İyiymişBen saglik ocaginda yaptim ucretsiz sanirim ozel hastanelerde ucretli
Tabiki bir yıl dolunca yaptır öncesi gerek yok ben acele ettim açıkçası ama inanıyorum senin negatif çıkacakYani o kadar mücadele veriyoruz negatif olabilmek için..6.ayda tekrar pozitif sonucu almak çok üzer açıkcası...Ama 1 yıla yakın bir dönemde de yapılabilir diye düsünüyorum..
Fark oldugunu dusunmuyorum burdada negatif ciktiginda 5 senede bir yapiliyorİyiymişpeki özel-hastane ve sağlık ocağı arasında fark varmı? Yurt dışında yaşıyorum, 35 yaş üzeri bayanların 3 senede bir yaptırma hakkı var, eğer daha erken yaptırmak istersek ca. 500 tl gibi bir ücret karşılığında yaptırabiliyoruz.
Tabiki sormaya gerek yok mutlaka aşınızı olun hpv 4 lü aşı demeniz yeterli 0_2_6 aylarda olacaksınızArkadaslar artik aşi icin hic dusunmeyecegim ve beklemeyecegim.cok iyi doktorlara sordum hepsi adi ol yediler. eczaneden ne diye isteyecegim bu aşiyi hpv 4lu asi diyemi geciyor
Ama aşı aldığınız eczaneye 2 doz alacağınızı teminini yapmasını mutlaka söyleyin.çok nadir geliyor aşı sıkıntı yaşamayınFark oldugunu dusunmuyorum burdada negatif ciktiginda 5 senede bir yapiliyor
Ben devlet hastanesi yani eğitim araştırma da yaptırdım Bi ücret de bahsetmedi ama eczane ye gidince çıkıyor ya ücret orada yansır sa bilmiyorum doktor ücretli olsa söyler miydi bilmiyorumBen saglik ocaginda yaptim ucretsiz sanirim ozel hastanelerde ucretli
Cok tesekur Ederim evet gec bile kaldimTabiki sormaya gerek yok mutlaka aşınızı olun hpv 4 lü aşı demeniz yeterli 0_2_6 aylarda olacaksınız
Yani ilk dozu vurdurdugum zaman iki diyer dozlarida mi isteyeyimAma aşı aldığınız eczaneye 2 doz alacağınızı teminini yapmasını mutlaka söyleyin.çok nadir geliyor aşı sıkıntı yaşamayın
Ayy inşallah ya Allah razı olsun ne güzel moral oldu banaTabiki bir yıl dolunca yaptır öncesi gerek yok ben acele ettim açıkçası ama inanıyorum senin negatif çıkacak
Aynen eczaneye söyleyin diğer iki dozu temin etsinlerCok tesekur Ederim evet gec bile kaldim
Yani ilk dozu vurdurdugum zaman iki diyer dozlarida mi isteyeyim
AminAyy inşallah ya Allah razı olsun ne güzel moral oldu banabence seninki çok erken değil 9 ay yine mantıklı..iyi ki de yaptırmişsin güzel haberi aldın erkenden..Darısı bizlere insallah
Jinekolojik onkoloji bölümü ilgileniyorSelam kızlar bende 3buçuk aylık hamileyim. Sanırım siğil hamileliğimde çıktı çünki daha önce görmemiştim 1di 3oldular büyüyorlar Dr göstermedim utandım kadın doğum mu bakıyor buna
Ayyt çok stres oldumJinekolojik onkoloji bölümü ilgileniyor
Bence Bi an evvel gidin siğil olunca normal doğum olmuyor diye biliyorum en azından Bi yol izlersiniz belki siğil bile değildir içiniz rahat eder eğer siğilse de ve normal doğum istiyorsanız Bi an evvel tedaviye başlarsınız siğiller hemen geçmiyor sonuçta doğum a kadar geçer belki normal doğum yaparsınızAyyt çok stres oldum
Benimde hamilelikte bisey cikmisti Kadin dugum ne oldugunu anlamadi.et benine benziyordu ama bi kuculup bi buyuyordu daha cok et beni gubiydi ama ben jileti birakip artik tuy dokucu krem kullanmaya basladiktan sonra kendiliginden gectiSelam kızlar bende 3buçuk aylık hamileyim. Sanırım siğil hamileliğimde çıktı çünki daha önce görmemiştim 1di 3oldular büyüyorlar Dr göstermedim utandım kadın doğum mu bakıyor buna
Bende gidemiyorum canım bide hamileyim Ankara'da berbat valla haccettepeye gitmem gerekiyor riskli gruptayım bende 6ay önce negatif olmuştum hamilelik sürecinde ne olacak bilemiyorumDoktorum 6 ay demişti. Ama gidemeyecegimbir sene geç ya riskli tip kontrolü için
Ben erkekler için bir test olmadığını biliyorum canım belki ondan eşinizde negatif çıkmıştır çünkü erkekler için böyle bir tespit şekli yokMerhaba Eşimde ürolojiye gitti testler yapildi..Hepsi temiz çıktı..Siğilide yok.Baskasi ile de beraber olmadiğima göre..Bu ne yaman çelişki anlayamiyorum.Bu arada 14 yillik evliyiz.Acaba onda vardı bana bulaştirip sonradan vücudundan atmış olabilirmi..Ya Onda virüs varsa leep yapildi temizlendi orası bana tekrar bulaştirir diye ilişki yaşayamıyorum..Hep bir şüphe var malesef
Yok gitmeyin sakın. Ankara berbat durumda. Kendinizi ve bebeği riske atmayınBende gidemiyorum canım bide hamileyim Ankara'da berbat valla haccettepeye gitmem gerekiyor riskli gruptayım bende 6ay önce negatif olmuştum hamilelik sürecinde ne olacak bilemiyorum
Polat hoca harika keske ona muayne olabilsem.muayne ucreti ne kadarYok gitmeyin sakın. Ankara berbat durumda. Kendinizi ve bebeği riske atmayınvaka sayısı 4 binden fazla günlük. Eğer Özel klinik olursa çok daha güvenli ben Polat Dursun hocaya gittim en azından hastane kalabalığı yok. İmkanınız varsa tavsiye ederim sağlıklı ve rahat bir hamilelik süreci dilerim. Kendinize çok iyi bakın