Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Beni yanlış anlamayın ahcc satıcıları ile alakam yok. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Ahccnin hpyi clarify etme yüzdesi ile ilgili yapılmış bir çok çalışma var. Bir çalışmada denekler iki gruba ayrılmıştı ahcc kullananlar ve ahcc yerine placebo verilen hastalar olarak. 6 ayın sonunda ahcc kullanan hastalarda clarify oranı anlamlı ölçüde yüksekken, ahcc yerine placebo verilen hastaların hpvleri hala devam ediyordu. Tabi ki tercih meselesi sonuçta her bünye farklı ama ahcc bir işe yaramıyor demek de doğru değil.
Yazdıklarimı dikkatli okuyun lütfen👈..İşe yaramıyor demedim...Boş bir ilaç olduğunu da söylemedim.Miktarı beni rahatsız ediyor.Onun yerine bağisiklik arttirici diğer takviyeleri kullanmanin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum...Günde 6 tane içilince faydası olur deniliyor..Burdaki çoğu bayan Ahcc yi kullanirken rahatsız olup yarida kestiler.Buda düşüncelerimi doğruluyor.Eczacım ,doktorum ve Eczacı olan Halam hiç kimse tavsiye etmedi.Bunlar kullanmamam için yeterli sebepler benim için.Ben diğer yaşamsal organlarımı daha çok önemsiyorum.Herkesin kendi tercihi..

Yazdıklarimı dikkatli okuyun lütfen👈..İşe yaramıyor demedim...Boş bir ilaç olduğunu da söylemedim.Miktarı beni rahatsız ediyor.Onun yerine bağisiklik arttirici diğer takviyeleri kullanmanin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum...Günde 6 tane içilince faydası olur deniliyor..Burdaki çoğu bayan Ahcc yi kullanirken rahatsız olup yarida kestiler.Buda düşüncelerimi doğruluyor.Eczacım ,doktorum ve Eczacı olan Halam hiç kimse tavsiye etmedi.Bunlar kullanmamam için yeterli sebepler benim için.Ben diğer yaşamsal organlarımı daha çok önemsiyorum.Herkesin kendi tercihi..
Kesinlikle katılıyorum bir arkadaşım böbrek yetmezliğine giriyordu neredeyse kendiside sağlıkçı çalıştığım bütün doktorlara sordum hiçbiride önermedi kendi doktorumda dahil yukarıda yazdıklarını kullanıp aşı olup ve cinsel hayata ara verip leep oldum cin3 sonucuyla 9 ayda negatif oldum hemde hpv 16 dan içinizi ferah tutun sizinde negatif olduğunuzu düşünüyorum

Okudum sizin aracılığınızla genel cevap verdim. İstemeyen tabi ki kullanmasın zaten farz değil. Ben aylardır kullanıyorum roza dışında bir sorun yaşamadım. O da ondan mı kaynaklı bilmiyorum. Kan değerlerimdeki belirgin yükselmeden de memnun kaldım. Bu arada ben de zaten günde 3 adet alıyorum.

Kesinlikle katılıyorum bir arkadaşım böbrek yetmezliğine giriyordu neredeyse kendiside sağlıkçı çalıştığım bütün doktorlara sordum hiçbiride önermedi kendi doktorumda dahil yukarıda yazdıklarını kullanıp aşı olup ve cinsel hayata ara verip leep oldum cin3 sonucuyla 9 ayda negatif oldum hemde hpv 16 dan içinizi ferah tutun sizinde negatif olduğunuzu düşünüyorum
Canım senin negatif olmandaki en büyük etken leep olmuş olman. Leep biliyorsun ki herkese uygulanmıyor. Geriye kalan tek çare de bağışıklık oluyor. Hangi yöntemle bağışıklık güçlendirdiğimiz de bize kalmış dediğim gibi ben günde 3 adet ahcc kullanıyorum. Başkası başka bi vitamin kullanır öbürü propolis. Doktorlar zaten ilaçlar dışında hiçbir ürün önermiyor ona bakacak olursak. Ben de çok sordum onu kullanayım mı bunu yapayım mı diye. Beslenme ile direkt bi ilgisi yok bağışıklığın diyen de vardı.

Çok sağolun🙏🏻..Siz herzaman benim negatif olabileceğimi söylüyorsunuz banada moral oluyor.Eminim ilk negatif haberini alınca aklıma siz geleceksiniz..Önümüzdeki ay hpv testi yaptiricam bakalım ne çıkacak🤔Heyecan dorukta...

Kızlar merhaba bende geçen sene leep olmuştum sınırlarım temiz gelmişti
Üstüne bir smear daha verdim oda temiz ama bugün smear vermek için gittim doktor minik bir lezyon var gibi dedi smear alırken pamuk kan oldu gösterdi bana ultrasonlada gösterdi ama akıntın var enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi böyle bişey başına gelen var mı leep sonrası tekrarlama çok düşük diye biliyorum tip 16 var bende şimdi acaba leep iyi yapılmadı mı diye bi sürü soru kafamda smear çıkana kadar 😞

Çok üzüldüm, bunu hiç doktorunla paylaştın mı canım, çünkü propolis bağışıklık destekleyici bir ürün....ilk defa duydum negatif etkisini...
Belirli bi doktorm yok hala çünkü doğru düzgün ilgileneni bulamadm. Asıl problemide orda yaşadığım için başka yollara başvuruyorm zaten 😔 damla halini ağız yoluyla kullanınca hiç problem yok ama genital bölgeye uyguladktan sonra mahvetti.dikkatli kullanılması konusunda ısrarcıyım 🙂

Üstüne bir smear daha verdim oda temiz ama bugün smear vermek için gittim doktor minik bir lezyon var gibi dedi smear alırken pamuk kan oldu gösterdi bana ultrasonlada gösterdi ama akıntın var enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi böyle bişey başına gelen var mı leep sonrası tekrarlama çok düşük diye biliyorum tip 16 var bende şimdi acaba leep iyi yapılmadı mı diye bi sürü soru kafamda smear çıkana kadar 😞
Enfeksiyon kaynaklı olabilir bencede bukadar kısa zamanda tekrarlama olması çok düşük ihtimal

Leep olmuşsunuz kenarlar temiz gelmiş..Smearler temiz 🤔 Bu kadar kısa sürede tekrar lezyon oluşması çok zor.Eğer olursa çok şaşırırım..Eminim enfeksiyon kaynaklıdır..Bende de enfeksiyon var hatta leep sonrası oldu...

Tekrar hpv baktırdınız mı hâlâ pozitifmisiniz

Leep olmuşsunuz kenarlar temiz gelmiş..Smearler temiz 🤔 Bu kadar kısa sürede tekrar lezyon oluşması çok zor.Eğer olursa çok şaşırırım..Eminim enfeksiyon kaynaklıdır..Bende de enfeksiyon var hatta leep sonrası oldu...
Ya inşallah öyledir bende çok araştırma yapıyorum her gün makale hatim etmişimdir o leep sürecinde hep çok düşük ihtimal deniyor tekrar etmesine dikkat de ettim eşimle korunuyoruz çok sık ilişkimiz yok oluncada dikkatli oluyor yani inşallah enfeksiyon kaynaklıdır bendede leepten öncede hep olurdu enfeksiyon ama kötü kokulu kanlı vs değil hala değil gerçekten bişey gelirse bende çok şaşırır ve üzülürüm aynı şeyleri bida yaşamak çok ağır gelir

Ya inşallah öyledir bende çok araştırma yapıyorum her gün makale hatim etmişimdir o leep sürecinde hep çok düşük ihtimal deniyor tekrar etmesine dikkat de ettim eşimle korunuyoruz çok sık ilişkimiz yok oluncada dikkatli oluyor yani inşallah enfeksiyon kaynaklıdır bendede leepten öncede hep olurdu enfeksiyon ama kötü kokulu kanlı vs değil hala değil gerçekten bişey gelirse bende çok şaşırır ve üzülürüm aynı şeyleri bida yaşamak çok ağır gelir
Vallahi çok emek veriyoruz..Eşimizle ilişkimize sınır koyuyoruz.Bu anlamda evli insanlar için çok daha zorlu bir süreç..Maddi manevi yıpranıyoruz...İnşallah sadece bir enfeksiyondur ki ben öyle olduğunu düşünüyorum.Sonucu bizede iletirsen sevinirim..Bende Merak ettim.

Vallahi çok emek veriyoruz..Eşimizle ilişkimize sınır koyuyoruz.Bu anlamda evli insanlar için çok daha zorlu bir süreç..Maddi manevi yıpranıyoruz...İnşallah sadece bir enfeksiyondur ki ben öyle olduğunu düşünüyorum.Sonucu bizede iletirsen sevinirim..Bende Merak

Kesinlikle evli insanlar için çok daha zor inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim moral oldu sonucumu burayada yazarım

Aynen öyle HPV ve Cin 3 den kurtuluşum başlığı altında da ne kullandıysam yazdım tabi bunlar bana iyi gelenler herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum ama denediklerim ve faydasını gördüğüm şeyleri yazdım umarım herkes görür ayrıca Beeo up propolis bir arkadaşım hem içip hemde siğile sürerek uyguladı alkol bazlı olanını tabiki ve siğilleri 1 haftada düştü zararsız ve denenebilir bir şey bence bende siğil olmadığı için kendim denemedim
Bende eğriçayırın suda çözüneninden sürdüm ama o kadar çok arttırdıkii. Korktum bıraktm hemen. Acaba neden öyle bi etki etti 🧐

Ben çörek otu yağı değilde direk çörek otunu hergün bir çay kaşığı yutuyorum tane tane şekli ile. Aynı etki mi yoksa ben de mi yağını almalıyım sizce?
Çiğnemek gerekiyor diye biliyorum. Yağıda mutlaka soğuk sıkım olmalı. Diğerlernin yaeardan çok zararı olablirmş diya okumştum bi kaç yerde

Merhaba Hanımlar,

Sizlere danışmak istediğim çok konu var bu aralar içime dert oldu.
Geçen ay benim vajina girişinde siğiller oluşmuş ben ilk ne olduğunu anlayamadım. 3 aylık evliyim. Arkadaşımda birlikte olmadan dolayı belki tahriş olmuştur bir haftaya geçmezse doktora git dedi. Ama benim iş hayatı oraya git buraya git derken 1 ay oldu ve geçen bir baktım çoğalmış siğiller ve araştırma yapmaya başladım. İnternetten okudukça da korktum açıkçası ve dire Medipol Hastanesine randevu aldık. Doktor hanım muayene etti evet siğiller var HPV bulaşmış sana dedi. Alla alla nasıl bulaşır diyorum eşinden olmuştur diyor. Eşimde bir belirti yok o sapasağlam. Adam gitti muayene olayım diye başka hastaneye erkeklere yapılan bir testte yokmuş. Neyse ben o gün smear testi ve hpv testi yaptırdım sonucu bekliyoruz. 2 hafta sonra adet ol bitsin öyle gel yakalım lazerle dedi. Şimdi sonuçlar inşallah iyi çıkar da çıksa bile ben bu siğilleri aldırmak zorundayım. Şimdi en iyi yöntem lazer mi yoksa diğer yöntemler mi ? Birde İstanbul da hangi doktoru önerirsiniz yada bu sitede kim en çok ondan memnun kaldı ? Birde benim beslenmem falan iyidir tek kötü huyum var o da sigara. Gerçi su çok az içerdim ama artık çok içmeye başladım. Yeşil çay içmeye de başlayacağım. Hangi vitamin ilacını önerirsiniz ? Birde ben negatif çıkarsam hemen eşimle benim aşıları olmamız gerekiyor dimi ? Aşılar 3 dozmuş ve zor bulunuyormuş ve de fiyatı yüksekmiş. Bu konuda da bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba Hanımlar,

Sizlere danışmak istediğim çok konu var bu aralar içime dert oldu.
Geçen ay benim vajina girişinde siğiller oluşmuş ben ilk ne olduğunu anlayamadım. 3 aylık evliyim. Arkadaşımda birlikte olmadan dolayı belki tahriş olmuştur bir haftaya geçmezse doktora git dedi. Ama benim iş hayatı oraya git buraya git derken 1 ay oldu ve geçen bir baktım çoğalmış siğiller ve araştırma yapmaya başladım. İnternetten okudukça da korktum açıkçası ve dire Medipol Hastanesine randevu aldık. Doktor hanım muayene etti evet siğiller var HPV bulaşmış sana dedi. Alla alla nasıl bulaşır diyorum eşinden olmuştur diyor. Eşimde bir belirti yok o sapasağlam. Adam gitti muayene olayım diye başka hastaneye erkeklere yapılan bir testte yokmuş. Neyse ben o gün smear testi ve hpv testi yaptırdım sonucu bekliyoruz. 2 hafta sonra adet ol bitsin öyle gel yakalım lazerle dedi. Şimdi sonuçlar inşallah iyi çıkar da çıksa bile ben bu siğilleri aldırmak zorundayım. Şimdi en iyi yöntem lazer mi yoksa diğer yöntemler mi ? Birde İstanbul da hangi doktoru önerirsiniz yada bu sitede kim en çok ondan memnun kaldı ? Birde benim beslenmem falan iyidir tek kötü huyum var o da sigara. Gerçi su çok az içerdim ama artık çok içmeye başladım. Yeşil çay içmeye de başlayacağım. Hangi vitamin ilacını önerirsiniz ? Birde ben negatif çıkarsam hemen eşimle benim aşıları olmamız gerekiyor dimi ? Aşılar 3 dozmuş ve zor bulunuyormuş ve de fiyatı yüksekmiş. Bu konuda da bilgi verebilir misiniz ?
Bir çok yöntem var ama eğer yaygınsa ve boyutu büyükse yakma işlemi yaparlar. Aldara uzun dönemde sonuç veriyor yakma ve dondurma daha hızlı sonuç verir.Aşının her dozu ayrı fiyat 545₺ gibi bir şey bir tanesi çok yayılmadan yaktırmanızı tavsiye ederim

X