Kesinlikle böyle düşünüyorum bu kurallara uyupta negatif olmayan görmedim duymadım ne meslek hayatımda nede burada en zor geçeni 16 iken öğrendikten 9 ay sonra negatif sonucumu aldım çok şükürBağısıkliğa dikkat edip stresten uzak durup aşı olunup cinsel iliskiye ara verilip (negatif olana kadar) bu virüs en fazla 3 yılda atılır.Geçmiş sayfalara bakın herkes bırakıp gitmiş buraları.Hala buralarda olmadıklarına göre. Kuluçkada yatan bir tip olmazsa yada ayrica başka tip kapmazsak birgün bitecek inşallah..
Tam olarak neler yaptinizKesinlikle böyle düşünüyorum bu kurallara uyupta negatif olmayan görmedim duymadım ne meslek hayatımda nede burada en zor geçeni 16 iken öğrendikten 9 ay sonra negatif sonucumu aldım çok şükür
Öncelikle şunu söyleyeyim ben leep oldum bu virüs yükünü azalttığı için kolay negatif olmuş olabilir sabah aç karnına çörek otu yağı_gün içindede yeşil çay bir bardak_ propolis beeo up alkol bazlı_ immotor kompleks_ve aşı oldum cinselliğe eşimle ara verdik 9 ay içinde sadece bir kez prezervatif ile yaşadık bu kadarTam olarak neler yaptiniz
Sizin adiniza cok sevindim darisi bizim basimizaÖncelikle şunu söyleyeyim ben leep oldum bu virüs yükünü azalttığı için kolay negatif olmuş olabilir sabah aç karnına çörek otu yağı_gün içindede yeşil çay bir bardak_ propolis beeo up alkol bazlı_ immotor kompleks_ve aşı oldum cinselliğe eşimle ara verdik 9 ay içinde sadece bir kez prezervatif ile yaşadık bu kadar
AminSizin adiniza cok sevindim darisi bizim basimiza
Gözünüz aydın inflamasyon cinsellik yaşayan her kadında vardır o yüzden ilaç kullanmanızı gerektirecek bir durum yokBugün smear sonucumu aldım, şükür iyi. Ama bu yıl içinde farklı hastalıklar için antibiyotik kullanmama rağmen bu inflamasyon geçmiyor. Diğerlerinde de çıkmıştı doktorum ilaç dahi vermiyor bunun için. Allah herkese tez vakitte şifa versin inşallah. 15 gün içinde hpv dna sonuçlarım çıkacak dua beklerim.
Yapmayın neden suçlu hissediyorsunuz ki kendinizi korkulacak bir şey yok hele pişmanlık yaşamayınTeşekkür ederim. Hemencecik şifa bulalım inşallah. Bu hastalık insanın psikolojisini bozuyor. Allah esirgesin belki kanser olsak böyle hissetmeyeceğiz. Suçluluk duygusu insanı yiyip bitiren. Engelleyebiliridm, daha bilinçli olabilirdim vs. Belki de bu hastalığı yenmemiz için önce kendimizi affetmemiz gerekiyor.
Merhaba sizinle hpv tipimiz aynı bende görünen bi siğil yok yinede kontrole gideceğim randevu bekliyorum smear temizdi 3 ay önce 26 yaşındayımSizin adiniza cok sevindim darisi bizim basimiza
Merhaba sizde dusuk tiplerede bakildimi bide hic kolposkopi yaptinizmiMerhaba sizinle hpv tipimiz aynı bende görünen bi siğil yok yinede kontrole gideceğim randevu bekliyorum smear temizdi 3 ay önce 26 yaşındayım
Hayırkolposkopi yaptırmadım her tipe bakıldıMerhaba sizde dusuk tiplerede bakildimi bide hic kolposkopi yaptinizmi
Oldukça kafanız karışmış doğal olarak öncelikle bir ketem merkezine yada Üniversite hastanelerinde jinekoloğa gidin hpv tiplemesi ve smear aldırın sonuçlara göre karar verilir ileri tetkik içinArkadaşlar merhaba,
İki gündür dünya başıma yıkılmış gibi.. Genital bölgede minik minik et parçaları oluşmaya başlamıştı vajinal deformasyon diye düşündüm ama sonra doktora bir göstereyim dedim doktor bunun hpv olduğunu söyledi smear aldı ve o etleri asit ile yaktı. Siğil gibi değil et parçası gibiydi benimkiler. Şuan o kısımlar bembeyaz Bi halde rezalet görünüyor canım yanıyor ve dikkat edince vajinanın içinde de böyle eyler olduğunu gördüm normal hali mi yoksa onlarda mı hpv emin olamıyorum araştırdım hpv Dna tiplemesi testi varmış onu yapmadı doktor yarın gidip talep edeceğim bir de kolonoskopi gerekiyor diye okudum ama doktor onu da yapmadı siğilleri yaktı asit verdi 15 günde tekrar et dedi. Kızlar çok kötüyüm çocuk istiyordum dünya başıma yıkıldı var mı başına gelen vajinal nın içine rahime falan yayılmış olabilir mi uykularım kaçıyor..
İki gündür ağlıyorum canım inan psikolojim alt üst oldu orayı o halde gördükçe bıçak ile kesesim geliyor berbat halde. Aşı olayım diyorum ama siğil varken aşı işe yaramaz diyorlar Bi kısmı da yardımcı oluyor diyor kafam karıştı. Gittiğim hastane şehir hastanesi idi ama doktor hpv tiplemesi bile yapmadı çok saçma değil mi.. Asit ile yaktı 15 gün sonra Bi daha sür dedi umarım işe yarar çocuk istiyorum hiç çocuğum yok bu durum beni maf etti vajina ya bakınca boşluk yok içi etli sanki oraya da tamamen kaplamış gibi eski halini Bi türlü hatırlamıyorum kafam allak bullak umarım içeri sıçramamıştır o iç kısım çok zor ve uğraştırıcı oluyormuşOldukça kafanız karışmış doğal olarak öncelikle bir ketem merkezine yada Üniversite hastanelerinde jinekoloğa gidin hpv tiplemesi ve smear aldırın sonuçlara göre karar verilir ileri tetkik için
Oncelikle sakin olun kendinizi uzmeyin.hepimiz gectik bu yoldan yapacakArkadaşlar merhaba,
İki gündür dünya başıma yıkılmış gibi.. Genital bölgede minik minik et parçaları oluşmaya başlamıştı vajinal deformasyon diye düşündüm ama sonra doktora bir göstereyim dedim doktor bunun hpv olduğunu söyledi smear aldı ve o etleri asit ile yaktı. Siğil gibi değil et parçası gibiydi benimkiler. Şuan o kısımlar bembeyaz Bi halde rezalet görünüyor canım yanıyor ve dikkat edince vajinanın içinde de böyle eyler olduğunu gördüm normal hali mi yoksa onlarda mı hpv emin olamıyorum araştırdım hpv Dna tiplemesi testi varmış onu yapmadı doktor yarın gidip talep edeceğim bir de kolonoskopi gerekiyor diye okudum ama doktor onu da yapmadı siğilleri yaktı asit verdi 15 günde tekrar et dedi. Kızlar çok kötüyüm çocuk istiyordum dünya başıma yıkıldı var mı başına gelen vajinal nın içine rahime falan yayılmış olabilir mi uykularım kaçıyor..
Sakin olun icinizi Ferah tutun hepimiz gectik bu yoldan sizi cok iyi anliyorum.bakin ben 4 cocuk annesiyim hpv cocuk yapmaya Engel degil insallah sizde anne olacaksinzİki gündür ağlıyorum canım inan psikolojim alt üst oldu orayı o halde gördükçe bıçak ile kesesim geliyor berbat halde. Aşı olayım diyorum ama siğil varken aşı işe yaramaz diyorlar Bi kısmı da yardımcı oluyor diyor kafam karıştı. Gittiğim hastane şehir hastanesi idi ama doktor hpv tiplemesi bile yapmadı çok saçma değil mi.. Asit ile yaktı 15 gün sonra Bi daha sür dedi umarım işe yarar çocuk istiyorum hiç çocuğum yok bu durum beni maf etti vajina ya bakınca boşluk yok içi etli sanki oraya da tamamen kaplamış gibi eski halini Bi türlü hatırlamıyorum kafam allak bullak umarım içeri sıçramamıştır o iç kısım çok zor ve uğraştırıcı oluyormuş
Bana mı sordunuz bilmiyorum ama ben eminim vaya et parçaları var didik didik uzun uzun tuaf Bi görüntü siğil gibi de değil ama öyle de oluyormuşFordyce spot olmadığından emin misiniz?
İşte vajina ya bakınca içi boş değil et dolu o yüzden korkuyorum o kısım çok zor geçermiş Bi de rahim e sıçradı ise rahim in Bi kısmı alınabilirmiş falan Bi çok şey okudum korkuyorum çocuk sahibi olamazsam diye. Ne zaman geçecek bilmiyorum belki de geçmeyecek. Orayı tekrar pürüzsüz görmeyi öyle çok istiyorum ki.. Şuan asit den dolayı bembeyaz Bi halde çok kötü durumda zaten.Oncelikle sakin olun kendinizi uzmeyin.hepimiz gectik bu yoldan yapacak
Sakin olun icinizi Ferah tutun hepimiz gectik bu yoldan sizi cok iyi anliyorum.bakin ben 4 cocuk annesiyim hpv cocuk yapmaya Engel degil insallah sizde anne olacaksinz