Kesinlikle doğru kuzular hic kafaya takmayın allahım hepinize mutlu sağlıklı günler versinDoktoru dinledim dediğine göre hpv oldum diye korkmamak gerek aşı olmak düzenli test birde hpv vücuttan atilabilirmis bazı tipleri uykuya geçermiş onlar takibe alinirmis sanırım yüksek tipler için dedi ilerde smear den çok hpv testi tek yailcakmks kanserler için daha etkili oluyormuş ahcc yi bağışıklık ve hpv uzerinle olumlu yönü varmış ama normalde 2 yıl içinde zaten atılıyor vücuttan dior
Hpv olduktan beri cok karamsarim ilerde kansermi olucam deyip kafaya takiyorum.sigilleri yaktiripta sonuc alamayanlar var nasil vucuttan atilcak nasil negatif olucaz ki.Doktoru dinledim dediğine göre hpv oldum diye korkmamak gerek aşı olmak düzenli test birde hpv vücuttan atilabilirmis bazı tipleri uykuya geçermiş onlar takibe alinirmis sanırım yüksek tipler için dedi ilerde smear den çok hpv testi tek yailcakmks kanserler için daha etkili oluyormuş ahcc yi bağışıklık ve hpv uzerinle olumlu yönü varmış ama normalde 2 yıl içinde zaten atılıyor vücuttan dior
Nasil atilirla ilgili bsy demedi düşük tıp 1 yıl içinde yükseklerde bazı faktörlerle beraber 2 yıl içinde vücut virüsü izole ediomus bizde rahim ağzı kanseri oranı düşük Muş yılda 2 bin kadın ki bu kadınların coguda hiç smear yapmayan jinekolojik muayene olmayan son evrede gidenler yani biz sağlıklı beslenme bağışıklık guclulugu de içine katarak kanser bile olsak yeneriz ki kanser olup yenen çok insan var hepsi ölmüyorHpv olduktan beri cok karamsarim ilerde kansermi olucam deyip kafaya takiyorum.sigilleri yaktiripta sonuc alamayanlar var nasil vucuttan atilcak nasil negatif olucaz ki.
Âmin, inşallah..Kesinlikle doğru kuzular hic kafaya takmayın allahım hepinize mutlu sağlıklı günler versin ♥
Şu aşı olayı kafamı karıştırıyor, bende 8 tip var. 5 i tehlikeli. 6, 11, 16, 51, 52, 56, 59, 83. Bir dr 18 için ol dedi, biri de az daha bekle 9 lusu çıkacak dedi.Doktoru dinledim dediğine göre hpv oldum diye korkmamak gerek aşı olmak düzenli test birde hpv vücuttan atilabilirmis bazı tipleri uykuya geçermiş onlar takibe alinirmis sanırım yüksek tipler için dedi ilerde smear den çok hpv testi tek yailcakmks kanserler için daha etkili oluyormuş ahcc yi bağışıklık ve hpv uzerinle olumlu yönü varmış ama normalde 2 yıl içinde zaten atılıyor vücuttan dior
9 lu 2 yıl daha yokmus doktor bizzat yetkili ile görüşmüş asiyida önerdi yapılacakmış mutlaka 40 yaşa kadar yapilabilirmis tip önemli değil yap asini 9 ki gelincede ondan yaparsınŞu aşı olayı kafamı karıştırıyor, bende 8 tip var. 5 i tehlikeli. 6, 11, 16, 51, 52, 56, 59, 83. Bir dr 18 için ol dedi, biri de az daha bekle 9 lusu çıkacak dedi.
40 değil 45 yaşa kadar9 lu 2 yıl daha yokmus doktor bizzat yetkili ile görüşmüş asiyida önerdi yapılacakmış mutlaka 40 yaşa kadar yapilabilirmis tip önemli değil yap asini 9 ki gelincede ondan yaparsın
Bazen youtubedan da paylaşıyor ama instagramda ki orda yayınlanıyorInstagram yok bende nerden izleycem
Merhaba, gidebildiniz mi dr a? İyi haberler inşallah, meraktayız...Yazarım buraya yarın makatımdakilere bakılacak cuma kolposkopi sonucum çıkacak , pzt kbb randevum , rabbim cümlemize şifalar versin
Aşınızı olun mutlaka 9luyu beklemeyin daha 1-2 yılı var onun. 4lü aşınızı yaptırın sonra 9lu gelince onu yaptırırsınız bi zararı olmuyormuş.Şu aşı olayı kafamı karıştırıyor, bende 8 tip var. 5 i tehlikeli. 6, 11, 16, 51, 52, 56, 59, 83. Bir dr 18 için ol dedi, biri de az daha bekle 9 lusu çıkacak dedi.
Aşıyı nerde yapiorlarAşınızı olun mutlaka 9luyu beklemeyin daha 1-2 yılı var onun. 4lü aşınızı yaptırın sonra 9lu gelince onu yaptırırsınız bi zararı olmuyormuş.
Asiyi eczaneden alıp doktoruna yaptırabilirsin sağlık ocağı eczacılar yaptırabilirsinAşıyı nerde yapiorlar
Eczaneden alıyorsunuz aile hekimliğinde yaptırırsanız daha iyi olur onlar takibini yapıyorlar. 0 2 ve 6. Ay olmak üzere 3 doz vuruluyorsunuzAşıyı nerde yapiorlar
Bende sadece tip 59 varmış. Bu yüksek riskli ya, vücuttan iki yılda mı atılabiliyormuş. Smear da temizMerhaba, gidebildiniz mi dr a? İyi haberler inşallah, meraktayız...
Zsrarı konusunda emin olamıyorum, alerjik bünyeyeyim de biraz.. endişelerim var o konuda da..Aşınızı olun mutlaka 9luyu beklemeyin daha 1-2 yılı var onun. 4lü aşınızı yaptırın sonra 9lu gelince onu yaptırırsınız bi zararı olmuyormuş.
Ben de yeniyim bu konularda, bağışıklığı iyi tutmak gerekiyormuş. Atılıyormuş ama. Neyse ki bir tane sizin. Geçmiş olsun. En kısa sürede atmanızı diliyorum.Bende sadece tip 59 varmış. Bu yüksek riskli ya, vücuttan iki yılda mı atılabiliyormuş. Smear da temiz
Aşının içeriği tip 6-11-16 ve 18 in antijeninden oluşuyor. Alerjiniz olacağını sanmıyorum ama doktorunuza sorun tabii yine de.Zsrarı konusunda emin olamıyorum, alerjik bünyeyeyim de biraz.. endişelerim var o konuda da..
51 risklimiArkadaşlar il sağlık müdürlüğünden pazartesi saat 16 da randevunuz var diyo... Ben randevu filan almadım... Ketem bu il sağlık müdürlüğü bünyesinde çalışıyor sanırım... Kontrol takip amaçlı mı çağırıyorlar acaba.... Özel hastane gidiyorum smearım temiz ama Hpv51 var bende... Yılda smear ver, 6 ay gerek yok şu an dedi... Ketem ise bu randevu 6 ayda çağırmış oluyor... Ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?