- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
Çok teşekkür ederim, sağ olunKesitin adı o farklı bir şey değil polip çıkmış sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, sağ olunKesitin adı o farklı bir şey değil polip çıkmış sadece
Leep oldum 9 ay önce sınırlar temiz geldi hpv 16 pozitif idim şuan negatif oldum çok şükür sorun yok 6 ayda bir smear takibi devam 39 yaşındaydım öğrendiğimde endişe etmeyin sonuçta tedavisi olan birşeyÇok geçmiş olsun, cin3'ten sonra nasıl bi tedavi uygulandı? Kaç yaşındasınız bir de
Merhaba 10 senedir pozitif olduğunuzu nerden biliyorsunuzMerhaba arkadaslar aylar sonra yine burda burdayim 10 senedir pozitifim malesef.yaklasik bi sene once yaptigim kolposkopi biyopsi sonucum aktif kronik servist cikti.gecen gun yaptigim smir sonucum temiz ciktigi halde doktor kasimda gel kolposkopi yapalim dedi.ama ara kanamalarim sıklaşmaya basladi.smir sonucum temiz oldugu halde neden kolposkopi istediki.anlamadim kotu birsey olabilirmi?bu arada hpv tip 56 pozitifim
Negatif olduğunuz tipi tekrar kapmazsınızBende hpv31 vardı negatif oldum 7ay önce şimdi hamileyim korkuyorum nüks ettimi diye smearde veremiyorum doğumdan sonra artık başa gelen çekilir ne yapalım :)
Evlendigim ilk 6 ay sigillerim oldu aradan 10 sene gecti ocak ayinda hpv testi yaptim pozitifMerhaba 10 senedir pozitif olduğunuzu nerden biliyorsunuz
Ama siğilleriniz başka tiptende olabilir sonra başka tipte kapmış olabilirsininzEvlendigim ilk 6 ay sigillerim oldu aradan 10 sene gecti ocak ayinda hpv testi yaptim pozitif
Negatif olmadığınız için kolposkopi istemiştirEvlendigim ilk 6 ay sigillerim oldu aradan 10 sene gecti ocak ayinda hpv testi yaptim pozitif
Doktor negatif olmami hic onemsemedi 10 senedir gitmesmis bundan sonra gitmez tavrindaydiNegatif olmadığınız için kolposkopi istemiştir
Bence hekiminizi değiştirinDoktor negatif olmami hic onemsemedi 10 senedir gitmesmis bundan sonra gitmez tavrindaydi
Evet haklisiniz.kafama takilan birsey var hpv tip degistiriyormu doktora soylemyi unuttum yukarda bi Arkadas sanki boyle birsey yazmsitiBence hekiminizi değiştirin
Eet mevcut olan tipiniz mutasyona uğrayıp başka tipe de dönüşebiliyor zamanlaEvet haklisiniz.kafama takilan birsey var hpv tip degistiriyormu doktora soylemyi unuttum yukarda bi Arkadas sanki boyle birsey yazmsiti
Merhaba merak ettim..10 senedir pozitifim demişsiniz...Acaba cinsel ilişkiye ara vermediğiniz için olabilirmi?Merhaba arkadaslar aylar sonra yine burda burdayim 10 senedir pozitifim malesef.yaklasik bi sene once yaptigim kolposkopi biyopsi sonucum aktif kronik servist cikti.gecen gun yaptigim smir sonucum temiz ciktigi halde doktor kasimda gel kolposkopi yapalim dedi.ama ara kanamalarim sıklaşmaya basladi.smir sonucum temiz oldugu halde neden kolposkopi istediki.anlamadim kotu birsey olabilirmi?bu arada hpv tip 56 pozitifim
Bu bilgi nerden bilmiyorum ama mevcut tip mutasyona uğrayıp başka tipe döndüğünü ilk kez duyuyorum farklı tip kapılabilir ama bulunan tip mutasyona uğramaz hpv deEet mevcut olan tipiniz mutasyona uğrayıp başka tipe de dönüşebiliyor zamanla
Tip değişimi derken kaptuğınız tip 31 diyelim o sonradan 16 olmaz ancak mesela ilk 11 kaptınız sonra başka tipde kapabilirsiniz yani sizde 10 senedir aynı tip olacak diye bir şey yokEvet haklisiniz.kafama takilan birsey var hpv tip degistiriyormu doktora soylemyi unuttum yukarda bi Arkadas sanki boyle birsey yazmsiti
10 senedir dediği bayanın şöyle evlenmiş siğil çıkmış ama tip tayini yaotırmamış sadece hpv olduğunu öyle biliyor Ocak ayında ilk kez hpv baktırmış ve 52 pozitif gelmiş bu 10 yıldır 52 taşıdığını göstermez 52 geçen senede kapmış olabilir yani 10 senedir 52 tipini taşıyor gibi düşünmeyinMerhaba merak ettim..10 senedir pozitifim demişsiniz...Acaba cinsel ilişkiye ara vermediğiniz için olabilirmi?