- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Ben whatsap dan yazdım ama dönüş olmadı muayane ücreti ve siğil yakma ücreti ne kadar acaba? Özelden de yazabilirsinizYok gitmeyin sakın. Ankara berbat durumda. Kendinizi ve bebeği riske atmayınvaka sayısı 4 binden fazla günlük. Eğer Özel klinik olursa çok daha güvenli ben Polat Dursun hocaya gittim en azından hastane kalabalığı yok. İmkanınız varsa tavsiye ederim sağlıklı ve rahat bir hamilelik süreci dilerim. Kendinize çok iyi bakın ♥
Ben hocaya gittiğim zaman direkt kolposkopi oldum. 3 bin TL ödedim. Ayrıca muayene ücretini bilmiyorum. Ama bir arkadaş gitmişti aylar öncesinde 300 TL'den fazlaydı. Şimdi biraz daha artmıştır muhtemelenPolat hoca harika keske ona muayne olabilsem.muayne ucreti ne kadar
Evet malesef yok...Ama yinede bizim anlayamadiğimiz siğil falan varmı diye üroloğa gittik..Doktor sadece görüntüsüne baktı zaten.Ve diger cinsel yolla bulaşan hastaliklara bakmak için kan aldılar..Ama bir labaratuarda sürüntü ile erkeklere de hpv testi yapılıyormuş diye duydum...Ne kadar gerçek bilemiyorum..Ben erkekler için bir test olmadığını biliyorum canım belki ondan eşinizde negatif çıkmıştır çünkü erkekler için böyle bir tespit şekli yok
Çok araştırdım canım tıbben mümkün değil erkeklerde test yapmak yazıyor makaleler de ama bilemiyorum tabiEvet malesef yok...Ama yinede bizim anlayamadiğimiz siğil falan varmı diye üroloğa gittik..Doktor sadece görüntüsüne baktı zaten.Ve diger cinsel yolla bulaşan hastaliklara bakmak için kan aldılar..Ama bir labaratuarda sürüntü ile erkeklere de hpv testi yapılıyormuş diye duydum...Ne kadar gerçek bilemiyorum..
Ya bende hamile kaldıktan sonra jilete başladım belkide onun etkisi varBenimde hamilelikte bisey cikmisti Kadin dugum ne oldugunu anlamadi.et benine benziyordu ama bi kuculup bi buyuyordu daha cok et beni gubiydi ama ben jileti birakip artik tuy dokucu krem kullanmaya basladiktan sonra kendiliginden gecti
Bence jileti hic kullnmayin tuy dokucu krem en iyisiYa bende hamile kaldıktan sonra jilete başladım belkide onun etkisi var
Gidemem beklemedeyim bebek doğduktan sonra gisicemm oda durumlara bakıcam öyle gidicem zaten gebelikte smear bozuk çıkabiliyormuş kadın doğumcum tavsiye etmesi negatifsin aynı tip tekaralamaz başka tip kaparsan yeniler dedi içim rahatladı birazYok gitmeyin sakın. Ankara berbat durumda. Kendinizi ve bebeği riske atmayınvaka sayısı 4 binden fazla günlük. Eğer Özel klinik olursa çok daha güvenli ben Polat Dursun hocaya gittim en azından hastane kalabalığı yok. İmkanınız varsa tavsiye ederim sağlıklı ve rahat bir hamilelik süreci dilerim. Kendinize çok iyi bakın
Aynen canim sadece yüksek tiplere karsı koruyucu digerleri yine bulaşabiliyor Malesef..Arkadaslar simdi bu HPV asilari sadece 16 18 ve iki dusuk riskli tip icinmi koruyucu asiyi olduktan sonra diyer tipleri hala kapma ihtimalimiz varmi
rahim ağzı kanseri aşısı hakkında da herkes başka bişey söylüyor... annem benim için sormuş 25 yaşına kadar demişler... geçenlerde tv de bir prof 55 yaşına kadar yapılabilir ve koruma sağlar, dedi...
genital siğillerin cinsel yolla bulaştığını biliyorum... eşinle konuşmalısın... çok geçmiş olsun...
Anladim canim ya desene risk herzaman varAynen canim sadece yüksek tiplere karsı koruyucu digerleri yine bulaşabiliyor Malesef..
Yapılıyor erkeklerede test ama kadınlarda yanlış çıkma oranı %2.5 iken erkekte %9 o yüzden pek yapılmıyorEvet malesef yok...Ama yinede bizim anlayamadiğimiz siğil falan varmı diye üroloğa gittik..Doktor sadece görüntüsüne baktı zaten.Ve diger cinsel yolla bulaşan hastaliklara bakmak için kan aldılar..Ama bir labaratuarda sürüntü ile erkeklere de hpv testi yapılıyormuş diye duydum...Ne kadar gerçek bilemiyorum..
Ketem bakıyor sadece düşük ve yüksek tiplere bu sonuçlarda sıkıntı yokArkadaşlar selam, az önce sonuçlarım çıktı doktor hpv de kanser hariç siğil yapan türlere bakılmıyor o yüzden hangi tip olduğunu bilemiyoruz ama kanser tipi değil siğil yapan Bi tip dir dedi. Kopoloskopi yapabilir miyiz genelde böyle temiz çıksa da orada ortaya çıkıyormuş dedim hayır bu durumda gerek yok istersen özel hastanede yaptırabilirsin dedi altı ayda bir kontrol e gel dedi kağıdı doktor dan çıktım dan sonra aldım sekreterden gözünüze çarpan Bi şey var mı?
Hani hangi tipim öğrenmek istemiştim canım ama çok şükür riskli değilmiş bu da iyi Bi şey siğiller de inşallah Bi an evvel negatif olur da çocuk sahibi olurumKetem bakıyor sadece düşük ve yüksek tiplere bu sonuçlarda sıkıntı yok
merhaba kızlar bir hafta önce vajinanın klitoris kısmında kıpkırmızı 1-2mm sapı olan et benine benzeyen bir şey çıktı cildiye uzmanı siğile benzemediğini söyledi jinekolaga göründüm o da siğile benzemediğini söyledi koter ile yakıp parça aldı ama 15-20 günde çıkıyormuş acaba siğil midir kendimi çok kötü hissediyorum kaç gündür buradaki yazıları takip ediyorum((
[/QUOTE
o doktor önemli bence.ben de de yakalım dediler aldara kremle geçti belki kremsiz de geçicekti ama .yakmadık yaniAynen bende de aynı durumda, hatta bi doktor onlar siğil yakmamiz lazım demişti, sonra başka bi doktor onların siğil olmadığını açıkladı ve internetten bakınca anlıyorsunuz siğil değil. Birde vajina içerisine bakınca orası pütürlü kıvrımlı bir yapıda, onları da siğil sanmayın doğal hali öyle
Bende de birden çok olmuştu ama bir anda geçti. Korkulacak birşey değil ama, bir doktora da bağlı kalma derim.. Stres ve sıkıntı kaynaklı da olabilir. Ayrıca kaşımamaya da dikkat et. Kanadıkça daha çok çoğalıyor ve ağrılı olmaya başlıyor.arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...