Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Rabbim önce sağlık istiyorum senden başka da birşey istemiyorum . Inşallah siz haklı çıkarsınız pzt ye yalvar yakar tıpta iyi bir kbb bulduk ona gorunucem. Ağarması acıması ilgincime gitti ya
Inslalah sizde bizde sagligimiza kavusuruz. Bende sizin gibi oldum ama baktim yersiz yere korkmusum. Sakin olun goreceksiniz hiç birsey yoktur. Bilincalti piskoloji oyle birseyki birseyi cok dusundugunuzde o seyi getirip hayatiniza koyuyor iyi dusunun iyi olsun iyiyi cagirin sakin olun

Çok sağ olun çok. Psikoloji çok önemli hakikaten. Kbb ye de gideyim de pzt sonra rahatlarim

Ya ne güzel aile gibiyiz herkes iyi niyetle yaklaşıyor kimliklerimiz bile yaşlarımız bile apayrı hep iyi insanlar olmamız dileğiyle inşALLAH
Aynen öyle çünkü en iyi biz birbirimizi anlariz sorunumuz ayni gerçekten zor bi süreç iyi birsey duymaya destege ihtiyac duyuyor insan bu hpvnin ne oldugunu bilmeyen okadar cok insan varki en yakinina bile anlatsan seni bazen anlayamiyor cunku ne oldugunu bilmiyor. Iyiki burasi var

Kesinlikle kuzum önemsiz bişeyken o kadar acı cektimki şimdi diyorum rabbiminverdiği her sıkıntıya şükürler olsun kendini hatırlattı hic bişey sebepsiz değildir ve hiç biişey kalıcı değildir sevinçte üzüntüde umarım hepimiz bütüüüün insanlar şifa bulur mutlu olur

Kızlar prof polat dursun bu akşam 21.00 de instagram canlı yayında hpv ile ilgili tüm soruları cevaplayacak gitme bizzat görüşme imkanı olmayan herkes için çok iyi fırsat buraya yazıp sizlere de haber vermek istedim polat hocayı izleyince çok rahatlıyorum çok bilgili ve rahatlatıcı sizlerinde haberi olsun

Doktoru dinledim dediğine göre hpv oldum diye korkmamak gerek aşı olmak düzenli test birde hpv vücuttan atilabilirmis bazı tipleri uykuya geçermiş onlar takibe alinirmis sanırım yüksek tipler için dedi ilerde smear den çok hpv testi tek yailcakmks kanserler için daha etkili oluyormuş ahcc yi bağışıklık ve hpv uzerinle olumlu yönü varmış ama normalde 2 yıl içinde zaten atılıyor vücuttan dior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…