Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kesinlikle doğru kuzular hic kafaya takmayın allahım hepinize mutlu sağlıklı günler versin

Hpv olduktan beri cok karamsarim ilerde kansermi olucam deyip kafaya takiyorum.sigilleri yaktiripta sonuc alamayanlar var nasil vucuttan atilcak nasil negatif olucaz ki.

Hpv olduktan beri cok karamsarim ilerde kansermi olucam deyip kafaya takiyorum.sigilleri yaktiripta sonuc alamayanlar var nasil vucuttan atilcak nasil negatif olucaz ki.
Nasil atilirla ilgili bsy demedi düşük tıp 1 yıl içinde yükseklerde bazı faktörlerle beraber 2 yıl içinde vücut virüsü izole ediomus bizde rahim ağzı kanseri oranı düşük Muş yılda 2 bin kadın ki bu kadınların coguda hiç smear yapmayan jinekolojik muayene olmayan son evrede gidenler yani biz sağlıklı beslenme bağışıklık guclulugu de içine katarak kanser bile olsak yeneriz ki kanser olup yenen çok insan var hepsi ölmüyor

Şu aşı olayı kafamı karıştırıyor, bende 8 tip var. 5 i tehlikeli. 6, 11, 16, 51, 52, 56, 59, 83. Bir dr 18 için ol dedi, biri de az daha bekle 9 lusu çıkacak dedi.

Şu aşı olayı kafamı karıştırıyor, bende 8 tip var. 5 i tehlikeli. 6, 11, 16, 51, 52, 56, 59, 83. Bir dr 18 için ol dedi, biri de az daha bekle 9 lusu çıkacak dedi.
9 lu 2 yıl daha yokmus doktor bizzat yetkili ile görüşmüş asiyida önerdi yapılacakmış mutlaka 40 yaşa kadar yapilabilirmis tip önemli değil yap asini 9 ki gelincede ondan yaparsın

Aşınızı olun mutlaka 9luyu beklemeyin daha 1-2 yılı var onun. 4lü aşınızı yaptırın sonra 9lu gelince onu yaptırırsınız bi zararı olmuyormuş.

Bende sadece tip 59 varmış. Bu yüksek riskli ya, vücuttan iki yılda mı atılabiliyormuş. Smear da temiz
Ben de yeniyim bu konularda, bağışıklığı iyi tutmak gerekiyormuş. Atılıyormuş ama. Neyse ki bir tane sizin. Geçmiş olsun. En kısa sürede atmanızı diliyorum.

Arkadaşlar il sağlık müdürlüğünden pazartesi saat 16 da randevunuz var diyo... Ben randevu filan almadım... Ketem bu il sağlık müdürlüğü bünyesinde çalışıyor sanırım... Kontrol takip amaçlı mı çağırıyorlar acaba.... Özel hastane gidiyorum smearım temiz ama Hpv51 var bende... Yılda smear ver, 6 ay gerek yok şu an dedi... Ketem ise bu randevu 6 ayda çağırmış oluyor... Ne yapayım

51 risklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…