Inslalah sizde bizde sagligimiza kavusuruz. Bende sizin gibi oldum ama baktim yersiz yere korkmusum. Sakin olun goreceksiniz hiç birsey yoktur. Bilincalti piskoloji oyle birseyki birseyi cok dusundugunuzde o seyi getirip hayatiniza koyuyor iyi dusunun iyi olsun iyiyi cagirin sakin olunRabbim önce sağlık istiyorum senden başka da birşey istemiyorum . Inşallah siz haklı çıkarsınızpzt ye yalvar yakar tıpta iyi bir kbb bulduk ona gorunucem. Ağarması acıması ilgincime gitti ya
Çok sağ olun çok. Psikoloji çok önemli hakikaten. Kbb ye de gideyim de pzt sonra rahatlarimInslalah sizde bizde sagligimiza kavusuruz. Bende sizin gibi oldum ama baktim yersiz yere korkmusum. Sakin olun goreceksiniz hiç birsey yoktur. Bilincalti piskoloji oyle birseyki birseyi cok dusundugunuzde o seyi getirip hayatiniza koyuyor iyi dusunun iyi olsun iyiyi cagirin sakin olun
Doktordon sonra Bizide bilgilendirin yeniden geçmiş olsun.Çok sağ olun çok. Psikoloji çok önemli hakikaten. Kbb ye de gideyim de pzt sonra rahatlarim
Aynen öyle çünkü en iyi biz birbirimizi anlariz sorunumuz ayni gerçekten zor bi süreç iyi birsey duymaya destege ihtiyac duyuyor insan bu hpvnin ne oldugunu bilmeyen okadar cok insan varki en yakinina bile anlatsan seni bazen anlayamiyor cunku ne oldugunu bilmiyor. Iyiki burasi varYa ne güzel aile gibiyiz herkes iyi niyetle yaklaşıyor kimliklerimiz bile yaşlarımız bile apayrı hep iyi insanlar olmamız dileğiyle inşALLAH
Tat tomurcuklarıdı muhtemelen çünkü siğiller ağrı ve acı yapmıyormuş. Rahat olun.Pzt hocaya randevu aldık tıpadilimin üstü boğazın orası açıyor sanki fazlalık birşeyler var ağrı yapıyor sivilce gibi am
Dilde sigil kanser yaparmiTat tomurcuklarıdı muhtemelen çünkü siğiller ağrı ve acı yapmıyormuş. Rahat olun.
Ben dr değilim, kaldı ki dr lar bile kesin yapar diyemiyor, yapabilir diyor.Dilde sigil kanser yaparmi
Inşallah öyledir. Amin hepimize insallahhhhhKorkma canım dilin kendi yapısında olabilir. İnş yoktur hemn bir doktora görün ve stres yapma. Allahım şifalar versin cümlemize
Allahım inşallah oyledirTat tomurcuklarıdı muhtemelen çünkü siğiller ağrı ve acı yapmıyormuş. Rahat olun.
Yazarım buraya yarın makatımdakilere bakılacak cuma kolposkopi sonucum çıkacak , pzt kbb randevum , rabbim cümlemize şifalar versinDoktordon sonra Bizide bilgilendirin yeniden geçmiş olsun.
Cnm ne yaptim seni merak ettimYazarım buraya yarın makatımdakilere bakılacak cuma kolposkopi sonucum çıkacak , pzt kbb randevum , rabbim cümlemize şifalar versin
Bende gördüm izleyelim inşallah güzel şeyler duyarizMerhaba arkadaşlar, bu akşam saat 21.00da instagramda Prof. Dr. Polat Dursun’un canlı yayını var HPV ile ilgili. İzleyin
Instagram yok bende nerden izleycemMerhaba arkadaşlar, bu akşam saat 21.00da instagramda Prof. Dr. Polat Dursun’un canlı yayını var HPV ile ilgili. İzleyin
Nasil gecti doktor kontrolun canimYazarım buraya yarın makatımdakilere bakılacak cuma kolposkopi sonucum çıkacak , pzt kbb randevum , rabbim cümlemize şifalar versin
Ben Sana özet geçerim cnmInstagram yok bende nerden izleycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?