da değil siğil öyle olur diye biliyorum cunku. Sizde cıkan siğiller ne şekil acaba?Arkadaşlar merhaba bende hpv ile pandemi başlamadan hemen önce tanıştım doktora gittim lakin bana çok küçük olduklarını bir ay sonra tekrar gelmemi söyledi ama pandemi başladı hiçbir şekilde işlem yapılmadı cinsini de bilmiyorum şimdi 1 yılı geçti neredeyse ve aynı şekilde duruyorlar ne azalıp ne cogaliyorlar. Özel hastane işlemlerine maddi durumum el vermiyor. Hala devlet hastanesinde aldirabilir miyim? Çünkü devlet hastaneleri şu anda yakma işlemi yapmıyorlar diye biliyorum. Bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim
Benim üç bölgede farklı farklı şekillerde var hepsi de siğil galiba biri içi kanla dolu puturlu biri kırmızı mercimek tanesini yarısı kadar ten rengi ve pürüzsüz et beni gibi diğerleri de minik minik minik toplu iğne uçları kadar dağınık 3 4 tane yerde var çok dikkatli bakınca belli oluyorSiğiller ne şekilde acaba? Bende de cıktı bi kac tane böyle içi kanlı gibi siyah. Siğil olmayabilir diye kendimi avutuyorum. Tırtıklı da değil siğil öyle olur diye biliyorum cunku. Sizde cıkan siğiller ne şekil acaba?
Doktor kesin siğil mi dedi? Benim de aynı sekilde ama hepsi pürüssüz. Smear verdiniz mi hiç? Cildiyeye giderseniz daha iyi ilgileniyormuş.
Benim üç bölgede farklı farklı şekillerde var hepsi de siğil galiba biri içi kanla dolu puturlu biri kırmızı mercimek tanesini yarısı kadar ten rengi ve pürüzsüz et beni gibi diğerleri de minik minik minik toplu iğne uçları kadar dağınık 3 4 tane yerde var çok dikkatli bakınca belli oluyor
Bu süreçten kastım pandemi süreciDoktor kesin siğil mi dedi? Benim de aynı sekilde ama hepsi pürüssüz. Smear verdiniz mi hiç? Cildiyeye giderseniz daha iyi ilgileniyormuş.
Pandemiden dolayı yapmıyorlar. Özelde de cok pahalı. Ben özelde cildiyeye gideceğim göstereceğim artk pahalı ama olsun napalımEvet siğil dedi. Ama bu süreçte tedavi yapmıyoruz dedi bana doktorum devlet hastanesinde tabi. Siz gittiniz mi bilginiz var mı bu konuyla ilgili?
Siğillerin büyüğü küçüğü diye bir şey olmaz. Virüs yükü en çok onlarda var mutlaka onları tedavi ettir ki hpv ise (ki genelde hpv siğil yapar). negatif olman için onları yok etmen lazım.Arkadaşlar merhaba bende hpv ile pandemi başlamadan hemen önce tanıştım doktora gittim lakin bana çok küçük olduklarını bir ay sonra tekrar gelmemi söyledi ama pandemi başladı hiçbir şekilde işlem yapılmadı cinsini de bilmiyorum şimdi 1 yılı geçti neredeyse ve aynı şekilde duruyorlar ne azalıp ne cogaliyorlar. Özel hastane işlemlerine maddi durumum el vermiyor. Hala devlet hastanesinde aldirabilir miyim? Çünkü devlet hastaneleri şu anda yakma işlemi yapmıyorlar diye biliyorum. Bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim
Evet gittim ve molluscum dedi doktor cildiyeye yönlendirdi. Koterle yakma işlemi yapıldı ama şu an kasığımda çok benzer bir şey çıktı bir tane de yüzümde çıktı bu lanet şey yüzde de çıkar mı bilmiyorum tekrar gidicem doktora.Kadın doğum da olur cildiye de olur. Siğil de olmayabilir oladabilir. Gittiniz mi doktora ne dedi?
Yani bir kactane birsey cikmisti 2016 idi sanirim dr ye gitmistim onemli degil vucut kendi yeniyir demisti onlar icin aldara kullanmıştım o zamanlar bu kdr yaygin degildi sanirim bu smear hpv konusu falan bilemedim bende ole gelmzaman git zaman son iki aydir bu anlattigim belirtilerle arastirarak tehsisi koydum.. 1.5 ay once gttgmde o vajen girisinde birsey varmis hissi vardi ama belli mi olmadi dr anlamadi mi bilemiuorum ultrason la belli olmuyor sanirim bu hastalik
Naznil merhaba, aynı sorunu bi ay önce ben yaşadım sol bacak ve kasık arası yerin şiddetli ağrısı sonra sol bacağımı kldıramadım. Adettim ona rağmen kadın doğıma gittim bizlik değil dedi. Fizik tedaviye gittim sinir sıkışması dedi. Hap verdi hala geçmedi. Şimdi salı günü başla bi dr gidicem. Sorum şu lenf nodülünün sisliğini nasıl anladın cok belli olan bi şey miRica ederim canim..Yazdiklarını tebessümle okudum.Çünkü birebir aynisiİlk başta Bacak kalça ağrisi eşliğinde Kasık aramda lenf nodu çiktı.Bunu sebebi beldeki fıtıkmış sonrada ögrendim..bel kalça ağrısi yapıp bacağa vuruyor..Ağrı oluncada ordaki lenfler şişiyor..Normal bir sivilce çiksa lenfler şişer bilirsin.Ordaki beze için genel cerraha bile gittim korkudan Ultrason çekildi temiz çıktı..Bel bacak ağrisini en çok çikolata kisti ve bel fıtiği yapar zaten.Jinekoloğum tetkikleri yapıp kist olmadığını söyleyince En son ortopedi doktoruna gittim.Şikayetimi söylerken direk bel fitiği demişti hatta..Zaten MR dada çıktı fıtıklar...Hiç HPV aklına bile gelmesin canım bu başka birşey sen git ortopedi doktoruna bir MR çekil..Ona göre tedavi belirlenir zaten..
Canım üç senedir ilişki sonrası pembemsi kan ve kötü kokulu akıntı için 3 tane dr gittim hepsi rahiö ağzı yarası dedi smear ve hpv testi bile yapmadılar. Bi tanesi kolposkop ile baktı anormal ni şey olsa görünürdü. Rahim dokun rahim ağzına çıkmış kırmızılık yapmış penis her değdiğinde kanama olabilir dedi. Bi şey yapmana gerek yok dedi kendisi de profersördü. Güvendim. Ama şikayetim hala devam ediyor. Çok korkuyorum uykularım kaçıyor. Adet sonrası tekrar gidicem bu kez hpv smear kesin yaptırıcamEvet farklı seyler galiba ama arasında bi ilişki var mıdır diye düşünmeden edemiyorum hpv gecmisim oldugu için. Ben de belki yaşayan vardır diye yazdımdoktor yara var diyor ama küçük oldugu için işlem yapmıyor bende de akıntı var bu yara yuzunden.
Ben de ankarada yaşıyorum. Devlet ya da üni hastanelerinde tavsiye edebileceğiniz onkolojik jinekolog var mı arkadaşlar? Özel çok yordu. İyi bi dr ile karşılaşmak istiyorumBirde ankara devlet hastanelerinde tavsiye edebileceğiniz bir jinekolog var mi?
Evet benimde aynı sizin gibi. Neden takmıyorlar anlamıyorum benim gittiğim doktorlarda umursamıyor ben kafama cok takıyorum ama ben iki ay önce verdim smear negatif geldi. Kolposkopi ile bakıldıysa için rahat olsun orda cıkardı. Ben kolposkop ile baktırmadım ondan kafayı yiyorum en yakın zamanda baktırcam.Canım üç senedir ilişki sonrası pembemsi kan ve kötü kokulu akıntı için 3 tane dr gittim hepsi rahiö ağzı yarası dedi smear ve hpv testi bile yapmadılar. Bi tanesi kolposkop ile baktı anormal ni şey olsa görünürdü. Rahim dokun rahim ağzına çıkmış kırmızılık yapmış penis her değdiğinde kanama olabilir dedi. Bi şey yapmana gerek yok dedi kendisi de profersördü. Güvendim. Ama şikayetim hala devam ediyor. Çok korkuyorum uykularım kaçıyor. Adet sonrası tekrar gidicem bu kez hpv smear kesin yaptırıcam