Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İnşallah kısa zamanda kurtulursun canım, siğil üzerine propolis sürünce yok ettiğini okumuştum bu platformda, sende dene istersen.. Ne kdr zor bir süreç biliyorum, siğilim yok ama vücutta bunun olduğunu bilmek bile rahatsız edici.... Allah kurtarsın hepimizi....
İnşallah hepimiz kısa sürede kurtuluruz 🤲🏻 Bende onu duydum ama hiç sürmedim kötü kokuyor ya dayanamıyorum. Valla ben takmıyorum aklıma bile gelmiyor diyebilirim. Bakmıyorum bile sanki hpv hiç bana bulaşmadı gibi.. Ama ilk zamanlar görseniz böğüre böğüre ağlıyordum halbuki... :KK70: Şu an umursamazlığın nirvanasındayım. 😂 Ama bence böyle olmalı çünkü streste çok düşürüyor bağışıklığı. Amin inşallah kurtulacağız. 🤲🏻

Merhabalar, tekrar ben bu sefer durum güncellemesi için geldim. Zor oldu ama siğilleri kontrol altına aldım. Sonunda 🥳🥳🥳 kutlama yapmak istiyorum. 🎉🎊 Bu baya moralimin yükselmesine neden oldu. Size imutor kompleks’ten, çörek otu yağından ve folik asitten bahsetmiştim. Çörek otu yağı bitince bir daha almadım. Son 1 tane siğilim kalmıştı ne geçiyordu ne de büyüyordu. Hafif geçme eğiliminde gibi olunca ohh be! Diyip biten imutoru 2 haftalığına bıraktım. Anaam sonra ne göreyimm 😱😱😱 3 tane miniş siğilim daha çıktı. Morali bozmadan hemen imutor sipariş ettim ve o gelene kadar uzun süredir kenarıda duran aldara kremleri kullandım. İmutor geldikten sonra da bir süre devam ettim. Tahmin edin ne oldu? Yine son 1 siğilim kala aldaradan tahriş oldum. 😒😒 Sonra da aldara kullanmadım bir daha. Yine o 1 siğilim 2-3 hafta kadar benimle vakit geçirdi. Ardından baktım o da gitmiş. Sonuç; şuan siğilsizim uzun zamandan sonra. 😎 Ben bu sürede ilişkiyi kesemedim maalesef, hiç ancak anal ilişki yaşamadığım halde en çok orada çıkıyordu. Vulva kenarında 2-3 kez tekrarlayan siğillerim artık hiç çıkmıyor ki zaten vulvada tek tük vardı. Tekrarlayan yerler hep anal bölge ve çok tekrarlıyor. Ama şuan hiçbir şey yok üstelik günde 2 kez kullanmak gereksede ben nadiren günde 2 kez kullanıyorum genel de hep 1 kez içiyorum. Geçtiğimiz ramazandan itibaren (yani nisan mayıs aylarından) ilk kez bu kadar kontrol altında her şey. İnşallah allahım atlatmamızı da nasip etsin. 🤲🏻 Tabi birazcık kilo artışı oldu ama yapacak bir şey yok kilo verilir de bu siğiller çok zor. Bende de tip 51 vardı doktorum 1 sene sonra tekrar gel demişti. Bir dahaki yıl temmuz gibi gideceğim. Umarım olumsuz farklı bir sonuçla karşılaşmam. Bu arada hatırlamıyorsanız smear testim de temizdi.
ayy ne guzel haber. ayrica bende imutor iciyorum uc dort aydir ama pahali geldigi icin birakmayi dusunuyodum . gunde tek seferde iceyim ben de o zaman🙆‍♀️

ayy ne guzel haber. ayrica bende imutor iciyorum uc dort aydir ama pahali geldigi icin birakmayi dusunuyodum . gunde tek seferde iceyim ben de o zaman🙆‍♀️
Valla günde 2 kez içince 15 gün gidiyor. Ben ahcc pahalı diye ve bende bir işe yaramadığı için İmutor Kompleks deneyeyim öven çok dedim evet o da çok ucuz değil ama ahcc’den iyi geldiği kesin ve fiyatı bir tık daha uygun. İki kutu 150 ₺’ ye buldum. Sigara da kullanmıyorum ben arada tek tük. Bir de Gratis’te satılan folik asitten almıştım indirimde 10-12 ₺’ye düşüyor. Valla ben Temmuz sonu kullanmaya başladım işte hesaplayın daha yeni tamamen sonuç aldım. Bir de aldara’dan yardım aldım. Pes etmeyin bu yazdığım size umut ve güç versin. İyi ki de yazmışım varmış bunda da bir hayır. 😌🙏

Benim eşim oldu ben de bir şey yok da onun kolunda şişlik ve ağrı var acaba vuran eczacı kasa mi denk getirdi bilemiyorum erkeklerde yan etki mi etti diye korktum ama erkekler de olabilir yaşıyor nette esimin yaşı 33 acaba ondan olabilir mi diye korktum
Aşının yapılış şeklinden kaynaklıdır zaten deltoit kasa yapılması gerekiyor buz uygulayın üzerine direk değil ama bir tülbent üstünden buz uygulayabilirsiniz

İnşallah kısa zamanda kurtulursun canım, siğil üzerine propolis sürünce yok ettiğini okumuştum bu platformda, sende dene istersen.. Ne kdr zor bir süreç biliyorum, siğilim yok ama vücutta bunun olduğunu bilmek bile rahatsız edici.... Allah kurtarsın hepimizi....
Alkolde çözünen propolisi denedim. Siğillerin üzerine sürdüm aşırı şekilde arttırdı ve olmayan yerlerdede çıktı. Çok kaşıntı ve batma yapıyodu dahada beter oldu. Bu propolis sürme olayına çok dikkat etmelisiniz.. Allah muhafaza 😔
Nasıl kurtulucaz bundan bilmiyorm...

Alkolde çözünen propolisi denedim. Siğillerin üzerine sürdüm aşırı şekilde arttırdı ve olmayan yerlerdede çıktı. Çok kaşıntı ve batma yapıyodu dahada beter oldu. Bu propolis sürme olayına çok dikkat etmelisiniz.. Allah muhafaza 😔
Nasıl kurtulucaz bundan bilmiyorm...
Çok üzüldüm, bunu hiç doktorunla paylaştın mı canım, çünkü propolis bağışıklık destekleyici bir ürün....ilk defa duydum negatif etkisini...

Sevgili hanimlar uzun süredir bağışıklık güçlendirici ek takviye bakıyorum ahcc kullanıp negatif olan çok kişi gördüm ama günde 6 tane hap içmek bana biraz fazla geldi. Acaba günde 1 tane yada 2 tane içilse de aynı etki uzun vadede alınır mı? Veya ek tavsiyeniz var mıdır?

Sevgili hanimlar uzun süredir bağışıklık güçlendirici ek takviye bakıyorum ahcc kullanıp negatif olan çok kişi gördüm ama günde 6 tane hap içmek bana biraz fazla geldi. Acaba günde 1 tane yada 2 tane içilse de aynı etki uzun vadede alınır mı? Veya ek tavsiyeniz var mıdır?
Merhaba canım ben de 6 tane fazla gelenlerdenim. Ahcc ile ilgisi var mı bilmiyorum ama ahcc ile üçüncü aydan sonra cildimde döküntüler olmaya başladı. Doktora gittiğimde roza teşhisi koydu yani gül hastalığı. Ama ben sonra kendi araştırdığım kadarı ile ahcc kullanan başka bir çok insanda döküntü şikayeti olduğunu öğrendim. Şimdi üç tane kullanıyorum.

Merhaba canım ben de 6 tane fazla gelenlerdenim. Ahcc ile ilgisi var mı bilmiyorum ama ahcc ile üçüncü aydan sonra cildimde döküntüler olmaya başladı. Doktora gittiğimde roza teşhisi koydu yani gül hastalığı. Ama ben sonra kendi araştırdığım kadarı ile ahcc kullanan başka bir çok insanda döküntü şikayeti olduğunu öğrendim. Şimdi üç tane kullanıyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için. Nerden temin ettiniz acaba internetten almak güvenilir midir sanırım eczanelerde bulunmuyor

Teşekkür ederim cevabınız için. Nerden temin ettiniz acaba internetten almak güvenilir midir sanırım eczanelerde bulunmuyor
Eczanede buldum ama time health değil abaydı markası. Bir iki ay abay kullandım sonra time healthe geçtim. İnternetten temin ettim.

Uc doktora mesaj attım kızlar vurulma kaynaklı kolda apse lenf de şişme olabilir ciddi vi şey değildir dedi şükür kafam rahat etti

Siz imutor kullanıyosunuz sanırım şu an o iyi mi?
Tabi ki, eğer bana sorarsanız bence ahcc’yi sollar. Bir de ahcc tarzı ürünleri fahiş fiyata satıyorlar. Bu tür hastalıklarda resmen hastalardan faydalanıyorlar. Yazdıklarımı tecrubemi okumuşsunuzdur. Şu an hiç siğilim yok ama ahcc kullanırken (özeliikle time health) 6 tane siğilim vardı ve geçmedi hiçbiri. 🤷‍♀️ Tabi ben deneme yanılma yöntemiyle gördüm. Bu kadar detaylı yazan yoktu. Bilseydim hiç ahcc’ye bulaşmazdım bile.

En tehlikelisi (tip16) olduğu halde Ahcc içmeyi hiç düşünmedim..Günde 1 tane içilse amenna ama günde 6 tane ile 6 ayda ne miğde kalır ne böbrek.En güzeli propolis damla çörekotuyağı tableti yada sadece yağıda olabilir Çinko C vitamini Beta gulikan içerikli tabletler...Hergün 1 er tane içseniz mis gibi de bağışıklığınız artar.Başka hiçbirşeye de gerek yok.Zaten amaç o değilmi..Bağışıkliğı bunlar da pekâlâ arttırıyor..

En tehlikelisi (tip16) olduğu halde Ahcc içmeyi hiç düşünmedim..Günde 1 tane içilse amenna ama günde 6 tane ile 6 ayda ne miğde kalır ne böbrek.En güzeli propolis damla çörekotuyağı tableti yada sadece yağıda olabilir Çinko C vitamini Beta gulikan içerikli tabletler...Hergün 1 er tane içseniz mis gibi de bağışıklığınız artar.Başka hiçbirşeye de gerek yok.Zaten amaç o değilmi..Bağışıkliğı bunlar da pekâlâ arttırıyor..
Beni yanlış anlamayın ahcc satıcıları ile alakam yok. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Ahccnin hpyi clarify etme yüzdesi ile ilgili yapılmış bir çok çalışma var. Bir çalışmada denekler iki gruba ayrılmıştı ahcc kullananlar ve ahcc yerine placebo verilen hastalar olarak. 6 ayın sonunda ahcc kullanan hastalarda clarify oranı anlamlı ölçüde yüksekken, ahcc yerine placebo verilen hastaların hpvleri hala devam ediyordu. Tabi ki tercih meselesi sonuçta her bünye farklı ama ahcc bir işe yaramıyor demek de doğru değil.

Hepinize çok teşekkür ederim. Evet ahcc gerçekten çok pahalı özellikle günde 6 adet bana çok fazla gelir zaten midem hassas çok tereddütte kaldım ahcc alıp günde 1-2 içsem işe yarar mı yoksa başka marka mı almalıyım. ahcc günde 6 adet ve 6 ay çok maliyetli ama sonuç alan çok fazla insan var almayan da var kafam çok karıştı o yüzden. Propolis vb takviyeler kullanıyorum zaten ama yeterli olur mu şüphesi oldu

X