Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet mesela okuyorum işte kanser riski bacak ağrısı resmen bacağıma ağrı giriyor hafif bir karın ağrım olunca ödüm kopuyor resmen psikolojim alt üst oldu doktor korkma demesine rağmen korkuyorum

Evet mesela okuyorum işte kanser riski bacak ağrısı resmen bacağıma ağrı giriyor hafif bir karın ağrım olunca ödüm kopuyor resmen psikolojim alt üst oldu doktor korkma demesine rağmen korkuyorum
Geçen sene Benim tam kasiğimda lenf nodu çikmişti .Aynı zamanda felaket derecede bacak ağrisida vardı.Tam da HPV olduğunu ògrendikten 3 ay sonra...Genel cerrah, 2 tane jinekolog, Ortopedi doktoru derken toplamda 5 doktor gördü.Ve ben google sabahlara kadar bakıp ağlaya ağlaya uyuyordum.Ardindan Ultrasonla lenf noduna bakildi temiz çiktı...Sonra MR a girdim nurtopu gibi 2 tane fıtik olduğu görüldü..O bacağima ağrı yapıyormuş ağrı sebebiylede lenf nodu şişmiş...Ama ben bunu hep hpv ye rahim ağzina bağliyordum.O sebeple yazmak istedim arkadaşımız boşuna kendisini harap etmesin.

Allah razı olsun gerçekten doktor bile üstüne düşmedi aldara verdi olmazsa yakalım dedi kanserden korktuğumu söyledim korkma kanser yapmaz dedi ama yine de smear alalım 25 yaşına gelince dedi şu an çörek otu c vitamini propolis herşeyi kullanıyorum inşallah geçer

Merhaba benim de tip 18. 21 yasındayım ne kadar surede atabildiniz vucuttan ve sunları yaptım faydası oldu dediginiz şeyler var mı? Bi an öncr atmak istiyorum ben de

Merhaba benim de tip 18. 21 yasındayım ne kadar surede atabildiniz vucuttan ve sunları yaptım faydası oldu dediginiz şeyler var mı? Bi an öncr atmak istiyorum ben de
Geçmiş olsun, bana bu hpv virüsü ne zaman bulaştı hiç bilmiyorum, tesadüfen rutin kontrolde çıktı ortaya...
Mart 2020 pozitif olduğumu öğrendim (şubatta test yapılmıştı) 2021 şubatta negatif sonucunu aldım
bu süre zarfında bu hastalığı kafama hiç takmadım diyebilirim, bir dönem internete baktıkca korkmuştum sonrasında bıraktım...
Extra bişey yapmadım.
Bir dönem saçım döküldüğü için sarımsak yuttumyeşil çayı zaten normaldede çok sevip tüketen biriydim, bunların etkisi olmuşmudur bilmiyorum.
Bence en önemlisi kafaya takmamak ve bu virüsü yeneceğini düşünmek...
Rutin kontrollerini aksatma, haricinde bu hastalığı hiç düşünme

inşAllah tez zamanda negatif sonucunu alırsın

İnşallahhh basta sanki kansermişim gibi tribe girip üzüldüm son 1 aydır umursamıyorum varsa var napalım yani sukur tedavisi de var kafasındayım ben de.. Ama negatif almayı cok istiyorum. Cok özel olmazsa cinsel ilişkiyş tamamen kesmiş miydiniz? Birde beta glukan vb takviye bişi kullanmıs mıydınız?

Cinsel hayatım devam etti, tabii korunarak.
Yok extra takviye kullanmadım,
Bir dönem çinko (saçım için) ve d vitamini kullandım.
Takma kafana Allahın izni ile inşAllah iyileşirsin
sana abla tavsiyesi eğer müslümansan haramdan / zinadan uzak dur güzelim

Haklısınız...biliyor musunuz Allahın hep sevdigi kulu oldugunu dusunmusumdur ben inatla gunaha gitsem Bişi oluyor o iş bozuluyor sanki hep beni geri döndürmeye calısıyor. Tek esliydim ben tek de bu sorunu yasadım sanki bu da o yoldan geri dön demekti...

Kızlar ben aşırı derecede kaşınıyorum sizin de siğiller de kaşıntı oluyor muydu acaba kıl kurdu mu yapıyor

Olabilir canım, yol yakınken daha hayattayken güzel tövbeni yap ve Allaha yönel. Kimin ne zaman öleceği belli değil, şimdi dışarıya çıkarsın bi araba çarpar ve biter bu dünyadaki hayatımız...
hepimiz hesap vereceğiz, mahşer meydanı çok çetin olacak o sebeple...
bak ne güzel kendin diyorsun, kötü bişey yapsam hep bozuluyor önüme bişey çıkıyor diye, bunlar sana işaret olabbilir, biranevvel kendin için Allah rızası için...
Bunun bilincinde olmakta çok güzel ben inanıyorum sana

Ben yaktırdım canım.... Dogrudur hpv ye ait her sey korkunc pahalı zaten Doktora gitmelisin bence belki kremlik seyi coktan geçmiştir
İki hafta sonra yakacak küçülenler vardı onlara aldara sur iyice küçülsün dedi çok iyi bir doktor işte kanserden falan korkuyorum dedim korkma kanser yapmaz onlar dedi ne bileyim çok tuhaf bir hastalık

İki hafta sonra yakacak küçülenler vardı onlara aldara sur iyice küçülsün dedi çok iyi bir doktor işte kanserden falan korkuyorum dedim korkma kanser yapmaz onlar dedi ne bileyim çok tuhaf bir hastalık
Tip kaç oldugu önemli Bu bir ikincisi jinekolaga mı gdiyorsunuz yoksa dermatologa mı? Benim gözlemledigim dermatologlar cok sallamıyor genitaldeki siğilleri ama önemli. Kanser miyim ya da olacak mıyım derseniz yüksek riskli var ben de vok net söyleyebilirim ki düzenli tedavi ile hayır ama tedavi cok önemli. Tip kaç var sizde?

Kadın doğum uzmanina göründüm tam üç kere hangi tip olduğuna bakmadı yaşın çok küçük vücudun onu yok eder ama siğillere tedavi şart dedi iki kere aldara yazdı bu kuçültsun var olanları iki hafta sonra gel yakalım dedi sonra smear almadık senden yaşın 25 den küçük diye dedi ama gittiğimde istemeyi düşünüyorum siğil yapanlardan korkma siğil yapmayan hpv ler uzun süre fark edilmediği icin kanser yapar dedi bu kadar iki hafta sonra gidicem

İyi Bi doktor mu bilemedim... zira yasım 20 bende de siğil vardı ama yüksek tiplilere bakıldı ve tip 18 cıktı. Tip 16 ve 18 en yüksek riskli iki tip. Ama siğil var demekkş hem siğil yapan dusuk riskli var hem de yuksek varmıs . siğil yapanlardan bişi olmaz al sana krem derse o iş olmaz bence. smear yapılmalı gerekirse biyopsi yapılmalı. Ben özel bi hastaneye gittim. Devletse zaten bu ttercihi değiştirin devlette hpv tedavisi pek sağlıklı olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…