- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
Ya belki de vestibular papillamatozisti doktor siğille karıştrdı. Sen başka bir doktora de gidip yaktır ve tipleme iste.. bakalım ne çıkacak.. Rahmn bir ksmı alınmaz bu arada. Rahim ağızına leep falan yapılır. Eğer rahim ağızında varsa o alan temizlenr sonra zaten otomatik olarak negatif olunur ve rahim ağızı kendi kendisini yenilediği için çocuk olmasına ve hamile kalmaya engel olmaz.. Öyle ki rahim ağızının belli bir kısmı alnsa bile (ki bu pek yaplmıyor cin 3 seviyesi bile gerilediği için takip veriliyor) hamilelik durumunda rahm ağızına bebeği tutması için dikiş atılıyor. Yani her türlü anne olabilirsin. Anne olmak adına korku yaşama sakın. Düşünsene dünya üzerinde hiç jinekolojik muayene olmamış ve hpv olan bilmeyen ama çocuk sahibi olan milyonlarca kadın var bunu düşün.. Birde aşı siğil olsa da olmasa da yaptrt.. Çünkü virüsü baskılıyor. Burada bir kadn vardı geçen yazdı 10 yıl önce hpv çıkmasına rağmen aşısını oldu siğillerini yaktrdı negatif oldu ve 10 yldr negatif.. Aşı zarar vermez.. olanın negatif olmasını hzlandırır ama.. Senin şimdi sakin olup başka doktora da gidip iyice bilgi ve muayene olman en iyisi olur ki tipleme ve dna istediğini de söyle..İşte vajina ya bakınca içi boş değil et dolu o yüzden korkuyorum o kısım çok zor geçermiş Bi de rahim e sıçradı ise rahim in Bi kısmı alınabilirmiş falan Bi çok şey okudum korkuyorum çocuk sahibi olamazsam diye. Ne zaman geçecek bilmiyorum belki de geçmeyecek. Orayı tekrar pürüzsüz görmeyi öyle çok istiyorum ki.. Şuan asit den dolayı bembeyaz Bi halde çok kötü durumda zaten.