Eminmisiniz gardasil 0_2_6 ayGardasil olan aşının prospektüsünde 0 - 1 - 6 ay diyor arkadaşlar 0,2,6 ay olan diğer aşı
Aynen normalde , GARDASIL üç doz olarak uygulanabilir (0., 2., 6. ayda 0.5 ml)Alternatif aşılama dozu olarak o şekilde geçiyormuş pardon.
Bende yaşadım ve hızla yayılıyordu yaktırdım bırdaha cıkmadı bence yakamamıstır ıyıce cunku zor tek tek yakması gerekıyor uzun ve zahmetlı iş yanı bir tahmın iyi yöndenarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Yaktrma disinda baska neler yaptin negatif oldunmuBende yaşadım ve hızla yayılıyordu yaktırdım bırdaha cıkmadı bence yakamamıstır ıyıce cunku zor tek tek yakması gerekıyor uzun ve zahmetlı iş yanı bir tahmın iyi yönden
51 yüksek tiplerden ...51 risklimi
Malesef patoloji bugün çıkmamış, pazartesi dedi hastane. Dün bahsettigim tıptaki hoca, genel cerraha da gittik. Muayene etti 3 tane minik siğil yakmaya gerek yok dedi krem bile vermedi. Bu 2. prof. a gidişimiz 2 side çok iyi hocalar. Cerrahı onkoloklar, ama 3 tane minik siğil sıkıntı teskil etmez. Stresten uzak dur kafana takma dedi.
Patoloji bugun çıkmamış pazartesi günü cikacak sanırım , 2. Kez tıpta prof. Yani hocaya gittik ikisi de cerrahi onkolog alanında tanınmış hekimler. En son eveli gün gittik işte o da aynı şeyi dedi. 3 tane minik siğil kreme dahi gerek yok. Bunlar sıkıntı teşkil etmez dediler. Stresten uzak dur dediler kendiliğinden geçer dediler.Cnm ne yaptim seni merak ettim
Patoloji çıkmaNasil gecti doktor kontrolun canim
Patoloji bugun çıkmamış pazartesi günü cikacak sanırım , 2. Kez tıpta prof. Yani hocaya gittik ikisi de cerrahi onkolog alanında tanınmış hekimler. En son eveli gün gittik işte o da aynı şeyi dedi. 3 tane minik siğil kreme dahi gerek yok. Bunlar sıkıntı teşkil etmez dediler. Stresten uzak dur dediler kendiliğinde geçer dediler.Cnm ne yaptim seni merak ettim
Sirkeyle hergün sil istersen bu sitede o şekilde atlatan çok kişi var..Patoloji çıkma
Patoloji bugun çıkmamış pazartesi günü cikacak sanırım , 2. Kez tıpta prof. Yani hocaya gittik ikisi de cerrahi onkolog alanında tanınmış hekimler. En son eveli gün gittik işte o da aynı şeyi dedi. 3 tane minik siğil kreme dahi gerek yok. Bunlar sıkıntı teşkil etmez dediler. Stresten uzak dur dediler kendiliğinde geçer dediler.
Ağzını gösterebildin miMalesef patoloji bugün çıkmamış, pazartesi dedi hastane. Dün bahsettigim tıptaki hoca, genel cerraha da gittik. Muayene etti 3 tane minik siğil yakmaya gerek yok dedi krem bile vermedi. Bu 2. prof. a gidişimiz 2 side çok iyi hocalar. Cerrahı onkoloklar, ama 3 tane minik siğil sıkıntı teskil etmez. Stresten uzak dur kafana takma dedi.
Pzt randevum. Ama genel cerrah krem bile vermedi. Yanı 2. Prof. Da fazlaca ilgilendi aciklama yapti sag olsunlar, Fakültenin en iyi hocaları. Elbette güvenim sonsuz ama ne biliyim gecer mı ya makatımdakiler. Çoğalmadı hamd olsun. Aynı öylece ay olcak. Dr stresi yapma gider dediAğzını gösterebildin mi
Evet saf elma sirkesi bulduk. Pamuğa döküp sürüp sabaha kadar kalmalı mi, silip yıkanacak mı hemen bilemedimSirkeyle hergün sil istersen bu sitede o şekilde atlatan çok kişi var..
Stres herzaman daha kötüye götürür hiç stres yapma hepsi geçer giderPzt randevum. Ama genel cerrah krem bile vermedi. Yanı 2. Prof. Da fazlaca ilgilendi aciklama yapti sag olsunlar, Fakültenin en iyi hocaları. Elbette güvenim sonsuz ama ne biliyim gecer mı ya makatımdakiler. Çoğalmadı hamd olsun. Aynı öylece ay olcak. Dr stresi yapma gider dedi
Geçmiş olsun cnmPatoloji çıkma
Patoloji bugun çıkmamış pazartesi günü cikacak sanırım , 2. Kez tıpta prof. Yani hocaya gittik ikisi de cerrahi onkolog alanında tanınmış hekimler. En son eveli gün gittik işte o da aynı şeyi dedi. 3 tane minik siğil kreme dahi gerek yok. Bunlar sıkıntı teşkil etmez dediler. Stresten uzak dur dediler kendiliğinden geçer dediler.
Hpv 16 genelde siğil yapmıyor ama 16 olupta siğil çıkan da var sanırım alt tiplere bakılmamış olabilir mi sizdeBayanlar bilginize ihtiyacim var..Hpv16 da siğil çikarmı?CIN1 leep yapilarak traşlandi rahim ağzi.2 aydir ugrasiyorum siğil yoktu.Doktorum kontrol etti geçen hafta makatin hemen yaninda siğilmi et beni mi anlayadigim birsey var tek bir tane yaklaşık 2 haftadir orda bir degisiklik yada çogalma yok.Doktorum sigil gibi degil ama buyurse yada çogalırsa hemen gel dedi..Vajinanin iç tarafında da sanki bir kaşıntı var yada psikolojik olarak aklim orda oldugu için mi bilmiyorum..Sığili olan bayanlar bana tarif edebilirlermi ilk nasil fark ettiniz şekli nasildi...Zaten en riskli HPV tipi bende birde siğil çıkarsa diye korkuyorum
Alt tiplerede baktilar.Eksik yazmisim az önce 53 de var bende onu tabi doktorum umursamiyor.Acaba 53 tip ten çikabiliyormu.Yani 6 ve 11 yok o kesin..Aslinda geçen hafta leep kontrolune gittim popomda olan kabartiyi daha önce hiç bakmadigim için yeni fark ettim ve gösterdim doktoruma siğile benzemiyor ama takip et dedi.Şimdide vajinada kaşıntı olunca tedirgin oldum.Kasınti sürekli degil aralikli oluyor ama acı agri falan yok..Hpv 16 genelde siğil yapmıyor ama 16 olupta siğil çıkan da var sanırım alt tiplere bakılmamış olabilir mi sizde
Geçmiş olsun cay agaci yagi siğillere cok iyi geliyor bende sigil. Gibi birsey cikti sanirim sigildi surdum bi iki gune kayboldu şok oldum sizde deneyinPatoloji çıkma
Patoloji bugun çıkmamış pazartesi günü cikacak sanırım , 2. Kez tıpta prof. Yani hocaya gittik ikisi de cerrahi onkolog alanında tanınmış hekimler. En son eveli gün gittik işte o da aynı şeyi dedi. 3 tane minik siğil kreme dahi gerek yok. Bunlar sıkıntı teşkil etmez dediler. Stresten uzak dur dediler kendiliğinden geçer dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?