Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar çok şükür korku ile yanlış görmüşüm deriler soyuldu soyulmayan yerler de var ama çoğunluğu soyuldu ve kanadı biraz. Asit sürmüştü doktor puan Ciğer gibi oldu böyle kırmızı Bi halde heryer. Vajina nın duvarına bitişik aşağı da Bi kaç tane siğil var onlar soyulmadı duvara yapışık en altta duruyor bir tane tam idrar yapılan deliğin üstünde çıkmış var oraya asit sürülmez herhalde bilmiyorum ne olacak. Bi de iç dudak kısmında asit sürülmeyen kısımlar dan yeni yeni minik minik etler çıkıyor yeni çıkmaya başlamış deri biraz toplansın oralara da asit sürecem. Bi de ben galiba regl olmamışım kızlar kopan etler kanamış sabahtan beri ped e gelen yok çünkü yarın a kadar kontrol edip regl değilsem dna tiplemesi için gitcem regl isem bir hafta sonraya randevu aldım hangi tip ve en önemlisi vajina içine sıçramış mı çok merak ediyorum. Vajina ya aynada bakınca içe doğru Bi boşluk yok tamamen kapalı et ile ıkınsam da et dolu içi çok kötü oluyorum sanki içi tamamen kaplanmış geliyo belki kendi yapısı öyledir doktor a onu da sorcam dua edin kızlar vajina nın içi ki ler hpv olmasın orası çok zor ve uzun Bi süreç oluyormuş
Yapma güzelim çok panik olmuşsun sen bunlar geçecek şeyler en büyük düşmanı stres hepsi geçip gidecek içerdede olsa geçecek

Merhaba Hanımlar. Doktor a gittim asitten şuan soyulduğu için ilk halinin fotoğrafını gösterdim oldukça yayılmış dedi sonra muayane etti evet çoğu dökülmüş yeni çıkanlar da var ama dedi bu zaten hemen geçmez sabırlı ol dedi. Smear aldı 15 güne çıkar dedi hpv Dna tiplemesi aldı bu 30 güne çıkar dedi. Vajina içine baktı evet vajina girişinde de var ama buraya asit sürülmez anestezi altında yakacağız smear sonucu çıkınca gel ameliyat edelim belki aynı gün kopoloskopi de yapabilirim duruma göre ya da hpv sonucunu da bekleyebilirim o gün konuşuruz dedi ağrı kesici krem verdi yolladı bir de aşıyı Dna tiplemesi sonucu çıkınca yaptır şuan bekle dedi

Çok geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah hepimize.
Allah razı olsun canım ben başıma gelene kadar böyle Bi şeyi bilmiyordum bile meğer ne çok insan varmış başına gelen.. En canımı sıkan da erkeklere Bi şey olmaması kadınların bedel ödemesi..

Başkent Hastanesi' nde yaptırdığım hpv dna genotip testinin sonucu negatif. Şükürler olsun, ben siğil çıkarmıştım ama yakın bi tarihe kadar. Anlamadım sonucu, sadece tehlikeli tiplere mi bakılıyor acaba?

Başkent Hastanesi' nde yaptırdığım hpv dna genotip testinin sonucu negatif. Şükürler olsun, ben siğil çıkarmıştım ama yakın bi tarihe kadar. Anlamadım sonucu, sadece tehlikeli tiplere mi bakılıyor acaba?
Hpv Dna tiplemesi mi canım yaptırdığın test genotip farklı mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Olabilir Üniversite hastanesinde genellikle tehlikeli tiplere bakılıyor ama sıkıntı yapma iyi bir şey bu

Arkadaşlar benim hpv vajina girişinde varmış doktor smear alırken görmüş buraya asit sürülmez yakmamız lazım dedi nasıl Bi işlem bu, yakılırken rahme zararı olur mu çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ilerde çünkü vajina girişini vajina deliğini mi diyim bilemedim orayı içeri kısmı yaktıran var mı?

merhaba kızlar bir hafta önce vajinanın klitoris kısmında kıpkırmızı 1-2mm sapı olan et benine benzeyen bir şey çıktı cildiye uzmanı siğile benzemediğini söyledi jinekolaga göründüm o da siğile benzemediğini söyledi koter ile yakıp parça aldı ama 15-20 günde çıkıyormuş acaba siğil midir kendimi çok kötü hissediyorum kaç gündür buradaki yazıları takip ediyorum :KK43:((

Merhabalar, 1ay önce koter yapılmıştı bana bugün doktor kontrolünde ikinci kez koter yapacağız dediler ama 3 ay boyunca Ahcc kullan dedi. İyi geldiği söyleniyor tarzı ile yazdı. Kullananlar var mı? Sizlerin doktorları ne diyor? Aydınlatabilir misiniz beni?

Arkadaşlar benim hpv vajina girişinde varmış doktor smear alırken görmüş buraya asit sürülmez yakmamız lazım dedi nasıl Bi işlem bu, yakılırken rahme zararı olur mu çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ilerde çünkü vajina girişini vajina deliğini mi diyim bilemedim orayı içeri kısmı yaktıran var mı?
Benin yakıldı, vajina girişimde içeride de vardı. Bir sıkıntı olmaz korkmayın

Kızlar ilişki esnasında eşinizin veya partnerinizin özel bölgesini kontrol edin derim sıkıntılı bir durum geçmiş olsun bende siğilsiz hpv var o daha kötü tabikide onu göremiyorum ne yazıkki keşke görebilseydim

Arkadaşlar Bi konuda fikriniz ihtiyacım var benim genital bölge de vajina nın içinde siğiller varmış doktor smear alırken gördü bunları anestezi altında yakacağım acılı Bi işlem çünkü dedi. Benim ailem uzakta ve riskli grupta onlara söyleyemem gelin diye eşim de işe gidiyor bu işlemi yaptıran var mı işlem olduktan sonra yürüyebilir miyim gündelik hayata dönebilir miyim?

Merhabalar, 1ay önce koter yapılmıştı bana bugün doktor kontrolünde ikinci kez koter yapacağız dediler ama 3 ay boyunca Ahcc kullan dedi. İyi geldiği söyleniyor tarzı ile yazdı. Kullananlar var mı? Sizlerin doktorları ne diyor? Aydınlatabilir misiniz beni?
Ben ahcc 4-5 ay kullandım bende normalde çıkan sayıda çıkmaya devam etti kullandığım halde. Halbuki yeşil çay, propolis ve folik asit ile destekliyordum. En sonunda zaten öylede böylede çıkıyor diyip bıraktım ahcc kullanmayı. Sürekli adını duyduğum imutor kompleksi aldım folik asite devam ettim birde gratiste gördüğüm çörekotu yağını aldım. Aldara kullandığım için siğilim yoktu. Mevcutta bulunan sadece 1 siğilim vardı o aldara kullanmadan geçti. Şimdi iki siğil çıktı ama onlarda küçüldü kendi kendine geçiyor. 2 kutu yeni aldığım aldara kremlerim kullanmadan duruyor. Düşünün ki daha imutor kompleksin 1. Kutusu yeni bitti 2. Kutuya başladım.

Ahcc sigili tamamen kesecek diye bir durum yok sigillerinizi ayrıca yaktirmaniz gerekiyor. Ahcc bağışıklık takviyesidir. Vücudunuzdan virüsü atmanıza yardımcı olur. Ki bu durum uzun bir süreç öyle hemen vücuttan atmayı ya da siğil çıkarmamayi beklemek strese sokar buna gerek yok. Düzenli ve sağlıklı beslenmek ki en önemlisi de sabretmek gerekiyor. Ben üçüncü kutuyu bitirmek üzereyim dört adet kullaniyorum günlük vücuda fazla yüklenmek doğru değil. Ayrıca takviye almasaniz da olur zaten tek başına bile oldukça güçlü. Folik asit ile birlikte kullanım sakıncalı olur bu sefer otoimmun sıkıntısı yaşarsınız yapmayın.

Ahcc sigili tamamen kesecek diye bir durum yok sigillerinizi ayrıca yaktirmaniz gerekiyor. Ahcc bağışıklık takviyesidir. Vücudunuzdan virüsü atmanıza yardımcı olur. Ki bu durum uzun bir süreç öyle hemen vücuttan atmayı ya da siğil çıkarmamayi beklemek strese sokar buna gerek yok. Düzenli ve sağlıklı beslenmek ki en önemlisi de sabretmek gerekiyor. Ben üçüncü kutuyu bitirmek üzereyim dört adet kullaniyorum günlük vücuda fazla yüklenmek doğru değil. Ayrıca takviye almasaniz da olur zaten tek başına bile oldukça güçlü. Folik asit ile birlikte kullanım sakıncalı olur bu sefer otoimmun sıkıntısı yaşarsınız yapmayın.
Umarım olumlu sonuç alırsınız ama şahsi fikrim
Ben ahcc 4-5 ay kullandım bende normalde çıkan sayıda çıkmaya devam etti kullandığım halde. Halbuki yeşil çay, propolis ve folik asit ile destekliyordum. En sonunda zaten öylede böylede çıkıyor diyip bıraktım ahcc kullanmayı. Sürekli adını duyduğum imutor kompleksi aldım folik asite devam ettim birde gratiste gördüğüm çörekotu yağını aldım. Aldara kullandığım için siğilim yoktu. Mevcutta bulunan sadece 1 siğilim vardı o aldara kullanmadan geçti. Şimdi iki siğil çıktı ama onlarda küçüldü kendi kendine geçiyor. 2 kutu yeni aldığım aldara kremlerim kullanmadan duruyor. Düşünün ki daha imutor kompleksin 1. Kutusu yeni bitti 2. Kutuya başladım.
Umarım olumlu sonuç alırsınız ama benim ahcc çok güvenim şahsi olarak yok açıkçası

Teşekkür ederim cevabınız için. İmütor kompleksine bende Bi bakayım. Çörek otu yağını ne için kullanıyorsunuz peki?

Umarım olumlu sonuç alırsınız ama şahsi fikrim

Umarım olumlu sonuç alırsınız ama benim ahcc çok güvenim şahsi olarak yok açıkçası
Umarım. Ahcc içindeki bileşenler bağışıklığa oldukça faydalı sadece hpv için değil bir çok hastalık için olumlu etkisi var bakınca. Ülkemizde pek bilinmiyor ama yurt dışında kullanılıyor.

Teşekkür ederim cevabınız için. İmütor kompleksine bende Bi bakayım. Çörek otu yağını ne için kullanıyorsunuz peki?
Bana sormamışsınız ama cevaplıyayım çörek otu immün sistem için çok faydalı Google aratırsanız görürsünüz negatif olmamı daha çok çörek otu yağı ve propolis bağlıyorum ben

X