Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Deflagyn jel kullanıp olumlu sonuçlar alan oldu mu ? Bendede hpv 16 var cin oluşumu yok ama önlem amaclı kullanmak istiyorum biliyorsunuz en riskli tipi

Deflagyn jel kullanıp olumlu sonuçlar alan oldu mu ? Bendede hpv 16 var cin oluşumu yok ama önlem amaclı kullanmak istiyorum biliyorsunuz en riskli tipi
Benim mantarim geçmiyor bir türlü neyse. Ben deflagyn de kullandım geçen sene bu vakitler. Bende 16,18,51 vardı. Cin1 le beraber. Deflagyn sonrası tekrar kolposkopi yapıldı cin1 geçmemiş. Ama sadece 18 pozitif kalmış. bu Eylül'de de son doz gardasilimi vuruldum. Ama işin garibi geçen ay tekrar tipleme yaptırdim ve 16 yine pozitif çıktı. 3 doz Gardasilden sonra bu sinir bozucu oldu. Ancak bu forumda deflagyn kullanip negatif olan bir arkadaş var tipi 16 değil ama.

Geçmiş olsun, hmm 16 önce negatif daha sonra pozitif nasıl çıkabilirki, Testte bir hata olmuş olabilirmi? Yada farklı bir partnermi? Doktorunuz ne dedi bu duruma

Kızlaaar ay çok mutluyum ya... sizede moral olsun diye hemen gelip sizlede paylaşmak istedim

geçen yıl hpv pozitif olduğumu öğrenmiştim ( 2.ayın sonunda test yapılmıştı ) 16-18 diye biliyordum ama 16-18 değilde diğer kanser yapan türlermiş...

Bu ay yeniden test yapıldı ve sonuç negatif çok şükür bin şükür yani bir yıl içerisinde vücüt bu virüsü atmış.

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllah sizlerde en yakın zamanda negatif sonucunu alırsınız

ota jinemed gerçekten çok iyi bir hastane

Bi kaç kişiyle konusmustum bu mantarla ilgili hpv negatif olunca mantarı da geçmiş o kişilerin. Çok tuhaf bi hastalık gerçekten haftada bir sirkeli su kullanıyorum ben birde o iyi geliyor gibi şu anlık bu arada belki sizede iyi gelir belki. Siz bu sürede cinselliğe ara verdiniz mi belki devam ettiğiniz için partnerinizde ki size bulaş etti. Pinpon etkisi varmış çünkü
Bu arada çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun, hmm 16 önce negatif daha sonra pozitif nasıl çıkabilirki, Testte bir hata olmuş olabilirmi? Yada farklı bir partnermi? Doktorunuz ne dedi bu duruma
Açıkçası ben de anlamadim. 16 negatif olduğunu öğrendiğimde bir birlikteligim yoktu, aylarca olmadi. Sonra son doz gardasilimi vuruldum. Doktor dediki: carpraz koruma sayesinde diğerlerinden de korunursun ve 16 da negatif olmuşsun ondan da korunursun. Neyse sonrasında benim bir erkek arkadaşım oldu. Ama o ara benim mantar problemim kroniklesti sürekli doktora gitmeye devam ettim. Doktorlardan çare bulamayınca En son bir labaratuvara gittim mavi lab diye hasekide. Ben std 10 PCR diye bir test için gitmiştim. İyiki gitmişim üreaplazma pozitif çıktı. Benim akinti dışında yanma batma acıma da vardı. Bundan kaynakliymis. Neyse, mavi labdaki danışman hpv tiplemesi de yapalım dedi iyi peki dedim. Ve 16 tekrar pozitif çıktı. Açıkçası bu süreç içerisinde her şeyi dikkatli yaptım ama belki de negatif olduğumu öğrendiğim test hataliydi bilemiyorum. Neyse şu an inanın hpv ile ilgilenmiyorum. Kronik mantarim beni perişan ediyor daha da kötüleşti korkuyorum. Hayat kalitemi bozuyor.

Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah biz de kurtuluruz sağlığımıza kavuşuruz

Teşekkür ederim. Bir yukarıda anlattım sırasıyla neler olduğunu. uzun bir sure ara verdim cinsellig e. Ama asi sonrası sevgilim oldu. Ondan da kapmış olabilirim ama asi vuruldum 3 doz. Bir de gittiğim doktorların çoğu hpv akıntı yapmaz diyor. Ama benim hpvden bağımsız mantarim var çünkü vajinal sürüntude çıktı.

Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah biz de kurtuluruz sağlığımıza kavuşuruz
İnşAllah canım Hpv kafana hiç takma, ben takmadım sadece burayı okuduğum bir dönem “ayyyhhh “ dedim biraz nasıl diyim tedirgin oldum, ama akabinde amaan dedim Allahın izniyle birşey olmaz- düzenli kontrolümü yaptırdığım müddetce...

Mantarın inşAllah geçer sirkeli suyla taharet denedinmi? Veya soğan suyu kürü, sarımsak yutabilirsin, içten bağışıklığı güçlendirmekte önemli.

Neler yapıyorum bir bilseniz. Tam 2 aydır, süt ürünleri, glutenli ürünler, rafine şeker, şeker içeren her şey (meyve dahil), paketli gıdalar ve karbonhidratli sebzeleri hayatımdan çıkardım. Candidayi besleyen şeylermiş bunlar. (Candida diyetini yeni keşfettim de) Ancak inanır mısınız mantarim kesilmedi ama migrenim ve sivilcelerim kayboldu :) neye niyet neye kısmet.

herkese gecmis olsun oncelikle Leep olmus arkadaslara soruyorum leep isleminden sonra sureciniz bittiginde iliskiye girdiginiz de kanamasi olan oldu mu acaba

Maşallahh...Çok sevindim cidden..Hemde 1 senede.Ama sizde cinselliğe ara vermiştiniz diye hatırlıyorum..Bu negatif olabilmek için çok önemli gerçekten..Darısı başımıza inşallahh.Bende henüz hpv testi yaptırmaya cesaret edemedim.Ama sizin negatif haberiniz bana güç verdi.

Merhaba Canım...Daha öncede konuşmuştuk seninle o zaman bende yoktu ama heralde bende de mantar var şuan...Bir haftadır bembeyaz süt gibi akintı kaşintıda var ama çok az.Ama mantarla hpv nin ilgisi yok o yüzden rahatım.Adet öncesi lekelenmelerim var benim .doktoruma sormuştum..Hpv lekelenme akıntı gibi şeyler yapmaz demişti.

tesekkür ederim Tez vakitte inşAllah sizlerde negatif haberini alırsınız
Aslında bende test yaptırmayı düşünmüyordum, ilk testten üç sene sonra yaptıracaktım, yeni düzenlemeler olmuş (yurtdışında yaşıyorum) o sebeple yeniden yapılması gerekti... ayy iyikide yapılmış Rabbime bin şükür ( bu ara “Allahım işilerimi ras getir “ diye sık sık dua ederim)

Bu ara ben hpv çok kafama takıp üzülmedim, stres yapmadım. bu virüs gitsin diye extra ilaç Kullanmadım, hatta ve hatta cinsel hayatımda devam etti tabii korunarak.

size güç moral verebildiysem ne mutlu bana

Leep dediğiniz amaliyat dimi bende carsanba günü olucam ama bu rahmin yarısını alicaz dendi sizinde aldilarmi

Merhaba evet hatırlıyorum sizinle konuşmalarımızı. Ama genel olarak hpv sebepli akintı yaşayan yok anladığım kadarıyla. Benim doktorum da hpv akinti yapmaz dedi. Mantar kronikleşti mi kurtulmak kolay olmuyormuş. Size tavsiyem sakın onemsememezlik yapmayın benim bir buçuk yıl bitti 2 yıl olcak. Hayat kalitemi bozdu.

Evet maalesef benfe de var 1 yıldır

Selam arkadaslar bendede genital sigiller mevcut bugun kadin hastaliklarinda randevum var ilk defa gidiyorum muanede ne olcak ne bitcek hic bilmiyorum ama eger yakar yada dondurursa cok acilimi acaba yardim edersenz sevinirim cok korkuyorum kan aldrmada bile bayilan biriym napcam bĺmyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…