Evet benimde aynı sizin gibi. Neden takmıyorlar anlamıyorum benim gittiğim doktorlarda umursamıyor ben kafama cok takıyorum ama ben iki ay önce verdim smear negatif geldi. Kolposkopi ile bakıldıysa için rahat olsun orda cıkardı. Ben kolposkop ile baktırmadım ondan kafayı yiyorum en yakın zamanda baktırcam.
Evet benimde aynı sizin gibi. Neden takmıyorlar anlamıyorum benim gittiğim doktorlarda umursamıyor ben kafama cok takıyorum ama ben iki ay önce verdim smear negatif geldi. Kolposkopi ile bakıldıysa için rahat olsun orda cıkardı. Ben kolposkop ile baktırmadım ondan kafayı yiyorum en yakın zamanda baktırcam.
Kesinlikle ilk gittiğim dr beni azarlamıştı ısrarla bakılmasını söylediğim için. Daha sonra özele gittim o da smear bile almadı. En son özelde bi profesöre gittim çok tanınmış bilinmiş biri sırf içim rahatlasın diye. Muayene ücreti de çoktu. Kolposkopla baktı ama parça almaya gerek duymadı. Üzerinden 2 sene geçti ben hala ilişki sonrası kanama ve akıntı sorunu yaşıyorum. Artık psikolojim bozuldu eşim benim abarttığımı düşünüyo. Ben 28 yaşındayım o zaman benim ücretsiz hpv testi yaptırma imkanım yok mu? En son bi ay önce tekrar dr gittim vajinal ultrasonla baktı hpv smear yaptır dedi. Çok korkuyorum benim gibi bikaç senedir pembe akıntı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı