Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben whatsap dan yazdım ama dönüş olmadı muayane ücreti ve siğil yakma ücreti ne kadar acaba? Özelden de yazabilirsiniz

Polat hoca harika keske ona muayne olabilsem.muayne ucreti ne kadar
Ben hocaya gittiğim zaman direkt kolposkopi oldum. 3 bin TL ödedim. Ayrıca muayene ücretini bilmiyorum. Ama bir arkadaş gitmişti aylar öncesinde 300 TL'den fazlaydı. Şimdi biraz daha artmıştır muhtemelen

Ben erkekler için bir test olmadığını biliyorum canım belki ondan eşinizde negatif çıkmıştır çünkü erkekler için böyle bir tespit şekli yok
Evet malesef yok...Ama yinede bizim anlayamadiğimiz siğil falan varmı diye üroloğa gittik..Doktor sadece görüntüsüne baktı zaten.Ve diger cinsel yolla bulaşan hastaliklara bakmak için kan aldılar..Ama bir labaratuarda sürüntü ile erkeklere de hpv testi yapılıyormuş diye duydum...Ne kadar gerçek bilemiyorum..

Çok araştırdım canım tıbben mümkün değil erkeklerde test yapmak yazıyor makaleler de ama bilemiyorum tabi

Benimde hamilelikte bisey cikmisti Kadin dugum ne oldugunu anlamadi.et benine benziyordu ama bi kuculup bi buyuyordu daha cok et beni gubiydi ama ben jileti birakip artik tuy dokucu krem kullanmaya basladiktan sonra kendiliginden gecti
Ya bende hamile kaldıktan sonra jilete başladım belkide onun etkisi var

Gidemem beklemedeyim bebek doğduktan sonra gisicemm oda durumlara bakıcam öyle gidicem zaten gebelikte smear bozuk çıkabiliyormuş kadın doğumcum tavsiye etmesi negatifsin aynı tip tekaralamaz başka tip kaparsan yeniler dedi içim rahatladı biraz

Arkadaslar simdi bu HPV asilari sadece 16 18 ve iki dusuk riskli tip icinmi koruyucu asiyi olduktan sonra diyer tipleri hala kapma ihtimalimiz varmi

Arkadaşlar selam, az önce sonuçlarım çıktı doktor hpv de kanser hariç siğil yapan türlere bakılmıyor o yüzden hangi tip olduğunu bilemiyoruz ama kanser tipi değil siğil yapan Bi tip dir dedi. Kopoloskopi yapabilir miyiz genelde böyle temiz çıksa da orada ortaya çıkıyormuş dedim hayır bu durumda gerek yok istersen özel hastanede yaptırabilirsin dedi altı ayda bir kontrol e gel dedi kağıdı doktor dan çıktım dan sonra aldım sekreterden gözünüze çarpan Bi şey var mı?

Eklentiler

• _20200916_154032.JPG
    37,6 KB · Görüntüleme: 96
  • _20200916_154014.JPG
    43,6 KB · Görüntüleme: 104

Merhabalar bu gerçek mi, benim arkadaşım da yeni evli ve 2 kimyasal gebelik geçirdi, sonra doktora sebebini araştırsınlar diye gittiğinde siğil var demiş, adı da değişikti hip mi hiv mi ne ve cinsel yolla bulaşır demiş başka ilişkin oldu mu demiş oda hayır evliyim ben demiş,sence sormalı mıyım tekrardan benimde aklıma geliyor hep bu konu yavrum kanser falan demiş doktor çok üzülüyordu

Yapılıyor erkeklerede test ama kadınlarda yanlış çıkma oranı %2.5 iken erkekte %9 o yüzden pek yapılmıyor yildizsavascisi

Ketem bakıyor sadece düşük ve yüksek tiplere bu sonuçlarda sıkıntı yok

o doktor önemli bence.ben de de yakalım dediler aldara kremle geçti belki kremsiz de geçicekti ama .yakmadık yani

Bu arada karnıbahar şeklinde siğil vardı 2-3 cm filan geçti yani .çok küçük bilet çıktı şimdi üst dış tarfta napsam bilemedim başka doktorda keem kullanaşım dedi tekrar.ama ben krem kullandım geçen sefer geçti dediğim için böyle dedi galiba.yani gerçekten bu konuda net bişet yok galiba

Bende de birden çok olmuştu ama bir anda geçti. Korkulacak birşey değil ama, bir doktora da bağlı kalma derim.. Stres ve sıkıntı kaynaklı da olabilir. Ayrıca kaşımamaya da dikkat et. Kanadıkça daha çok çoğalıyor ve ağrılı olmaya başlıyor.

2.kez kotere gidecektim siğillerim çook ama çoook büyümüştü. Ama bu hafta başı bir mucize oldu. Kocaman siğiller tamamen geçti. 2. Aşımı da oldum 3-4 hafta önce. Herhalde bağışıklığım yendi. Tabi yendiği lafını söylemek için biraz erken sanırım ama mutluluğumu paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…