Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Çok geçmiş olsun, cin3'ten sonra nasıl bi tedavi uygulandı? Kaç yaşındasınız bir de

O kadar kafama takıyorum ki bu durumu. Mutlu olduğum zamanlarda birden aklıma geliyor benim üzülecek bir şeyim vardı diye. Şimdi sonuçlarımı bekliyorum.

Çok geçmiş olsun, cin3'ten sonra nasıl bi tedavi uygulandı? Kaç yaşındasınız bir de
Leep oldum 9 ay önce sınırlar temiz geldi hpv 16 pozitif idim şuan negatif oldum çok şükür sorun yok 6 ayda bir smear takibi devam 39 yaşındaydım öğrendiğimde endişe etmeyin sonuçta tedavisi olan birşey

Allah tez vakitte hepimize şifa versin inşallah

Bende hpv31 vardı negatif oldum 7ay önce şimdi hamileyim korkuyorum nüks ettimi diye smearde veremiyorum doğumdan sonra artık başa gelen çekilir ne yapalım :)

Merhaba arkadaslar aylar sonra yine burda burdayim 10 senedir pozitifim malesef.yaklasik bi sene once yaptigim kolposkopi biyopsi sonucum aktif kronik servist cikti.gecen gun yaptigim smir sonucum temiz ciktigi halde doktor kasimda gel kolposkopi yapalim dedi.ama ara kanamalarim sıklaşmaya basladi.smir sonucum temiz oldugu halde neden kolposkopi istediki.anlamadim kotu birsey olabilirmi?bu arada hpv tip 56 pozitifim

Merhaba arkadaslar aylar sonra yine burda burdayim 10 senedir pozitifim malesef.yaklasik bi sene once yaptigim kolposkopi biyopsi sonucum aktif kronik servist cikti.gecen gun yaptigim smir sonucum temiz ciktigi halde doktor kasimda gel kolposkopi yapalim dedi.ama ara kanamalarim sıklaşmaya basladi.smir sonucum temiz oldugu halde neden kolposkopi istediki.anlamadim kotu birsey olabilirmi?bu arada hpv tip 56 pozitifim
Merhaba 10 senedir pozitif olduğunuzu nerden biliyorsunuz

Merhaba merak ettim..10 senedir pozitifim demişsiniz...Acaba cinsel ilişkiye ara vermediğiniz için olabilirmi?

Evet haklisiniz.kafama takilan birsey var hpv tip degistiriyormu doktora soylemyi unuttum yukarda bi Arkadas sanki boyle birsey yazmsiti
Tip değişimi derken kaptuğınız tip 31 diyelim o sonradan 16 olmaz ancak mesela ilk 11 kaptınız sonra başka tipde kapabilirsiniz yani sizde 10 senedir aynı tip olacak diye bir şey yok

Merhaba merak ettim..10 senedir pozitifim demişsiniz...Acaba cinsel ilişkiye ara vermediğiniz için olabilirmi?
10 senedir dediği bayanın şöyle evlenmiş siğil çıkmış ama tip tayini yaotırmamış sadece hpv olduğunu öyle biliyor Ocak ayında ilk kez hpv baktırmış ve 52 pozitif gelmiş bu 10 yıldır 52 taşıdığını göstermez 52 geçen senede kapmış olabilir yani 10 senedir 52 tipini taşıyor gibi düşünmeyin

X