Rica ederim, çörek otunun bile faydaları çok iken bir de yağını denemek istedim açıkçası. Ve
D duygum80 dediği gibi bağışıklık için çok faydalı. İçinde çörek otunun yağından başka hiçbir şey yok. İmutor kompleksin içinde de propolis, betaglukan, ekinezya vs var. Ancak ben de Beeo’ nun propolisini aldım. 15-20 damla kullanıyorum imutor’un içinde olduğundan dolayı. Yani
D duygum80 gibi bu forumda çörek otu yağı, propolis ve betaglukanı öneren bunları kullanıp negatif olan kişileri görünce denemeye değer dedim. Açıkçası iyi de geldi iyi denemişim. Tabii siz AHCC denemek istiyorsanız deneyin. Bende kafamda soru işareti kalmasın, keşke kullanmasaydım neden kullanmadım demeyeyim diye denedim. Zaten kullanınca 6 ay içinde başlıyormuş etkisini göstermeye ama yani sizlere soruyorum 4-5 ayda da hala aynı olduğu gibi devam eder mi? Hiç mi değişiklik olmaz birazcık bile mi? Bilemiyorum bana göre değil. Zaten Türkiye’de olmayan bir ürün olduğundan pekte güvenemiyorum açıkçası.
Teşekkür ederim olur mu öyle şey, siz tecrübe edip yazmışsınız. Olumlu sonuç almışsınız çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için.