Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya belki de vestibular papillamatozisti doktor siğille karıştrdı. Sen başka bir doktora de gidip yaktır ve tipleme iste.. bakalım ne çıkacak.. Rahmn bir ksmı alınmaz bu arada. Rahim ağızına leep falan yapılır. Eğer rahim ağızında varsa o alan temizlenr sonra zaten otomatik olarak negatif olunur ve rahim ağızı kendi kendisini yenilediği için çocuk olmasına ve hamile kalmaya engel olmaz.. Öyle ki rahim ağızının belli bir kısmı alnsa bile (ki bu pek yaplmıyor cin 3 seviyesi bile gerilediği için takip veriliyor) hamilelik durumunda rahm ağızına bebeği tutması için dikiş atılıyor. Yani her türlü anne olabilirsin. Anne olmak adına korku yaşama sakın. Düşünsene dünya üzerinde hiç jinekolojik muayene olmamış ve hpv olan bilmeyen ama çocuk sahibi olan milyonlarca kadın var bunu düşün.. Birde aşı siğil olsa da olmasa da yaptrt.. Çünkü virüsü baskılıyor. Burada bir kadn vardı geçen yazdı 10 yıl önce hpv çıkmasına rağmen aşısını oldu siğillerini yaktrdı negatif oldu ve 10 yldr negatif.. Aşı zarar vermez.. olanın negatif olmasını hzlandırır ama.. Senin şimdi sakin olup başka doktora da gidip iyice bilgi ve muayene olman en iyisi olur ki tipleme ve dna istediğini de söyle..

TeAmoIG' e katılıyorum. Vestibular papillamatoszis olabilir bence de. Hatta bende de var tam girişte. Bi baksanız internetten.

TeAmoIG' e katılıyorum. Vestibular papillamatoszis olabilir bence de. Hatta bende de var tam girişte. Bi baksanız internetten.
Aynen bende de aynı durumda, hatta bi doktor onlar siğil yakmamiz lazım demişti, sonra başka bi doktor onların siğil olmadığını açıkladı ve internetten bakınca anlıyorsunuz siğil değil. Birde vajina içerisine bakınca orası pütürlü kıvrımlı bir yapıda, onları da siğil sanmayın doğal hali öyle

Canım senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum daha dün tanıştık sayılır ama özel den bilr yazdın Allah razı olsun kalbi güzel Bi insansın belli.. Şimdi o dediğin şeye benimkiler çok benziyor internetten baktım ama şöyle ki o dediğiniz şeye de hpv sebep olur yazıyor ondan yine de hpv yim dedim kendi kendime umut etmedim

İnternetten baktım çok benziyor canım ama ona sebep olan şey içinde doktor yine hpv demedi mi?

Kızlar çok önemli bir soru ben üniversite hastanesine randevu aldım ve eğitim araştırmaya zar zor ama şimdi lavaboya gittim regl olmuşum regl iken hpv Dna tiplemesi yapılır mı

Hayır canım ona hpv sebep olmuyor. Hangi sitede okudun onu sen ? Onun hpv ile alakası yok. O vestibular sistemde parçalar onlar darbe sonuci veya küçükten ortaya çıkabiliyorlar.. kendiliğenden de geçebiliyorlar yakarakta geçebiliyorlar. önceren hpvden kaynaklı oldukları zannediliyordu ama zamanla yapılan araştrmalar hpv kaynaklı olmadığını ortaya çıkardı. Hpv ve vestibular popillamatozis aynı şeyler değil. Araştırırsan farkları karşılıklı olarak bile karşına çıkabilir. Zaten ikisi çok karştırılıyor blmeyen hekmler tarafndan.

Bak burda var siğil, hpv ile o çok farklı

Eklentiler

• Screenshot_20200910-110241_Drive.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 958
Kızlar doktor un yanına girdim böyle böyle regl oldum dedim. Önce sakin ol bu moral ile çok alakalı dedi aşı şimdilik olma önce tipini öğrenelim dedi kanser falan yıllarca taşırsa anca öyle olursun hemen kanser yapmaz moralini bozma dedi ben baya ağladım yanında doktor un sonra şuan regl olduğun için bakmayacağım regl in biter bitmez gel tipleme yapacağım sonuca göre de aşı ol veya kopoloskopi yapacağım dedi haftaya randevu aldım beş gün sürer regl im zaten

Şuan hayatımın en kötü şokların dan birini yaşadım ve ağlama krizine girdim. Lavaboya gittim peçeteye silince ey parçası geldi koştum aynada baktım sivilceler duruyor ama vajinanın dış duvarı löp löp dökülüyor ve orası tamamen açılmış yani iç dudak tan sonra vajina nın kenarında Bi duvar artık yok tamamen boşluk çiş yapılan yere de yakın olduğu için oraya kadar açılır gibi halde ve iç dudak da duran siğiller vajina içine daha rahat bulaşacak halde.. Krize girdim ağlarken maf olmuş haldeyim vajina dış duvarım tamamen koptu

Önce bi sakin ol. Orayı yakmışlar mıydı? Belki iyileşme sürecidir. Bütçen varsa bulunduğun yerdeki en iyi özel doktora gitsen, en azından için rahatlar.

Kızlar çok şükür korku ile yanlış görmüşüm deriler soyuldu soyulmayan yerler de var ama çoğunluğu soyuldu ve kanadı biraz. Asit sürmüştü doktor puan Ciğer gibi oldu böyle kırmızı Bi halde heryer. Vajina nın duvarına bitişik aşağı da Bi kaç tane siğil var onlar soyulmadı duvara yapışık en altta duruyor bir tane tam idrar yapılan deliğin üstünde çıkmış var oraya asit sürülmez herhalde bilmiyorum ne olacak. Bi de iç dudak kısmında asit sürülmeyen kısımlar dan yeni yeni minik minik etler çıkıyor yeni çıkmaya başlamış deri biraz toplansın oralara da asit sürecem. Bi de ben galiba regl olmamışım kızlar kopan etler kanamış sabahtan beri ped e gelen yok çünkü yarın a kadar kontrol edip regl değilsem dna tiplemesi için gitcem regl isem bir hafta sonraya randevu aldım hangi tip ve en önemlisi vajina içine sıçramış mı çok merak ediyorum. Vajina ya aynada bakınca içe doğru Bi boşluk yok tamamen kapalı et ile ıkınsam da et dolu içi çok kötü oluyorum sanki içi tamamen kaplanmış geliyo belki kendi yapısı öyledir doktor a onu da sorcam dua edin kızlar vajina nın içi ki ler hpv olmasın orası çok zor ve uzun Bi süreç oluyormuş

Sakin olun her gördüğünüzü kötüye yormayın. Muayene sırasında doktor içerde olup olmadığına bakar zaten varsa müdahale edilir. Eğer imkanınız varsa Ankara'da yaşıyorsanız Polat Dursun hocayı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…