- 8 Ekim 2019
- 405
- 174
- 33
Çok iyi yapmışsınız sevindim sağlığınıza kavuşmanıza inşallah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınızBağışıklığımı turşular yoğurtlar kefirler tüketerek düzeltmiştim. Benim birde hipotiroidim olduğu için bağışıjlık sistrmim çok güçlü değil malesef. O yüzden ekstra ekstra dikkat etmem lazım. Vitan destekleri kullandım o süre içerisinde d vitamini b12 özellikle. Bu şekilde beslendim.şimdide aynı şekilde devam ediyorum. Ara ara kelle paça işkembe falan içiyorum.
Amin inşallah.. Allah hepimize sağlık versin inşallah...Çok iyi yapmışsınız sevindim sağlığınıza kavuşmanıza inşallah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız❤
Evet muayenemi oldum cin3 konizasyon sonrası 4.ayım ilk kontrol öncelikle Süleyman bey inanılmaz alçak gönüllü bu işi bildiğini anlayacağınız biri ikili smear aldı benden muayenemde sıkıntı yok 10 güne sonuçları çıkacak kafama ne takıldıysa sordum mesela kanser riskim devam ediyormu dedim kontrolde olduğun sürece yok baktık tekrarlıyor alırım rahmini biter ötesi yok dedi siğiller için benim siğilim yok ama eşde veya kendinde varsa onların tedavisi şart en önemlisi jilet asla uzasın bırakın yada makas başka bir şey kullanılmamasını öneriyor ve bir yıl kesinlikle prezervatif kullanımı
İnşallahGözün aydınnnn olsunnEvet en kötü senaryo komple aldırıyoruz,derdimiz kalmıyor öteside yok hocanın dediği gibi. Hadi bakalım sonuçlarında güzel güzel gelsin
Ağız testim negatif çıktı çok şükür. Propolis damlatın iki damla ağzınıza, ağzınızda gezdirip yutun. Takip ettiğimde, ben ekşi cok yediğimde şeffaf kabarcık oluyor arada, onu sanmıştım, o bile geciyor propolis damlatınca. Sizin de öyle şeyler olabilir. Umarım öyledir. Benim gibi çok pimpirikliyseniz kafayı rahatlatmak için test yaptırın. Kbb bir şey yok dediği halde jinekolog a gittiğimde ağzımdan da örnek aldırıp baktırdım, 500 test ücreti, ama kafam rahatladı en azından çok şükür. Çok geçmiş olsun.Ne yaptınız acaba bu abi bir kalktim ağzımın ici beyaz kabarcik dolu , yoktu bunlr
Hadi hayirilisi 10 gun sonra guzel sonuclar gelicek insallahEvet muayenemi oldum cin3 konizasyon sonrası 4.ayım ilk kontrol öncelikle Süleyman bey inanılmaz alçak gönüllü bu işi bildiğini anlayacağınız biri ikili smear aldı benden muayenemde sıkıntı yok 10 güne sonuçları çıkacak kafama ne takıldıysa sordum mesela kanser riskim devam ediyormu dedim kontrolde olduğun sürece yok baktık tekrarlıyor alırım rahmini biter ötesi yok dedi siğiller için benim siğilim yok ama eşde veya kendinde varsa onların tedavisi şart en önemlisi jilet asla uzasın bırakın yada makas başka bir şey kullanılmamasını öneriyor ve bir yıl kesinlikle prezervatif kullanımı
canım gözün aydın inşaallah sonuçlarında güzel gelir tekrar geçmiş olsunİnşallah
Sizinde agzinizda mi var benim 3 gundur agzimda cikti 10 tane kadar açıyor çok bisey olur mu, nolur bana donunGeçmiş olsun gerçekten sinir bozucu yıpratan bir rahatsızlık yalnız evet onemsenmeye tedavisi yapılmayan siğiller kanser yapıyor bende atlattım bağışıklık sistemini kesinlikle guclendirmen lazım yaktirma işlemi yapılacak dondurma da yapılıyor ben yaktirdim 5 kez bağışıklık sistemini guvlendirdim eczane de haplar var onları araştırın hangi gıda bağışıklık sistemini güçlendirir bakın ben fındık ceviz altın çilek iri siyah kurumuş üzüm dut vs aklıma gelenleri yazdım kullandım moral çok önemli ayrıca partneriniz de varsa kesinlikle Uzak durmanız lazım tedavisi yapılması gerekir sürekli tekrarlar
Ne yaptınız acaba bende de 3 gündür 10 a yakın boğaza doğru dil üstünde birşeyler ciktiCok geçmiş olsun bende agizda hpv varmı diye cok korkuyorum benimde bedemciklerin ustunde siğile benzer birsey var deneyimli bi kulak burun bogaz Doktoruna gittim anlattim onlar bedemciklerin dogal yapisi dedi baya bi bakti birsey yok dedi sen piskolijiyi bozmussun dedi bana. Benim özellikle sabahlari damagim kasiniyor bu kasinti sizdede varmi? Bide nerde yaptiniz agiz testini
Ne yaptınız acaba bende de 3 gündür boğazıma yakın dil üstünde 10 a yakın birseyler çıktı agriyorTeşhis henüz konulmadı, sonuçların çıkmasına 3 hafta. O dediğinizden olmadı, ama onun eli değip, sonra eli ağzıma deymişliği olabilir. Ama ağzında olduğunu düşünüyorum, sonrasinda benim dilim beyazlayinca onun dilini görmek istedim, göstermedi, beyaz değil dedi, hem herkeste olabilir beyazlik dedi. Teşhisim konmadı henüz ama malesefki siğil vs oluşmaya başladı, yanilmayı çok istiyorum ama boğaz ağrım, şişlik vs eskiye göre daha sık. Iki gunde bir, sürekli
Son durum nedir aynilari 3 gundur bende de var boğaza yakın dil üstünde kabarciklarTeşekkür ederim. Baya bi dr dolaştım, hatta nisantasinda iyi bi kbb ye gittim, muayene 600 kıydım, sağlık bu deyip, adam devlet hastanesinden emekli, ayni zamanda mikrobiyoloji uzmaniymis, 50 yaslarinda. Dilum beyaz diye dolanıyordum, bir şey kaptım diye, hiv miv bile baktirdim, 4 kez surelerinde. Dilimin kenari da minik bir cikinti, ne zaman cikti bilmiyorum, var miydi bilmiyorum, dr normal dedi, kamerayla ses tellerime kadar bakti bir sey yok dedi, o zaman siğil çıkmamıştı, sadece beyazdı. Geçen hafta bademciklerimde birkaç tane bişi gördüm, çok cnm sıkıldı, korktum, üzüldüm. Önceki akşam 20 lik disimin yanindaki sert damakta, arka duvara digru seffaf bisi cikti, sirkeye kulak pamugu batirio bastim, kirmizi veya siyah oldu, veya kan oldu. Sabah yine cikmisti ayni, sonra gece, alt dudagimin icinde seffaf bir minik kabarcik bir de küçük dilimin yan tarafında minicik bi kabarcik, hareket ettirdigimde hissediyorum. Başka yere değmemesi ağız icinde mümkün değil, hareket ettikce değiyorörneğimi burda birilerinin şişlide bahsettikleri karı koca dr lar var, oraya gittim. Şişli caminin karsi caprazinda, garanti bankasi üstü. Dr ismi yasakmiş, ozelden yazarsaniz yazarim.
Boğaza yakın dil üstünde karşılıklı kabarcıklardan bahsediyorsanz onlar dilin doğal yapısı.. Kendinizi incelemeye başladığınız için Şimdi farketmişsinizdir.. Birde lütfen ama lütfen gerçekten bu kadar stres yapmayın unutmaye çalşn sürekli hatrlamak psikolojinize ve sağlığınıza zarar..Son durum nedir aynilari 3 gundur bende de var boğaza yakın dil üstünde kabarciklar
Ne yaptınız siz acaba agizdakilere, bende cikmaya başladıMerhaba, tekrar geçmiş olsun. Ben bu bölümleri şimdi okuyorum, keşke daha önce okuyabilseydim, yaktırmazdım orda. 3.haftam doldu ve vajen içinden kuyruk sokumuma kadar kaşınıyor, yaktırmadan önce siğillerin varlığını hissetmiyordum bile. Lazerin boğaz siğillerinde tercih edilmediğini okudum. Kapalı alan olduğundan yanık dumanıyla virüslerin yayılabileceği yazıyor. Yani makat için de aynı şey geçerlidir, umarım yaktırmamışsınizdir. Cerrahi op. olarak cikarıp alıyorlarmış, uygun yöntem buymuş öyle alanlar için. 2019 sonundayız, bu olay 2016, naptınız? Ben de bakiyeyim, bir nevi kapalı alan gibi midir orası, ondan mı azmıştır, ama makat ve kuyruk sokumu açık alan, oralara da ilk yanık iyileşirken sulu akinti, geve yatarken aşağıya doğru o bölgelere mi ilerlemistir. Kafayı yiyecegim, uyuyamiyirum, çünkü bademcimtekikeri bugün de gördüm ko trol ettiğimde. Ve bu konuda kbb bulamadim hâlâ. Iyidir diye gittigim paraya kıyıp, anliyorum ki gormezden geldi. Çubuklu kamerasiyla ses tellerine giden bisi var mi bakayip dedi, ben o zaman agiz hpv diye bisi bilmiyordum, dilim niye beyaz diye dolaniyordum. Simdi anliyorum ki adam basindan savmis beni, yoksa şüphelendigi şeyi bana soykeyip, ko trol ettir boyle sık dik şöyle bir sey var bikesin diye. Bu dr larin bazılarının! işte derman olmak gibi bir niyeti yok ne yazik ki!
Benimde ağzımda çıktı yaAftlar segıl kuzum dılde yanmam vardı o mıdeden kaynaklıymıs mıde surubu kullandım gextı yaralarım tekrarlıyor nevra hanıma gosterdım hov asla yara yapmaz saglık beslenmeden kaynaklı bunlar dedı rahat ol senknkılerde hov kaynaklı degıldr emınımkı ama bnm agızımda vırus var bu kesın testte cıktı cunku
Son durum ne acaba benimde boğazıma yakın yerde dil üstünde birşeyler çıktı 10 a yakin sertSiğilin varsa yüzde yüz bulaşır. Ama onlar sigilse hemen yaktir.sigil oldukça hpv
Canım bence sen ağız içindekileri patolojiye gönder ve için rahat olsun ağızda tehlikeli diye biliyorum. Inss değildir ama bekleme bence
Birsey yapmadim bosuna korktuguma karar verdim yani biyopsi sonucumda kronik servisit cikti cok sukur baska birsey cikmadi hemde 8 senedir var bende hpv. Yani birsey olsaydi simdiye kadar cikardi sizin o soylediginiz dilin dogal yapisi ilk baktigimda bende korktum sonra cocuklarimin agzina bakinca onlardada vardi. Bosuna kendinizi yipratmayin bende bu surecten gectim sizi anliyorum ama bana kalirsa korkulacak birsye yokSon durum nedir aynilari 3 gundur bende de var boğaza yakın dil üstünde kabarciklar
Ne yaptiniz acabaOral konusunda ben bugün dilimi görünce bir miktar telaşlandım ama şöyle bir durum varmış. Ağız içinde çok nadir tutunabiliyormuş bu virus çünkü ağız çok sık yeniliyormuş kendisini. Boğaz kısmından çok çekiniyorsan bir kbb uzmanına görünebilirsin. Ben bugün dilimden korktuğum için yarın gidip içimi rahatlatacağım. Ben oral ilişki falanda yaşamadım ama nedense ellerimle bunu her yere bulaştırıyormuşum gibi geliyor. Ellerimi ne kadar yıkarsam yikayayım pis gibi...
Son durumunuz ne acaba bende de çıktı boğazım da dil ustunde 10 tane kadarCok gcmıs olsun sızındemı agızınızda var bendede var malesef gecmeyen tekrarlayan yaralarım cıkıyor agızımda bu hpvden mı kaynaklı yanı agızdan test yapan lablar var baktırabılırsınız benım agızımda tıp 6 pozıtıf cıktı malesef ne yapmamız lazım kac doktora gıttım bısı yok dıyıp gonderıyor
Esimde ve cocujlarda cok benim boğazıma yakın dil.ustumde var eşimde eldivenle baktı şok olduHic
Birsey yapmadim bosuna korktuguma karar verdim yani biyopsi sonucumda kronik servisit cikti cok sukur baska birsey cikmadi hemde 8 senedir var bende hpv. Yani birsey olsaydi simdiye kadar cikardi sizin o soylediginiz dilin dogal yapisi ilk baktigimda bende korktum sonra cocuklarimin agzina bakinca onlardada vardi. Bosuna kendinizi yipratmayin bende bu surecten gectim sizi anliyorum ama bana kalirsa korkulacak birsye yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?