Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Çok iyi yapmışsınız sevindim sağlığınıza kavuşmanıza inşallah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız

Evet muayenemi oldum cin3 konizasyon sonrası 4.ayım ilk kontrol öncelikle Süleyman bey inanılmaz alçak gönüllü bu işi bildiğini anlayacağınız biri ikili smear aldı benden muayenemde sıkıntı yok 10 güne sonuçları çıkacak kafama ne takıldıysa sordum mesela kanser riskim devam ediyormu dedim kontrolde olduğun sürece yok baktık tekrarlıyor alırım rahmini biter ötesi yok dedi siğiller için benim siğilim yok ama eşde veya kendinde varsa onların tedavisi şart en önemlisi jilet asla uzasın bırakın yada makas başka bir şey kullanılmamasını öneriyor ve bir yıl kesinlikle prezervatif kullanımı

Gözün aydınnnn olsunn Evet en kötü senaryo komple aldırıyoruz,derdimiz kalmıyor öteside yok hocanın dediği gibi. Hadi bakalım sonuçlarında güzel güzel gelsin

Ne yaptınız acaba bu abi bir kalktim ağzımın ici beyaz kabarcik dolu , yoktu bunlr
Ağız testim negatif çıktı çok şükür. Propolis damlatın iki damla ağzınıza, ağzınızda gezdirip yutun. Takip ettiğimde, ben ekşi cok yediğimde şeffaf kabarcık oluyor arada, onu sanmıştım, o bile geciyor propolis damlatınca. Sizin de öyle şeyler olabilir. Umarım öyledir. Benim gibi çok pimpirikliyseniz kafayı rahatlatmak için test yaptırın. Kbb bir şey yok dediği halde jinekolog a gittiğimde ağzımdan da örnek aldırıp baktırdım, 500 test ücreti, ama kafam rahatladı en azından çok şükür. Çok geçmiş olsun.

Hadi hayirilisi 10 gun sonra guzel sonuclar gelicek insallah

Sizinde agzinizda mi var benim 3 gundur agzimda cikti 10 tane kadar açıyor çok bisey olur mu, nolur bana donun

Ne yaptınız acaba bende de 3 gündür 10 a yakın boğaza doğru dil üstünde birşeyler cikti

Ne yaptınız acaba bende de 3 gündür boğazıma yakın dil üstünde 10 a yakın birseyler çıktı agriyor

Son durum nedir aynilari 3 gundur bende de var boğaza yakın dil üstünde kabarciklar

Son durum nedir aynilari 3 gundur bende de var boğaza yakın dil üstünde kabarciklar
Boğaza yakın dil üstünde karşılıklı kabarcıklardan bahsediyorsanz onlar dilin doğal yapısı.. Kendinizi incelemeye başladığınız için Şimdi farketmişsinizdir.. Birde lütfen ama lütfen gerçekten bu kadar stres yapmayın unutmaye çalşn sürekli hatrlamak psikolojinize ve sağlığınıza zarar..

Ne yaptınız siz acaba agizdakilere, bende cikmaya başladı

Benimde ağzımda çıktı ya3 gün oldu boğazıma dogru

Son durum ne acaba benimde boğazıma yakın yerde dil üstünde birşeyler çıktı 10 a yakin sert

Hic
Birsey yapmadim bosuna korktuguma karar verdim yani biyopsi sonucumda kronik servisit cikti cok sukur baska birsey cikmadi hemde 8 senedir var bende hpv. Yani birsey olsaydi simdiye kadar cikardi sizin o soylediginiz dilin dogal yapisi ilk baktigimda bende korktum sonra cocuklarimin agzina bakinca onlardada vardi. Bosuna kendinizi yipratmayin bende bu surecten gectim sizi anliyorum ama bana kalirsa korkulacak birsye yok

Ne yaptiniz acaba

Son durumunuz ne acaba bende de çıktı boğazım da dil ustunde 10 tane kadar

Esimde ve cocujlarda cok benim boğazıma yakın dil.ustumde var eşimde eldivenle baktı şok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…